Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  

Rozdíl přípravků vyrobených z aloe vera

 


Aktualizováno:

Poradna

Dotaz:
Dobrý den, prosím jaký je rozdíl mezi aloe šťávou (např. Active aloe) a aloe gelem (pro vnitřní užívání, jak uvedeno na preparátech jiných firem, třeba FLP)? Je možné ActiveAloe užívat dlouhodobě bez přerušení? Pochází zde použité rostliny aloe z ekologického zemědělství? Děkuji za informaci

Odpověď:

Zásadní rozdíl mezi ACTIV aloe Forte a ostatními výrobky z aloe vera je v tom, že ACTIV aloe jako jediná v ČR garantuje více než 10 % obsah mukopolysacharidů - nejdůležitější účinné látky aloe vera, která působí imunomodulačně. Co se týká pěstování samotné rostliny - společnost ALOECORP, dodavatel ACTIValoe dbá striktně na to, aby se rostliny pěstovaly bez použití pesticidu, herbicidů či jiných chemických látek. Na základě všech uvedených skutečností je šťáva Barny’s ACTIV aloe Forte biologicky aktivní a vysoce účinná. Pro podrobnější informace Vám doporučujeme navštívit webové stránky www.activaloe.cz , kde naleznete všechny certifikáty kvality uděleny pro ACTIValoe, ale i technologii pěstování, sklizně a výroby. Užívání ACTIV aloe je možné i dlouhodobé, zejména pokud se jedná o chronické zdravotní potíže (diabetes, jaterní problémy, zažívací potíže a jiné...) Na závěr - společnosti, které na českém trhu nabízí aloe vera jako takzvaný hustý gel, a tvrdí, že takto jej získávají přímo z aloe vera, nemluví zcela pravdu. Listy z aloe vera obsahují vysoké procento vody – téměř 96%. Je tedy zřejmé, že přirozená šťáva z aloe vera je tekutá, včetně té nejkvalitnější šťávy z tzv. gelu. Pokud je hustá, jsou v ní použity zahušťovadla a chemické přísady. Konkrétně - FLP používa jako zahušťovadlo xantanovou gumu (na jejich stránkách v sekci složení a stabilizátory). Xanthan - slouží zejména jako zahušťovadlo a stabilizátor emulzí, v kombinaci s jinými hydrokoloidy i jako gelotvorná látka.

odkaz na článek

. Rozdíl přípravků vyrobených z aloe vera [online]. ČeskáOrdinace.cz, . .



přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

přehled komentářů

Activaloe

 Ondřej

Na vaši odpovědi a produktech od Barnys se ukazuje, jak nám obchodníci neskonale lžou. Pokud se opravdu podíváte na stránky této firmy, tak žádný certifikát na jejich produkty aloe tam nenajdete (snad jsem slepý, možná někdo bude mít víc štěstí). Ve skutečnosti se jen odvolávají na certifikáty na produkty od dodavatele. Samotné označení activaloe je jen ochranná známka. Certifikáty se udělují konkrétním produktům a ty od Barnys na seznamu např. certifikační společnosti IASC nenajdete. Když se pak podíváte na složení jejich aloe šťávy, uvidíte že je vyrobena z extraktu aloe. To vysvětluje absenci certifikátů, kde ještě kvalitní vstupní surovina nezaručuje kvalitní výstup.
Netvrdím, že jejich produkty jsou kvůli tomu horší než ostatní, ale ukazuje to, kam až jsou obchodníci ochotni zajít a jak s námi manipulují. Mě to osobně varuje držet se dál od této firmy a jejich produktů.Přeji vám hodně štěstí při výběru toho "pravého" aloe:-)

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Neni aloe, jako aloe

 jarmila kolarova

radi vam z nasim manazerem z brna kdykoliv osobne a hlavne zdarma vysvetlime,jak to s tim aloe je.. nezname jediny pripad ani z vypraveni komu by aloe gel nasi kvality nepomohl. u diabetu je bezne zde do pul roku snizit hladinu cukru z 12 na 4.osobne si kazdeho ohlidame , ucinky nas stale vice prekvapuji.. rozhodnuti je na kazdem.je to stejnych 30 kc jakom u lekare, akorat my to dame kazdy den za piticko... KDE POMAHA PRIRODA, CHEMIE NEMA MISTO. kazdy obcas neco zdravotne resi.. kdykoliv se muzete poradit s nasimi odborniky na bezpl. 800855558, 604582810 a dalsi dle regionu,
citim se skvele, nic me neboli.. piju kvalitu.. vsechny zdravim
Kolarovajar@gmail.com. aloe zdar.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Nejlepsi aloe vera

 jarmila kolarova

dnes a denne vysvetluji lidem zdravym i nemocnym podstatny rozdil v kvalite i ucinku mezi ALOE VERA GELEM A STAVOU.ten odbornik co si dovoli verejne lhat tisicum lidi jiste byl na plantazich primio FLP jako nasi obch, poradci.FLPma unikatni zpracovani, rucni sklizen- filetuje se aby gel zustal neporuseny v lahvi z plantaze je za nekolik hodin.obsah gelu v lahvi ktery je koser a byl prohlasen za identicky z rostlinou z jejich vlasni plantaze.gelu je napr, v NECTAR BERRY 96 PROCENT,4PROC.BRUSINEK hlavne kvuli zanetum v tele.kde by se tam vesla nejaka guma?tezkoby to melo takovy .ucinek. zaruku30dni na spokojenost a unikatni zpracovani ma pouze FLP. pak mozna na MARSU.tyto vyrobky mi vyrazne zlepsily zdravi. po aloe stave bych tezko mela po 40. metabol. vek pouhych 26 let.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět




Zajímavé články

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS