Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  

Tvaroh je jednoduchý a přírodní lék na rakovinu

 


Aktualizováno:

Rakovina

Většina lidí odmítá myšlenku, že si může vyléčit rakovinu naprosto jednoduše, snadno a přirozeně a s 90% úspěšností. Lidé obecně moc nevěří v alternativní medicínu nebo přírodní léky. Dokonce i ti, kdo souhlasí s myšlenkou přírodního a ekologického životního stylu, mají tendenci odmítnout přírodní léčbu rakoviny, protože si myslí, že rakovina je příliš velká, příliš silná a příliš smrtící, a že alternativní medicína na ní nestačí. Mnoho lidí neví, že většina nádorů postupuje velmi pomalu, a že správný recept z alternativní medicíny, může obnovit jejich zdraví za méně než tři měsíce. U některých pacientů rakovina úplně zmizela během několika týdnů nebo dokonce dnů.

Na rakovinu tvaroh a lněný olej

Tato dieta proti rakovině vyžaduje radikální změnu životního stylu, ale to vyžaduje i medicínská chemoterapie. Základním a jediným jídlem je strava bez rafinovaných cukrů, žádné živočišné bílkoviny s výjimkou tvarohu a cottage sýra, a k tomu lněný olej. Tuk se dobře rozpouští v jiných tucích a v těle je zpracován v játrech a v žlučníku. Když je někdo nemocný rakovinou nebo jiným zánětlivým onemocněním, tak je schopnost jater zpracovat a absorbovat tuky drasticky snížena. Cottage sýr a tvaroh jsou potraviny bohaté na bílkoviny a pokud tyto proteiny ještě smícháme se zdravým tukem - lněným olejem, tak dostaneme směs, která je rozpustná ve vodě a díky tomu již tolik nepotřebuje pomoc jater. Tuk pak může být lépe dopraven do buněk i u nemocných lidí rakovinou. Metoda léčby rakoviny tvarohem je založena na nasycených mastných kyselinách omega 3, které mají protizánětlivé účinky díky procesu, který okysličuje buňky a obnovuje zdraví na buněčné úrovni.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Recept proti rakovině

Budete potřebovat organický, za studena lisovaný lněný olej a organický Cottage sýr nebo tvaroh a ponorný mixér, který na míchání malého množství funguje nejlépe, nebo můžete použít i normální mixér, ale jen s jednou metličkou. Nejlepší tvaroh je z čerstvého syrového odstředěného mléka, které je nepasterované a nehomogenizované (není ošetřeno technologií UHT). Poměr tvarohu a oleje je 1 lžíce lněného oleje na 2 polévkové lžíce tvarohu nebo Cottage. Použití více Cottage nebo tvarohu je v pořádku a lepší než ho použít málo na hodně oleje. Doporučená denní dávka lněného oleje je šest lžící denně. Tvaroh s lněným olejem je hlavní léčivá složka této diety na rakovinu, a je možné ho různě modifikovat, aby se nám to nepřejedlo. Můžeme do tvarohu přimíchat třeba směs müsli 3 lžíce na jednu lžíci lněného oleje a 6 lžic tvarohu nebo Cottage a s ručním ponorným elektrickým mixérem to mixovat jednu minutu. Je-li směs příliš hustá anebo v ní olej nezmizí, tak budete muset přidat 2 nebo 3 lžíce mléka, přičemž kozí mléko by bylo nejlepší volbou. Nepřidávejte vodu ani džusy. Směs by měla být jako bohatá šlehačka bez odděleného oleje. Pamatujte, že na prvním místě je kombinace lněného oleje a nízkotučného tvarohu nebo Cottage. Vždy používejte biopotraviny, pokud je to možné. Další obměnou základní směsi lněného oleje a tvarohu je přidáním celých nebo mletých lněných semínek 2 lžíce. Pamatujte, že lněné semínko musí být vždy čerstvě umleté, a musí být použit během 20 minut po umletí, jinak žlukne. Proto není vhodné mlít leněné semínko do zásoby, nebo si ho koupit v obchodě již umleté. Další variantou je přidání 1 lžičky medu. Můžete také přidat další ingredience bez rafinovaného cukru, například jablečnou omáčku se skořicí, vanilkou nebo citrónovou šťávou. Dále se hodí i sekané mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy (ne arašídy), piniová jádra, šípková dřeň. Všechny tyto ingredience oživí fádnost tvarohu a stane se z toho chutné a zdravé jídlo proti rakovině. Někteří z uživatelů dokonce přidali do směsi špetku mořské soli se špetkou kajenského pepře. Také se hodí i jahody, buď čerstvé, nebo i mražené, ale ne více než 1 hrnek. I nasekaná jádra z meruněk jsou vítečným doplňkem, ale ne více než 6 jader za den.

Co při dietě proti rakovině nejíst

  • Žádné hydrogenované oleje (ztužené transmastné tuky), žádné trans-tuky, (všechny za studena lisované oleje, jako jsou oleje slunečnicových semen, olivový olej, atd.)
  • Žádné živočišné tuky a žádné vepřové maso jako například šunka, slanina, párky atd.
  • Žádné mořské plody, protože humři, škeble, krevety a všechny živočichové s tvrdou skořápkou jsou čisticí prostředky v moři a jejich těla jsou zatíženy toxiny - jedy.
  • Žádná bílá mouka a těstoviny, ani bílý chléb, raději těstoviny a chléb, kde je špalda, jsou lepší volbou než pečivo z pšenice, celozrnné žito, oves a vícezrnný chléb jsou dobré. Kukuřice se nedoporučuje z důvodů častých plísní a kvůli genetické modifikaci.
  • Žádná zmrzlina nebo mléčné výrobky, kromě tvarohu a cottage sýru.
  • Žádný bílý cukr, melasa, javorový sirup nebo konzervační látky.
  • Žádné průmyslově zpracovávané potraviny.
  • Žádné sójové výrobky.
  • Žádné potraviny, kde mohou být pesticidy a chemikálie, včetně výrobků pro domácnost a kosmetiky. Starý dobrý ocet, stejně jako jedlá soda jsou vynikající domácí čisticí prostředky.
  • Žádná mikrovlnná trouba, žádný teflon nebo hliník na vaření nebo hliníková fólie (alobal). Používejte raději smaltované nádobí na vaření. Také nerezová ocel, keramika, litina, sklo jsou na vaření v pořádku.


výběr z naší tvorby
pokračování článku

Kontraindikace diety proti rakovině

Ve spojení s jinými terapiemi může tato dieta vyvolat nežádoucí účinky. Týká se to zejména kyslíkové terapie, injekcí s vitamínem B17 a infuze vitamínu C, které nelze kombinovat s tímto ozdravným programem.

Tvaroh na rakovinu

Nepomůže každému, ale některým lidem může pomoci v jejich boji proti rakovině.

Foto: ©towo

odkaz na článek

. Tvaroh je jednoduchý a přírodní lék na rakovinu [online]. ČeskáOrdinace.cz, . .



přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

přehled komentářů

Dotaz

 Jiřina Pospíšilová

Můj manžel má za sebou dvě dávky chemoterapie a další bude za 10 dní. Je vhodně po chemoterapii pít pampeliškový čaj ? Trpí návaly a častým říháním , prosím poradte , jaká je nejvhodnější strava . Děkuji

Přiložený obrázek | Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Lek

 Lisa

V září 2013, Alex byl diagnostikován s rakovinou terminálu, které se šíří z jeho mozku do plic a jater. on stal se tak špatně, že se unavený ho k tomu nejmenší úkolu; chodit po místnosti by se velké úsilí a všechen svůj dech. Byl jsem schopen se už nést svou situaci a já začnou klást otázky o rakovině v mém sousedství a pracovního místa, především Modlil jsem se, že Bůh by měl poslat uzdravení mému manželovi a přijmout smutek pryč od mé rodiny, jeden věrný večer můj soused který se nedávno přestěhoval do okolí za mnou přišel, že slyšela, že jsem byl položil otázku o rakovině a řekl mi o Rick Simpson konopného oleje, a jak to vyléčil její 9rok rakoviny prsu. Dala mi Rick Simpson telefonní číslo (+447024075089) okamžitě jsem mu zavolat a jeho odpověď mě uklidnil, dal mi svůj e-mail (ricksimpsoncannabisoil_phoenixtears@outlook.com) na telefonu. Byla to velkou radost, že den a je to můj manžel záchranné anděl, jsem si objednal olej a obdržel jsem ho ten týden a následovala jeho pokyny a dal můj manžel Alex konopný olej. K Bohu sláva Alex je zcela rakovina zdarma a on je zdravý a silný teď, po kterém on oznámil, že on mohl dech dobře, nebyl zažívá žádné bolesti a cítil, jak dobré buňky v jeho těle se mluví o. o čtyři dny později náš rodinný lékař, Benson, hlášeny nebyly žádné známky ním mají nějaké potíže s dýcháním nebo problémy s fyzickými úkoly a rakovinou; Děkuji pane, Chvála Bohu můj manžel je živý s pomocí Božího služebníka Rick Simpson. Od 4.01.2015, Alex i nadále, aby bylo možné plně a hluboce dýchat. Jeho lékař údajně říká, že jeho játra je rakovina zdarma. Že nemá zdá se, že malé množství rakoviny v jeho játrech a plic znovu. Lékař se divit, účinnost konopného oleje. Alex a já věřím, že hlavní změny v jeho těle jsou z důvodu Ricka Simpsona konopného oleje práci. Samozřejmě nepopírám důležitou roli diety. (Alex příběh je ideálním příkladem toho, jak konopný olej léčivé zázraky často mají v těle.) Děkujeme Ricka Simpsona pro jeho zázračné léčbě konopného oleje.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Lněné semínko dávkování

 Julie

k lněnému semínku: všimla jsem si v zimě,když jsem nasypala ptáčkům směs ovesných vloček,slunečníkových semem ,pšeničných semen a lněných semínek, ptáci sezobali vše, kromě lněných semínek a tak jsem přemýšlela, zda nejsou také škodlivá, protože jsem užívala lněné semínko proti zácpě (dvě lžičky rozemleté, namleté asi na 3dny a uložené v ledničce,) když jsem nádobku po spotřebování hned neumyla,,zůstal tam zápach po žluklém oleji..Nebo kupovala jsem celozrný chléb , byl velmi chutný čerstvý s lněnými sermínky na povrchu i uvnitř,ale někdy v některých místech při kousnutí bylo cítit plíseň, tak teď už jsem opatrná při jeho kupování . V některém receptu se doporučují jádra meruněk, ty se kdysi přidávaly do meruňkových zavařenin, potom se zavrhovaly- prý pro jejich jedovatost , není tady podobná spojitost se lněnými semínky ?

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Len a tvaroh proti rakovine

 Renča

Prosím o info, zda k diete s tvarohem a lneným olejem se může třeba caro, nebo melta , předpokládám , že me oblibené preso asi ne, nebo třeba káva upravená ne pražením, ale mrazením, nebo káva zelená. Máte někdo zkušenost? Diky renča

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Lněný olej a tvaroh diskuze

 Renata sklenářová

Dobrý den., léčím se chemoterapii pro opakovany karcinom vajecniku( metastazy v brise). Lékař mi řekl, že nemám šanci na uzdravení. Že budu stále na chemoterapii, pokud to telo bude zvládat, nebo si rakovinne buňky na chemo nezvyknout, takže je nebude ničit. Začala jsem užívat tvaroh se lnenym olejem a semínka. Užívám ale tvaroh tučný, zde je psán nízkotučný. Pak jsem se chtěla zeptat, zda k teto diete mohu ješte brát alveo grepa ostatni akuňácké produkty, selen zinek minerály, vitamin c, cleans atd. A ještě beru imunobran, nevím , jestli toho už není moc. Imunobran je také přirodni, jsou to vlastně ýžové otruby na nositeli houby shitake. Prosím jestli máte někdo zkušenosti poraďte prosím. Pořád hledám nějaké alternativy , nechci se vzdát bez boje. Tvaroh pravidelně užívam třetí týden, ale do teď jsem nevěděla, že musím dodržovat tak přísnou dietu, takže žádné maso, žádné jiné oleje, ani olivový? Sladkostem a cukru se vyhýbám, použivám med. Jen prosím o upřesneni, jak je to s tím tukem .diky za každou radu renata

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Lněný olej a tvaroh proti rakovině

 Dimitar

Je to dôležite

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Lněné semínko nežádoucí účinky

 Lenka

V článku je chyba - dle bioložky Dr. Budwig musí mít tvaroh smíchaný se lněným olejem minimálně 10 % a ne být nízkotučný!

Počet odpovědí: 4 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Lněný olej a tvaroh diskuze

 Svatka

Dobrý den-užívám olej,tvaroh a ln.semínko už měsíc a mám pocit že se mi zhoršily kožní problemy(asi lupenka na loktech a kotnících- nikdy jsem nekonzumovala tak pravidelně a často tvaroh,olej... Nevím jestli je to následný projev tohoto užívání nebo mám zastavit toto užívání. dík Svatka

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Tvaroh a lněný olej

 Marie

Dobrý den,

mohu zmíněný recept používat současně s probéhající chemoterapií? CA prsu...

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět


Témata


Zajímavé články

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS