Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

TRH S LUXUSNÍ KOSMETIKOU V ČR

OBSAH

Snaha o vynalezení omlazujícího elixíru je stará jako lidstvo samo. Dnes se oboru, jehož snahou je potlačit příznaky stárnutí, říká anti-aging medicína. Anti-aging nám pomáhá nejen dobře vypadat, ale i zůstat v dobrém zdravotním stavu. Mluvíme tedy o komplexní péči o naše tělo, která zahrnuje dodržování zásad zdravého životního stylu včetně stravy a pohybu, dále sem patří udržení dobré psychické kondice či používání kvalitních kosmetických výrobků. Příjem důležitých prvků můžeme zvýšit např. užíváním vybraných doplňků stravy.

Zdroj: Anti-aging v kosmetice a ve farmacii. Nakupujte výrobky s vysokou

Poradna

V naší poradně s názvem LUXUSNÍ KOSMETIKA VZORKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Tady je obchod s luxusní kosmetikou, kde je možné za symbolické ceny koupit vzorky luxusní kosmetiky, téměř zdarma. Jsou to vzorky luxusní kosmetiky Botarin. www.eshop.botarin.cz…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Luxusní kosmetika vzorky

A navíc ...

Máte velmi citlivou pleť? Tato značka klade důraz na bezpečnost a respektuje potřeby každé pokožky, i té nejcitlivější. Bez obav ji můžete používat máte-li pleť alergenní či problematickou. Neobsahuje parabeny a své výrobky zásadně netestuje na zvířatech. „Najde se v ní každý, kdo miluje pocit neotřelosti, jistoty a fantazie. Se značkou Benefit můžete kouzlit nebo být konzervativní, umožní vám zkrátka vše. Mohou ji používat mladé slečny nebo zralé dámy a všichni si v ní najdou ´něco navíc´“, říká Romana Gašová, kosmetická poradkyně značky Benefit a dodává: „Smích je nejlepší kosmetikou, tak ho noste! Jenže máte pravdu, oproti jiným národům jsme tak trochu konvenční. Ani ta nejdražší kosmetika zkrátka nemusí sednout, nevykouzlí vám úsměv a nedodá pocit sebedůvěry. To se s Benefit nestane, protože jsme jednoduše jiní.“

TIP: Vyzkoušejte kosmetickou poradnu a líčení zdarma se značkou Benefitcosmetics v parfumeriích Sephora.

Zdroj foto: parfumerie Sephora

Zdroj: Luxusní dotek kosmetiky Benefit

Diskuze

V diskuzi ALE TA ..... se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mika Myllylae.

... jeho sestřička, co flákla právě v TV kameramanovi, to bylo luxusní zbožíčko, tu bych bral

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Ale ta .....

Kde se dá koupit Pretox Pout

Pretox Pout je dostupný v internetových obchodech s kosmetikou, v lékárnách a zde.

Cena produktu je orientační a činí cca 799 Kč.

Video s použitím Pretox Pout.

Zdroj: Medik8 Pretox Pout

Diskuze

V diskuzi ČASOPIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel AnjelikaPerlita.

Ahoj, zasílám odkaz na časopis, který se zabývá pouze kosmetikou a líčením. Zdarma můžete přečíst zde: cs.publero.com/titul…

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dragon.

tak těmhle stránkám se raději vyhněte...pokud si nepřečtete obchodní podmínky, zapláčete

Zdroj: diskuze Časopis

Šampon pro luxusní péči Chronologiste

Šampon pro luxusní péči Chronologiste je vhodný na všechny typy vlasů. Obsahuje tyto aktivní látky: abyssine, vitamín E, arganový a heřmánkový olej, alma oil. Šampon pro luxusní péči Chronologiste jemně čistí a vyživuje vlasy a vlasovou pokožku, zanechává vlasy hebké, silné a lesklé, pokožka hlavy je zklidněná, svěží a hydratovaná. Aplikujte malé množství produktu do vlhkých vlasů, jemně vmasírujte a poté důkladně opláchněte. Podle potřeby proceduru opakujte.

Dle hodnocení spotřebitelů je šampon pro luxusní péči Chronologiste perfektní produkt. Vlasy jsou zdravější a je to hlavně i vidět, tedy ne hned, ale už po několika použitích. Ale již po prvním použití zákazníci popisují skvělý pocit. Uživatelkami je hodnocen jako velmi dobrý produkt s krásnou vůní. Pro mytí postačí malá dávka. Šampon pro luxusní péči Chronologiste je vhodný i pro muže a je určen pro každodenní použití. Vlasy jsou ve skvělé kondici a snadno se upravují.

Zde můžete vidět, jak vypadá šampon pro luxusní péči Chronologiste.

Zdroj: Kerastase Chronologiste

Poradna

V naší poradně s názvem WARFARIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bára.

Dobrý den, už 13 let uřívám Warfarin a chtěla jsem se pozeptat, jestli může reagovat s čistě bilinnou pleťovou kosmetikou ve větším množství za den. Můžu ji pužívat bez omezení? Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Všechno, co se používá na pokožku, nijak neovlivňuje účinky Warfarinu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Bylinky a Warfarin

Triky pro lepší opálení

Chcete-li tedy i po létě vypadat svěží a krásně, vsaďte na komplexní ochranu a kromě doplňku stravy si pořiďte i kvalitní kosmetiku s UV faktorem a vhodným lehkým oblečením. Neobotanics Sun Complex je skvělá volba a mezi kosmetikou rozhodně dominují značky jako např. Daylong, Bioderma, Linola, nebo kvalitní přírodní kosmetika s UV ochranou od Mastic Spa (bez obsahu parabenů).

Zdroj: Opravdu pomáhá beta karoten opálení?

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ KRÉM NA ROZŠÍŘENÉ ŽILKY OBLIČEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel IRČA.

Můžete mi doporučit nějaký dobrý krém na opalování při rozšířených žilkách na obličej? Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zuzanovka.

Ano, to jsou dost časté problémyi mezi mými klientkami, kterým radím s kosmetikou. Dobré výsledky máme například tehdy, když se aplikuje krém Remescar (www.metlickovezilky.… a ještě to zkombinujeme s domácí kosmetikou na podporu zdravé pleti. Klientky si koupí základ krému od cosmetic-kitchen.cz/ a k tomu přidají měsíček lékařský - právě například od Hadka. Dobré výsledky mají i s krémy od Sebamed (www.sebamed.cz/pripr… krém aplikují právě na místa s žilkami.

Zdroj: diskuze Nejlepší krém na rozšířené žilky obličej

Luxusní pečené kuře I.

Suroviny:

  • 1 kuře
  • 1 konzerva kompotovaných broskví nebo ananasu
  • 2 ks hermelínu
  • 200 ml sladké smetany
  • podle chuti hřebíček
  • máslo
  • grilovací koření
  • sůl
  • olej
  • mletá paprika

Postup:

Omyté a osušené kuře osolíme, posypeme grilovacím kořením, sladkou paprikou a vložíme do vymazaného pekáčku. Navrch kuřete poklademe plátky másla, přidáme trošku hřebíčku (dle chuti) a dáme péct do trouby v uzavřeném pekáčku. Kuře pečeme asi 45 minut na 200 °C. Poté kuřeti propíchneme kůži, aby pustilo šťávu, kterou potom kuře přeléváme a pečeme asi ještě 15 minut. Pekáček odkryjeme, aby se kůrčička dopekla, a zasypeme ho na kostky nakrájenou broskví nebo ananasem. Pokryjeme na plátky nakrájeným hermelínem a zalijeme smetanou. Pekáček opět zakryjeme a necháme chvilku péct, aby se sýr roztekl. Luxusní kuřátko podáváme s brambory, rýží nebo jen chlebem.

Zdroj: Recepty na pečené kuře

Diskuze

V diskuzi KOSMETIKA CEIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena.

Jakou máte zkušenost s kosmetikou Cien s extraktem zlata/kaviáru ?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kosmetika cein

Kvalitní kosmetika

Péče, kterou pokožce dopřejeme, má významný podíl na jejím vzhledu. Správnou kosmetikou můžeme zahladit nechtěné skvrny, kruhy po očima, žilky, odstranit pnutí a podráždění pokožky anebo zmenšit póry u mastné pleti. Volba kosmetiky by měla odpovídat typu pleti. Na jaře můžeme volit i péči s obsahem ovocných kyselin, které mají jemný peelingový efekt, dále s obsahem vitaminů (C, E, A), kolagenem, kyseliny hyaluronové. Výborným pomocníkem je koenzym Q10 v krémech.

Zdroj: Proč jsou vrásky na jaře hlubší a pleť méně hezká?

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka.

Já jsem objevila luxusní, 100% přírodní rakouskou kosmetiku RINGANA. Mohu jen doporučit. Vše se dozvíte na www.rakouskezdravi.com.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana.

Kosmetiku Ringana můžu jen doporučit - věnuji se složení kosmetiky i fungování pleti a tato certifikovaná přírodní kosmetika má skvělé výsledky.
www.janafucikova.cz/…

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Seznamte se ...

Originální retro design mezi nepřebernou paletou jiných značek rozhodně nepřehlédněte! Značka Benefit vznikla v roce 1976 v americkém San Francisku, založila ji dvojčata Jean a Jane Fordovy. Poté expandovala do celého světa. Nestandardní vzhled a výjimečná kvalita ji zařadily mezi takové značky jako je Dior, Guerain a další. Přesto je cenově dostupnější a díky tomu si ji můžete dopřát i vy!

Zdroj: Luxusní dotek kosmetiky Benefit

Diskuze

V diskuzi PLÍSEŇ NA KŮŽI NA ZÁDECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Romana.

Potřebuji poradit s plísní na zádech. Objevila se u u mého otce, který je nyní trvale na lůžku. Bojim se, aby se mu to nerozmokvalo a netrpěl.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lili25.

Já bych za sebe ještě mohla doporučit konopnou kosmetiku. Měla jsem mastičku z konopí a moc mi to pomáhalo ale hlavně šampony ty byli luxusní.

Zdroj: diskuze Plíseň na kůži na zádech

Luxusní olejový parfém na vlasy Chronologiste

Luxusní olejový parfém na vlasy Chronologiste je určen pro závěrečné ošetření vlasů po jejich umytí. Nádherně vlasy vyhladí, dodá jim potřebnou výživu a dokonale je zjemní. Dodává vlasům oslnivý lesk, zajišťuje jejich snadnější úpravu a především je nádherně provoní okouzlující vůní. Přípravek je určen pro všechny typy vlasů. Jedinečným způsobem je ošetřuje a dodává jim smyslnou vůni s rozkošnou kombinací růžového čaje, světlého dřeva, pikantního pižma a oleje z myrhy. Zanechá vaše vlasy provoněné po celý den, a navíc dokonale jemné a zářivé. Vlasový olej je uložen do lahvičky s praktickým dávkovačem, který usnadní jeho používání a přesně odměří potřebnou dávku přípravku. Provoňte tedy své vlasy přípravkem, který je zároveň ošetří. Luxusní olejový parfém na vlasy Chronologiste je určen pro všechny typy vlasů. Nalijte si vždy 1–2 dávky do dlaní a jemně olej vetřete do vlasů. Neoplachujte. Luxusní olejový parfém na vlasy Chronologiste má objem 120 ml.

Dle hodnocení zákazníků doporučují tento produkt i kadeřnice. Vlasy po aplikaci olejového parfému Chronologiste jsou lesklé a mají zdravý vzhled. Obsah parfému Chronologiste vydrží velmi dlouho, protože stačí malé dávky. Výhodou tohoto produktu je i to, že vlasy nemastí. Řada uživatelek se však vrací k oleji od Kerastase s názvem Elixir ultime pro barvené vlasy v růžové lahvičce. Vlasy jsou po tomto oleji údajně mnohem lesklejší než po použití oleje Chronologiste a mnohem lépe voní.

Zde můžete vidět, jak vypadá olejový parfém Chronologiste.

Zdroj: Kerastase Chronologiste

Diskuze

V diskuzi PŘÍRODNÍ RECEPTURY PROTI VRÁSKÁM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alice P..

Příjemný večer přeji a moc děkuji za recepty. Musím říct, že mě opravdu hodně překvapilo, že by na vrásky mohl pomoci obyčejný vaječný bílek. Já už mám za sebou lifting tady www.premier-clinic.cz ale byla bych moc ráda, aby se mi ta pleť bez vrásek udržela co možná nejdéle, tak chci vyzkoušet i nějaké ty přírodní prostředky.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jari.

Dlouhodobě asi jídlo a rychleji zabere na pleť, ale dobrou kosmetikou také nic nezkazí (a vynecháním solárek) :D

Zdroj: diskuze Přírodní receptury proti vráskám

Kalhotky Calvin Klein

Kalhotky Calvin Klein jsou dámské luxusní kalhotky. Kalhotky jsou vyrobeny z velice příjemného materiálu, díky němuž nejsou vůbec cítit na těle. V horní části kalhotek je jemný překlad látky, díky kterému prádlo krásně drží na těle a přitom „neřeže“. V boční části kalhotek je tištěný nápis Calvin Klein.

Zde můžete vidět kalhotky Calvin Klein.

Zde je cena kalhotek Calvin Klein.

Zdroj: Oblíbené kalhotky

Diskuze

V diskuzi VAKCINA SILGARD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Misa83.

Ahoj holky, tak si tady ctu vasi diskusi. právě včera jsem si nechala poslat všechny tři dávky Silgardu. Mylím si, že je lepší, protože působí proti 4 serotypům toho papilomaviru, kdežto Cevarix jen proti 2. Je mi uz 25 let a tak jsem dost váhala, jestli do toho mám jít nebo ne, ale pak jsem si řekla, že náhoda je blbec, pak někdy v 50 oněmocním a budu si vyčítat, že jsem se nenechala naočkovat a jěště k tomu přispěl fakt, že rodiče mého kamaráda mají lékarnu a dali mi všechny tři dávky za 8000 a tomu se už nedalo odolat...



Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dolores Ibaruri.

Po ověření vaší IP adresy dávame podnět k zahájení trestního stíhání pro neoprávněný prodej vakcíny na předpis bez předpisu. A vzhledem k tomu, že zdravotní pojištovny přispívají na tuto vakcínu, není ta vaše částka nijak luxusní. :-(

Zdroj: diskuze Re: vakcina Silgard

Co je v nabídce

Je přirozené, že od prodavače, který má provize z prodeje, jen těžko můžeme očekávat objektivitu a doporučení produktu, který doopravdy potřebujeme. Při výběru bychom se měli řídit zdravým rozumem a obsahem naší peněženky. Někteří dávají přednost luxusnější a dražší kosmetice, jiní se spokojí s levnější variantou z drogerií či lékáren. Pamatujte, že na výběr máte celou škálu výrobků: nabízí se dermokosmetika, přírodní a BIO kosmetika, luxusní a profesionální kosmetika atd.

Zdroj: Nenechte si vnutit nejlepší kosmetiku na trhu!

Znamení: LEV (23. července 22. srpna)

Charakteristika tohoto znamení:

I muž v tomto znamení je přirozený vůdce, který raději ovládá, než by byl ovládán. Velmi rád se chlubí svými úspěchy a naopak nemá rád, když se poukazuje na jeho neúspěchy. Rád se také snaží o co největší pozornost.

Doporučované vůně pro Lva (muže):

I pro muže v tomto znamení je důležité mít luxusní parfém velmi výrazné vůně.

Doporučované parfémy:

Euphoria Men Intense (Calvin Klein), Davidoff Hot Water, 1 Million (Paco Rabanne)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže

Prodej a cena

V současné nabídce naleznete mnoho druhů bílých čajů:

  • Bílý čaj sypaný - jedním z nich je i čaj Pai mu tan bio 40 g, který slibuje zážitek v podobě luxusní chuti.
  • Bílý čaj sáčkový - porcované čaje jsou oblíbené kvůli komfortu při přípravě. Vyzkoušejte například London HERB čistý bílý 20 sáčků, který je charakteristický svou delikátní a jemnou chutí, nebo bílý čaj od TEEKANNE.
  • Bílý čaj ochucený - bílé čaje s příchutí dodávají tomuto vzácnému nápoji ještě výjimečnější aroma.

Zde naleznete další varianty bílého čaje.

Zdroj: Bílý čaj

Bestseller mezi výrobky

Půvab a přirozenost bývají častým příslibem leč klamavým výsledkem. Věřte, že značka Benefit vás osloví promyšleným systémem výrobků se spoustou vychytávek, které vám usnadní denní líčení. V sortimentu najdete produkty proti nedokonalostem pleti, ale i pestrou škálu dekorativní kosmetiky, péči nebo vůně. Je specialistou v oblasti tvarování a úpravy obočí. Nejstarším produktem této značky je Benetint (950Kč), tekutá tvářenka na rty a líčka, která se prodává od roku 1977 - pořád v nezměněné formě.

Zdroj: Luxusní dotek kosmetiky Benefit

Znamení: KOZOROH (22. prosince – 20. ledna)

Charakteristika tohoto znamení:

Muž zrozený v tomto znamení je ve společnosti nenápadný a i trochu stydlivý, i přesto se ale umí prosadit, když mu o něco jde. Pokud se o něčem získá určité mínění, tak ho nerad mění. Umí být také velmi tvrdohlavý a uzavřený, málokomu se svěří se svými pocity a přáními.

Doporučované vůně pro Kozoroha (muže):

Pro muže v tomto znamení se hodí luxusní a elegantní vůně, které zároveň působí přirozeně.

Doporučované parfémy:

Dior Homme (Dior), Eau Pour Homme (Armani), Selection (Hugo Boss)

Zdroj: Parfém podle horoskopu pro muže


Autoři obsahu

Mgr. Jana Fábryová

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jitka Konášová

Mgr. Jana Válková


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP