Just Narosan borůvkový sirup 500 ml - doplňuje vitaminy a železo

Doplňky stravy a léky

Zveřejněno dne 10.8.2012

Borůvkový Narosan je doplněk stravy ve formě přírodního sirupu pro doplnění vitaminů a železa zcela přirozeným způsobem. Důležité látky jsou organizmem dobře vstřebatelné díky organické formě. Narosan je vhodný i pro diabetiky.



Co je borůvkový Narosan?

Vitaminový základ borůvkového sirupu Narosan doplňuje organicky vázané železo a měď. Doporučená denní dávka borůvkového Narosanu je 14 mg. Sirup Narosan nezatěžuje žaludek a je vhodný pro děti, pracující lidi, sportovce i seniory. Borůvkový Narosan kryje zvýšenou potřebu železa a kyseliny listové u žen během těhotenství a při menstruaci, pomáhá upravovat krevní obraz, slouží jako prevence šerosleposti, zlepšuje ostrost vidění, ulevuje při průjmech, drobných poraněních sliznice střev. Dále borůvkový sirup Narosan pomáhá hojit afty a hemoroidy a zlepšuje pružnost cév a žil.


Borůvkový Narosan složení

Borůvková šťáva (z koncentrátu), fruktóza, inulin, citronová šťáva (z koncentrátu), pylový extrakt 1%, vitaminy (vitamin C, niacin, vitamin E, kyselina pantotenová, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, vitamin A, kyselina listová, biotin, vitamin D, vitamin B12), zahušťovadla (arabská guma, xanthan), glukonát železa, přírodní borůvkové aroma, konzervační prostředek sorbát draselný, citrát mědi.

referenční odkaz

SIMON, Luboš. Just Narosan borůvkový sirup 500 ml - doplňuje vitaminy a železo [online]. ČeskáOrdinace.cz, 2012-08-10. Dostupné online.


Tento článek si během posledních třiceti dnů přečetlo 5 lidí.


Sdílejte tento článek se svými přáteli:

Facebook    Twitter    Digg   

Poslat emailem

Vytisknout článek


přidejte sem svůj komentář

Nenašli jste zde přesně to, co jste hledali? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
Ke svému dotazu použijte tento formulář.


Jméno
E-mail
Nadpis
Komentář
Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
Připojit fotku
přehled komentářů
K článku zatím nebyl napsán žádný komentář.

zajímavé články



Sitemap | RSS