Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  

Nejlepší pleťové krémy

 


Aktualizováno:

Zdravá kosmetika

Univerzální pleťové krémy se najdou v každé domácnosti. Jejich použití je široké, od mazání rukou a obličeje, přes odličování až po příslovečné mazání bot. Zejména pro muže představují často jediný krém, který jsou si ochotni mazat na obličej. Důležité je přizpůsobit krém vaší pokožce a také počasí.

Univerzální pleťové krémy

Univerzální pleťové krémy lze bez problémů používat na obličej. Všechny pečují o pleť dobře, krém z Lidlu dokonce dle dTestu velmi dobře. Pleť dobře hydratují a vydrží účinkovat několik hodin po aplikaci. V tomto není mezi univerzálními a dražšími speciálními krémy na obličej žádný výrazný rozdíl. To, co se u těchto krémů hodnotilo poněkud problematicky, byl individuální pocit po aplikaci na obličej. Některým testujícím vadila lesknoucí se pokožka obličeje, jiným její nižší vláčnost. Péče o ruce byla u všech krémů celkově hodnocena lépe než péče o obličej.

Lidl Cien / pleťový krém soft – hodnocení kvality podle dTestu je velmi dobře, což odpovídá 82 %

Lidl Cien / pleťový krém soft je nejlepším a zároveň nejlevnějším univerzálním pleťovým krémem. Typ emulze je olej ve vodě. V této lehké variantě krému jsou ve vodě rozmíchány drobné kuličky oleje. Krém tohoto typu se lépe a rychleji vstřebává do pokožky. Je vhodný pro osoby s normální, smíšenou a mastnou pletí. Krém pečuje o pleť velmi dobře (84 %), aplikuje se dobře (76 %), mikrobiologická kvalita je v pořádku a deklarace je hodnocena dobře (70 %). Obsah je 250 ml.

CD hydratační krém – hodnocení kvality podle dTestu je dobře, což odpovídá 70 %

CD hydratační krém představuje typ emulze olej ve vodě. V této lehké variantě krému jsou ve vodě rozmíchány drobné kuličky oleje. Krém tohoto typu se lépe a rychleji vstřebává do pokožky. Je vhodný pro osoby s normální, smíšenou a mastnou pletí. Krém pečuje o pleť dobře (68 %), aplikuje se dobře (78 %), mikrobiologická kvalita je v pořádku a deklarace je hodnocena dobře (60 %). Obsah je 200 ml.

Zde můžete vidět cenu výrobku CD hydratační krém.

Creme 21 – hodnocení kvality podle dTestu je dobře, což odpovídá 70 %

Creme 21 představuje typ emulze olej ve vodě. V této lehké variantě krému jsou ve vodě rozmíchány drobné kuličky oleje. Krém tohoto typu se lépe a rychleji vstřebává do pokožky. Je vhodný pro osoby s normální, smíšenou a mastnou pletí. Krém pečuje o pleť dobře (70 %), aplikuje se dobře (78 %), mikrobiologická kvalita je v pořádku a deklarace je hodnocena dobře (64 %). Obsah je 150 ml.

Zde můžete vidět cenu Creme 21.

Dove intenzivní krém – hodnocení kvality podle dTestu je dobře, což odpovídá 68 %

Dove intenzivní krém představuje typ emulze olej ve vodě. V této lehké variantě krému jsou ve vodě rozmíchány drobné kuličky oleje. Krém tohoto typu se lépe a rychleji vstřebává do pokožky. Je vhodný pro osoby s normální, smíšenou a mastnou pletí. Krém pečuje o pleť dobře (68 %), aplikuje se dobře (68 %), mikrobiologická kvalita je v pořádku a deklarace je hodnocena dobře (70 %). Obsah je 250 ml.

Zde můžete vidět cenu Dove intenzivní krém.

Nivea Soft – hodnocení kvality podle dTestu je dobře, což odpovídá 68 %

Nivea Soft představuje typ emulze olej ve vodě. V této lehké variantě krému jsou ve vodě rozmíchány drobné kuličky oleje. Krém tohoto typu se lépe a rychleji vstřebává do pokožky. Je vhodný pro osoby s normální, smíšenou a mastnou pletí. Krém pečuje o pleť dobře (64 %), aplikuje se dobře (78 %), mikrobiologická kvalita je v pořádku a deklarace je hodnocena dobře (70 %). Obsah je 200 ml.

Zde můžete vidět cenu Nivea Soft.

Yves Rocher hydratační krém na obličej a tělo – hodnocení kvality podle dTestu je dobře, což odpovídá 68 %

Yves Rocher hydratační krém na obličej má složení olej ve vodě. V této lehké variantě krému jsou ve vodě rozmíchány drobné kuličky oleje. Krém tohoto typu se lépe a rychleji vstřebává do pokožky. Je vhodný pro osoby s normální, smíšenou a mastnou pletí. Krém pečuje o pleť dobře (66 %), aplikuje se dobře (68 %), mikrobiologická kvalita je v pořádku a deklarace je hodnocena dobře (70 %). Obsah je 125 ml.

Zde můžete vidět cenu Yves Rocher.

Nivea Creme – hodnocení kvality podle dTestu je dobře, což odpovídá 66 %

Nivea Creme je osvědčeným pomocníkem zejména pro zimní období a na suchou pleť. Jde o emulzi vody v oleji. Tento krém se skládá z oleje, v němž jsou rozmíchány drobné kuličky vody. Je to poměrně hutný krém, který je mastnější, pomaleji se vstřebává do pokožky, která se může lesknout. Je vhodný pro suchou pokožku a na zimu jako ochrana proti mrazu. Krém pečuje o pleť dobře (70 %), aplikuje se uspokojivě (54 %), mikrobiologická kvalita je v pořádku a deklarace je hodnocena dobře (70 %). Obsah je 150 ml.

Zde můžete vidět cenu Nivea Creme.

dm Balea / Softpflege Creme – hodnocení kvality podle dTestu je dobře, což odpovídá 64 %

Výrobek dm Balea / Softpflege Creme má složení olej ve vodě. V této lehké variantě krému jsou ve vodě rozmíchány drobné kuličky oleje. Krém tohoto typu se lépe a rychleji vstřebává do pokožky. Je vhodný pro osoby s normální, smíšenou a mastnou pletí. Krém pečuje o pleť dobře (62 %), aplikuje se dobře (74 %), mikrobiologická kvalita je v pořádku a deklarace je hodnocena dobře (70 %). Obsah je 250 ml.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Kritéria hodnocení dTestu

  • velmi dobře: 100–80 %
  • dobře: 79–60 %
  • uspokojivě: 59–40 %
  • dostatečně: 39–20 %
  • nedostatečně: 19–0 %

Autor: © svevi
Foto:
© Ultimate

odkaz na článek

. Nejlepší pleťové krémy [online]. ČeskáOrdinace.cz, . .



přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

přehled komentářů

Lidl pleťové krémy,,Cien nature Sensitive krém pro citlivou pokožku s výtažky z meduňky a vilínu

 Věra Vaňková

Prosím,kde bych tento krém sehnala? U nás v Jičíně ho měli jako vzorek a velmi mi na moji problematickou pleť
vyhovoval,teď ho nemůžu sehnat,děkuji.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět


Témata


Zajímavé články

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS