Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

NEZADOUCI UCINKY ALAVISU PRO LIDI

OBSAH

Nežádoucí účinky při zevním použití

U zevního použití mají kortikoidy minimální nežádoucí účinky a působí v místě použití, ale i zde mohou mít nežádoucí účinky:

Používání kortikoidů v oblasti obličeje: Při delším podávání kortikoidů v oblasti obličeje může dojít k přivyknutí kůže na podávané přípravky. Po jejich vysazení se pak může na pokožce objevit výsev červených drobných pupínků okolo úst, jedná se o takzvanou periorální dermatitidu. Komplikací lokální léčby kortikosteroidy může být také kontaktní alergie na tuto účinnou součást zevní terapie.

Zdroj: Negativní nežádoucí vedlejší účinky kortikoidů

Diskuze

V diskuzi ALAVIS TRIPLE BLEND - VEDLEJŠÍ ÚČINKY? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Zdravím, jen chci doplnit, pokud máte pocit, že to je z alavisu, zkuste ho vysadit třeba na dva týdny a poté opět zavést a uvidíte. Zkuste také rozdělit do menších dávek. Nežádoucí účinky by mít neměl, nicméně, každému člověku vadí něco jiného. Každopádně doporučovaný Geloren nedoporučuji, oproti Alavisu je to hodně slabý odvar, želatina, které je tam hodně, je vlastně v případě problému už k ničemu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Karel.

Osobně mám problémy s žaludkem a Alavis mi nevadí. Ale záleží na každé osobě, nu.

Zdroj: diskuze ALAVIS triple blend - vedlejší účinky?

Přehled nežádoucích účinků taurinu

Lidé často předpokládají, že přírodní produkty nemohou mít žádné vedlejší účinky, ale na to se nelze spoléhat, jakýkoli doplněk stravy s léčivými vlastnostmi může mít nežádoucí účinky. Ačkoli má taurin je málo zjištěných a potvrzených nežádoucích účinků, je stále možné, že se mohou objevit i nové, neznámé. Při překročení denního příjmu 5 000 mg taurinu se může například objevit průjem, útlum CNS, poruchy krátkodobé paměti.

Zdroj: Nežádoucí účinky taurinu

Poradna

V naší poradně s názvem ALAVIS TRIPLE BLEND - VEDLEJŠÍ ÚČINKY? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka Karabinová.

Dobrý den, prosím má někdo zkušenosti s vedlejšími účinky při užívání ALAVISU triple blend? Manžel (diabetik ,120 kg, artróza 3.st., kolena) jej začal užívat cca před 3mi týdny, 6g , a poslední dny ( 3-4 dny) mu není dobře od žalůdku. Žalůdek má OK a nemýval žádné problémy . Myslí si, že je to od Alavisu ( jeho silná slanost) . Mikde jsem nenalezla "vedleší" účinky přípravku při užívání lidmi . Má někdo něco jako "příbalový" leták , nebo zkušenosti. Děkuji za radu. Karabinová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Alavis Triple Blend je pro koně, takže v jeho přívalovém letáku těžko najdete vedlejší účinky pro lidi. Neexistují k tomu ani žádné seriózní studie, které by zkoumaly nežádoucí účinky na lidský organismus. Když se rozhodnete na své vlastní riziko používat veterinární preparát, který u vás způsobuje problémy se žaludkem, tak můžete zkusit dávku rozdělit do třech menších, které pak zkonzumujete během dne s hlavními jídly. Pokud by problémy i tak přetevaly, tak budete muset jeho užívání ukončit a přípravek zkrmit například ve stravě pro psa. Vedle Alavisu existuje ještě další podobný veterinární preparát s názvem Geloren, který je lidmi rovněž hojně využíván.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze ALAVIS triple blend - vedlejší účinky?

Proč je Barny's Triple Blend extra silný založený na Alavisu nejoblíbenějším výrobkem na trhu pro lidi?

Nabízí velké množství účinných látek, jako je glukosamin a chondroitin sulfát, kolagen či MSM pro prevenci a léčbu kloubních onemocnění. Je založen na funkčním přípravku, který je léty prověřen, nabízí špičkovou kvalitu, neobsahuje žádné další balastní látky, které jsou pro tělo zbytečné.

Zdroj: Recenze na Alavis Barny's

Prospěšné účinky kolagenu

Užívání doplňků, které obsahují kolagen, může být užitečné pro zpomalení stárnutí pokožky. Ukázalo se, že doplňování kolagenu snižuje zánět a stimuluje syntézu kolagenu v těle. To může pomoci podpořit úlevu od bolesti u lidí s poruchami kloubů, jako je osteoartritida. Kolagen může pomoci snížit riziko poruch kostí, jako je osteoporóza. Výzkum ukázal, že konzumace doplňků kolagenu zvyšuje růst a sílu svalů u lidí se ztrátou svalové hmoty související s věkem. Užívání doplňků kolagenu může pomoci snížit rizikové faktory spojené se srdečními stavy, jako je ateroskleróza.

Zdroj: Kolagen a jeho nežádoucí účinky

Diskuze

V diskuzi ALAVIS PRO LIDI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Dobrý den, chci se zeptat, který Alavis doporučíte na bolesti kloubů, páteře a svalů?
Těch Alavisů je tu víc, tak s kterým máte dobrou zkušenost ?
Moc děkuji za radu Jana.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tamara.

Ahoj, určitě, mám s tímto dobrou zkušenost. Beru Alavis Triple Blend.

Zdroj: diskuze Alavis pro lidi.

Warfarin

Cílem léku Warfarin je zpomalení srážení krve. Užívání tohoto léku je individuální a vychází z doporučení lékaře, který lék předepsal. S ním je také třeba konzultovat všechny změny zdravotního stavu, jeho nežádoucí účinky, ale i užívání jiných léků, nebo nedodržení předepsané dávky léku.

Zdroj: Nežádoucí účinky Warfarinu

Diskuze

V diskuzi ALAVIS PRO LIDI. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martina.

Prosím je možné použít Alavis pro lidi ,u Bechtěrevovy choroby?Nebo doporučíte něco jiného?Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Petra.

A co konkrétně je v alavisu tak zázračného??

Zdroj: diskuze Alavis pro lidi.

Vedlejší účinky

V současné době není mnoho známých rizik při užívání doplňků kolagenu.

Některé doplňky stravy se však vyrábějí z běžných potravinových alergenů, jako jsou ryby, měkkýši a vejce. Lidé s alergiemi na tyto potraviny by se měli vyhýbat kolagenu získaného z těchto složek, aby se zabránilo alergickým reakcím.

Někteří lidé také uvádějí, že doplňky kolagenu zanechávají přetrvávající špatnou chuť v ústech.

Kolagenové doplňky mají potenciál způsobit zažívací vedlejší účinky, jako jsou pocity plnosti a pálení žáhy.

I přes všechna tato zjištění se zdá, že tyto doplňky jsou pro většinu lidí bezpečné.

Zdroj: Kolagen a jeho nežádoucí účinky

Poradna

V naší poradně s názvem ARTHRONEO ADRESA WEBOVÉ ADRESY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jarmila Boudová.

prosila bych vebovou adresu kde se dá objednat sprey ArthroNeo
děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

ArthoNeo je klasický způsob, jak z lidí vytáhnout peníze za kravinu, která nemůže fungovat (jedině snad částečně jako placebo). Artrózu nelze vyléčit nějakým sprejem, bolest působí absence chrupavky v kloubu a tření kosti o kost. Chrupavku dokáže obnovit něco jako Proenzi, to znamená přípravek s obsahem glukosaminu a chondroitinu. V současnosti je lidmi hojně využíván Alavis Triple Blend, který je určen pro koně, ale jeho zdravotní nezávadnost umožňuje jeho použití i lidmi. Výhoda u Alavisu je, že je levný. Alavis na klouby můžete koupit tady: www.prozdravi.cz/ala… Obvyklé dávkování je jedna odměrka denně. Účinky se dostaví do jednoho měsíce. Délka léčby může být dlouhodobá, protože nehrozí předávkování ani žádné nežádoucí účinky z dlouhodobého používání.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Arthroneo adresa webové adresy

Nežádoucí účinky kolagenu

Kolagenové doplňky mohou vést k vedlejším účinkům, jako je špatná chuť v ústech, pálení žáhy a pocit plnosti. Pokud máte alergie, ujistěte se, že kupujete doplňky, které nejsou vyrobeny ze zdrojů kolagenu, na které jste alergičtí.

Zdroj: Kolagen a jeho nežádoucí účinky

Poradna

V naší poradně s názvem CHLORELLA NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miluše Hofmanová.

Dobrý den,mám doma Chlorellu japan forte a už jsem jí užívala dříve ale nedobrala.žádné vedlejší účinky jsem neměla.chtěla jsem jí dobrat,ale dnes už po třetí co jsem si před jídlem chlorellu vzala přišla náhlá nevolnost,plynatost a okamžité nafouknutí břicha.chci se zeptat jestli nedošlo k náhlé reakci na chlorellu.předem děkuji za odpověd.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

To je možné, protože takové příznaky bývají u lidí při začátku detoxikace chlorellou. Zkuste snížit dávku a opatrně pokračujte.

Zdroj: diskuze Chlorella nežádoucí účinky

Nežádoucí účinky

Klinické testy neprokázaly toxicitu rostliny Tribulus terrestris ani vedlejší účinky a to i při podání velmi vysokých dávek. Byl popsán pouze jeden případ mladého muže v říjnu 2004, u kterého se kvůli užívání Tribulusu objevila gynekomastie, což je zvětšená prsní žláza u mužů.

Možným nepřímým nežádoucím účinkem by tak mohly být jen následky zvýšené hladiny testosteronu. Mezi ně patří zvýšená agresivita, sexuální náruživost, akné a rakovina prostaty.

Zdroj: Nežádoucí účinky Tribulusu

Diskuze

V diskuzi ALAVIS NA KLOUBY DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Gabina.

Blázníte, přípravek pro dostihový koně? Takovou výkonnost určitě
nemám, navíc bych se bál, že tam mají přimícháno něco navíc, aby to koně
žrali, fuj... :) . Mě v lékárně doporučili GelActiv Proteo-Enzyme v
tabletách. Lékárnice říkala, že je to spojení Proenzi a Wobenzymu, teda
výživa pro klouby a k tomu enzymy na záněty. Asi se mi přesně trefila,
protože mi to funguje.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Aleš.

Je tam přimíchán jablečný pektin, který je naopak pro lidi nechutný, ale stačí si zvyknout.
Pokud máte koně, drahého koně, nebudete mu cpát něco, co by ho poškodilo. Samozřejmě je rozdíl mezi organismem koně a člověka. Alavis používá velké množství lidí, si přečtěte recenze na heureka.cz a mnohých fórech pro sportovce.
Farmacie je obrovský byznys, si všimněte kolik se tom uživí lékáren!!!
V mém okolí je jich více než obchodů s potravinami. Konkrétně u Alavisu je rozptyl cen od 887 Kč (konečná cena při osobním odběru), až po 1200 Kč.
To že nemá registraci pro humánní léčbu - použití, neznamená, že je přípravek zdravý škodlivý (u všeho záleží na dávkování). Naopak i když registraci má, neznamená to že je pro všechny lidi bezpečný.

Zdroj: diskuze Alavis na klouby diskuze

Zamyšlení nad nežádoucími účinky taurinu

Je možné, že se u vás mohou objevit jen některé nebo žádné z vedlejších účinků taurinu. Měli byste vždy zajistit, aby byl váš lékař informován o vašem zdravotním stavu, čímž může následně zjistit i možné vedlejší účinky taurinu. Pokaždé nemusí být na vině jen taurin, je důležitá správná lékařská diagnóza a nalezení adekvátní léčby.

Zdroj: Nežádoucí účinky taurinu

Poradna

V naší poradně s názvem ALAVIS PRO LIDI. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martina.

Prosím je možné použít Alavis pro lidi ,u Bechtěrevovy choroby?Nebo doporučíte něco jiného?Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Glukosamin a chondroitin, které jsou obsaženy mimo jiné i v Alavisu, jsou vhodné pro každého, protože stravovací návyky v mnoha případech nepřinášejí lidskému tělu tyto potřebné látky v potřebném množství. Budou tedy prospěšné i pro pacienta s Bechtěrevovou chorobou, ale nijak zvlášť ji nevyléčí. Běchtěrevova choroba, respektive její léčba, vyžaduje cílený a soustavný pohyb protahováním a rehabilitačním cvičením.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Alavis pro lidi.


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Jitka Konášová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP