Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  

Doplňky stravy obsahující Diosmin a Hesperidin

 


Aktualizováno:

Poradna

Diosmin a hesperidin jsou bioflavonoidy získávané z rostliny Ruta aurantiae, patřící do rodu citrusů, ale jinak také řečeno lék na cévy a hemoroidy. Diosmin a hesperidin zlepšuje žilní tonus a lymfatickou drenáž. Diosmin a hesperidin také snižuje kapilární hyperpermeabilitu tím, že chrání kapiláry před drobnými záněty vedoucím například k bércovým vředům. V článku přinášíme seznam doplňků stravy, které obsahují tyto dvě účinné léčivé látky.

Diohes micro

Diohes micro obsahuje kombinaci 2 složek: vysoce mikronizovaný Diosmin a vysoce mikronizovaný Hesperidin v množství 450 mg Diosminu a 50 mg Hesperidinu. Jaký je vliv mikronizace - velikostí částic Diosminu a Hesperidinu na jejich účinek? K optimálnímu účinku Diosminu a Hesperidinu – jejich vstřebávání do organismu, musí být co nejvíce jejich částic menších než 2 mikrony, čehož se dosahuje právě zmíněnou mikronizací. Přípravek Diohes micro obsahuje průměrnou velikost částic 1,53 mikronů a 80 % částic je menších než 2,7 mikronů. Diohes micro je potravní doplněk a je volně prodejný v lékárně. Diohes micro byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Cena přípravku Diohes je vidět tady: Diohes micro cena.

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Mobivenal micro

Doplněk stravy pro zdravý cévní systém. Aktivní látky v 1 tabletě Mobivenalu: mikronizovaný a čištěný bioflavonoidní extrakt obsahující 450 mg Diosminu, 50 mg Hesperidinu a 30 mg Aescinu. Aescin je zde přítomen jako 150 mg 20 % extraktu z jírovce maďalu. Díky aescinu Mobivenal lépe pomáhá na zápaly. Mobivenal je český výrobek a je nejlevnější alternativou ze všech zde uvedených přípravků. Navíc Mobivenal je volně prodejný bez předpisu. Zde je cena Mobivenalu a místa, kde lze koupit: Mobivenal cena. Mobivenal byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.

odkaz na článek

. Doplňky stravy obsahující Diosmin a Hesperidin [online]. ČeskáOrdinace.cz, . .



přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

přehled komentářů

Prosba o objasnění záhady.

 Stanislav Hradil

Zajímalo by mne proč se údajně přestal vyrábět osvědčený přípravek DIANER. Tyto malinké tabletky obsahující sladidlo pro diabetiky s obsahem jedné kostky cukru zmizely s prodejen a lékáren. Těchto tabletek bylo v jednom malém dávkovači 500ks. Nynější náhražky dia cukru jsou co do velikosti tablety pomalu jako větší knoflíky ale obsahují také jednu kostku cukru. Místo pěti set je jich ještě ve větším dávkovači kolem osumdesáti kusů. Buď je to podraz nejen na diabetiky ale zřejmě se někdo na tomto zboží pakuje a kdoví jaký šmejd tyto maxitablety obsahují. Prosil bych o vysvětlení co se zatím skrývá.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Detralex 60 tablet cena

 Lanzendorf

prosím o nejnižší cenu v lékárnach v Plzni

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Detralex cena a doplatek

 Varixa

Dávám zde info jaká je cena Detralexu v Plzni. Detralex 30 tablet stojí v Plzni 119 Kč a cena doplatku za 60 tablet je 240 Kč. Za kolik kupujete Detralex u vás?

Počet odpovědí: 5 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Sermion por čím lze nahradit

 Urban

Dotaz:Předem přeji hezký den.Mám být léčen novodobým lékem SERMION POR TBL FLM.Jelikož mám i další léky jako warfarin, Lorista H ,Lorista 50 a Tulip,po přečtení všech dostupných informací se mi nezdá, abych uvedený lék na Menierovu chorobu užíval.Nehledě na to, že s tímto lékem jak jsem dále vyčetl nejsou kromě krys a dalších zvířat a kromě několika testujících osob žádné zkušenosti.Pokusného králíka rozhodně dělat nebudu,proto se ptám, zda existují jiné léky a cenově dostupné.Děkuji za informace.

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět




Zajímavé články

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS