Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  

Brusinky na hubnutí

 


Aktualizováno:

Poradna

Dotaz: Dobrý den, doslechla jsem se, že brusinky mohou pomáhat při hubnutí. Prý se užívá ten rozpustný prášek na bázi brusinek. Co si mám koupit, abych to mohla vyzkoušet?

Ano, brusinky prospívají zažívání!

Brusinky vděčí za své blahodárné účinky na hubnutí obsahu tříslovin a bioflavonoidů a polyfenolů. Díky tříslovinám ochrání žaludeční sliznici a zamezí zánětům anebo také zamezí vzniku žaludečních vředů. Díky bioflavonoidům příznivě působí na hladinu cholesterolu, podobně jako například červené nebo bílé víno. Pokud si tedy místo lehké a zdravé stravy dopřáváte spíše těžká a smažená jídla, pomůžou vám brusinky se snížením cholesterolu. Navíc brusinky jsou také silné přírodní antioxidanty a to díky obsahu přírodních vitaminů A a E. Nejlépe brusinky zabírají na hubnutí, jen když jsou užívány ve formě rozpustného prášku na bázi brusinek. Pokud by se užívaly brusinky jako celé plody, nebo dokonce jako sušené brusinky, či kandované brusinky nebo v brusinkovém kompotu, tak by se vlivem přírodních nebo přidaných cukrů, které v sobě plody brusinek obsahují, naše těla spíše tloustla, než hubnula. Proto na hubnutí vždy jen rozpustný prášek na bázi brusinek v kapslích, který je běžně dostupný v lékárně jako prevence proti zánětu močových cest.
 

výběr z naší tvorby
pokračování článku

Červenými brusinkami to nekončí.

Každý známe červené kuličky brusinek, které používáme v péči o své tělo, ale málokdo ví, že velice prospěšný je také odvar ze zelených listů brusinky. Čaj z listů brusinky působí jako účinná přírodní detoxikace těla a je vhodným doplňkem při použití brusinky na hubnutí.
 

Jak správně postupovat při hubnutí s brusinkami?

Nejvhodnější je doplňovat účinné látky z brusinek do těla pravidelně! To znamená, že pro nejlepší hubnoucí efekt se brusinky musí brát po každém jídle. Na trhu je k dostání mnoho přípravků s kanadskými brusinkami s různými intenzitami účinných látek. Pro správné rozvržení hubnoucí dávky brusinek je třeba rozdělit jejich doporučenou denní dávku na tři díly a ty pak užívat po každém jídle po dobu dvou měsíců. Pak je na měsíc vysadit a po této brusinkové přestávce zase zahájit brusinkovou dietu. K umocnění hubnoucího efektu se užívá čaj z listů brusinky, který se pije během dne.

odkaz na článek

. Brusinky na hubnutí [online]. ČeskáOrdinace.cz, . .



přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

přehled komentářů

Jak vysadit brusinky

 Jana Montagová

Prosím, zdělte mi v jakém poměru namýchat rašelinu a zeminu na brusinky., Kam zprávně brusinky vysádit? Děkuji za odpověď Jana Montagová

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Koktejl na hubnutí

 Patrika

Taky se zajímáte o koktejly na hubnutí? A zkoumáte které koktejly na hubnutí jsou účinné a kdy opravdu pomáhají? A co naopak výrobci nechtějí přiznat o koktejlech na hubnutí? Na tato témata jsem našla článek, který objektivně pojednává o tom, zda-li se dá skutečně po nějakých koktejlech na hubnutí skutečně zhubnout a jak je správně brát, aby se skutečně zhublo. Zde je adresa článku na téma koktejl na hubnutí www.asistentka.cz/no…

Počet odpovědí: 6 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět




Zajímavé články

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS