Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

ČAJ NA POSÍLENÍ VLASŮ

OBSAH

Cena Nioxinu v eshopu

Zde můžete porovnat cenu výrobků Nioxin.

Zdroj: Nioxin na posílení hustoty vlasů

Diskuze

V diskuzi SLABÉ A LÁMAVÉ VLASY DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Erika.

Holky, dotaz... Co nějaké kapsle? Jako myslím doplňky stravy na posílení vlasů? Berete? Co se vám osvědčilo?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Slabé a lámavé vlasy diskuze

Nioxin šampon

Čisticí šampon Systém 1 (300 ml) čistí mazem ucpané folikuly, mastné kyseliny a zbavuje vlasovou pokožku přebytečných nečistot. Čistí a vlasy zároveň získávají silnější vzhled. Tento šampon je určen pro mírné řídnutí vlasů. Čisticí šampon Systém 2 je určen pro pokročilé řídnutí vlasů. Čisticí šampon Systém 3 je určen pro jemné vlasy. Čisticí šampon Systém 4 je určen pro normální až silné vlasy. Čisticí šampon Systém 5 je určen pro vlasy s přírodní barvou. Čisticí šampon Systém 6 je určen pro chemicky ošetřené vlasy.

Zdroj: Nioxin na posílení hustoty vlasů

Poradna

V naší poradně s názvem ZÁPACH POKOZKA HLAVY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Manima.

Použila som cibulu na pokožku hlavy a neviem nejako prekryť ten nepríjemný zápach. Poradí mi prosím niekto? Vopred ďakujem.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Taky jsem to řešila a šla jsem se poradit k jedné babce kořenářce, která tuto metodu posílení vlasů pomocí cibule taky znala. Říkala mi, že pach z cibule je ukazatel toho, že cibule na vlasy stále působí. Jinými slovy, žadný pach z cibule, žádné účinky na vlasy. Tak asi tak.

Zdroj: diskuze Zápach pokozka hlavy

Nioxin maska na vlasy

DEEP Repair Hair Masque, obsah 150 ml, je intenzivní maska na vlasy která s hloubkovou péčí posiluje pružnost vlasů a dodává jim ochranu proti poškození – redukuje jejich lámavost. Posíleným vlasům ponechává zdravou hladkost. Úprava vlasů po ošetření je velmi snadná. Složení velmi účinných látek pro obnovu vlasů je určeno poškozeným, suchým nebo barveným vlasům. Pomáhá vlasům dodat správnou ochranu, posílí střední část vlasů proti poškození, což redukuje jejich lámavost. Maska obsahuje intenzivní, lehké ošetřující složky. Používejte dle potřeby. Doporučeno aplikovat po umytí vlasů, rovnoměrně do celé délky vlasů. Nechte působit 3–5 minut a poté důkladně opláchněte. Používejte před aplikací Ošetření pokožky. Maska je součástí 3fázového Systému Nioxin.

Zdroj: Nioxin na posílení hustoty vlasů

Diskuze

V diskuzi PORADTĚ PADÁNÍ VLASU PŘI MENOPAUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana.

Poradte mi prosím je mi 50.azačly mě řídnout vlasy na temeni hlavy.Jsem z toho nešťastná.Kamarádka mi radila šampon z konopí,sice nevím jaký.Já jsem četla o šamponu Plantur39.Děkuji za radu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lucie.

Dobrý den, vypadá to jako hormonální problém - příliš testosteronu, asi byste měla zajít za gynekologem, svým lékařem a dermatologem, ať Vám poradí, aby Vám vlasy zbytečně nezřídly na temeni.A zkuste ještě vnitřní detoxikaci bylinami a posílení imunity bylinnou tinkturou.Po zadání do vyhledávače v internetu objevíte stránky paní doktorky bylinářky.Pomáhá to na všechny problémy.

Zdroj: diskuze Poradtě padání vlasu při menopauze

Podpůrná léčba proti vypadávání vlasů

Na kouty ve vlasech a pro podporu růstu zdravých a silných vlasů je nezbytné užívat některé vitamíny. Jsou to rybí tuk, vitamín D (v létě stačí jen slunění), vitamín F, vitamín K, vitamín P, vitamín PP a zinek v doporučených dávkách od výrobce. Všechny tyto látky jsou nezbytné pro optimální růst vlasůposílení kořínků vlasů. Dále je třeba konzumovat více zdravých bílkovin. Potraviny bohaté na bílkoviny jsou maso, vejce, tvaroh a hlavně hydrolyzovaná syrovátka, která se prodává v prášku. Hydrolyzovaná syrovátka se nejlépe hodí jako koktejl těsně před spaním. Osvědčená hydrolyzovaná syrovátka je od firmy Extrifit s názvem Long 80. Pro růst vlasů je také nezbytný přísun čisté vody, proto pijte 3 až 4 litry vody denně.

Zdroj: Kefír proti vypadávání vlasů

Diskuze

V diskuzi POSÍLENÍ IMUNITY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lucka.

Mně teda osobně hodně na posílení imunity pomohla sibiřská houba čaga od chaganela. Fakkt pecka.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Evík.

Mě na imunitu pomáhá wobenzym. Beru ho v malých dávkách 3x2 tbl denně na podzim a v zimě a prakticky nejsem nemocná. A koukám, že i jiní s ním tady mají dobrou zkušenost :-).

Zdroj: diskuze Posílení imunity

Nioxin 4

Sada Nioxin 4 osahuje revitalizér, šampon a očištění pokožky. Revitalizér Systém 4 (300 ml) je odlehčený kondicionér, který pomáhá získat pružnost a dodává vyváženou hydrataci výrazně řídnoucím vlasům. Čisticí šampon Systém 4 (300 ml) čistí mazem ucpané folikuly, mastné kyseliny a zbavuje vlasovou pokožku přebytečných nečistot. Čistí a vlasy zároveň získávají silnější vzhled. Ošetření pokožky Systém 4 (100 ml) je neoplachující péče, která obsahuje důležité antioxidanty, rostlinné výtažky a methylnikotinát, obnovuje okolí pokožky. Obsahuje UV ochranu, která chrání pokožku výrazně řídnoucích vlasů.

Zdroj: Nioxin na posílení hustoty vlasů

Diskuze

V diskuzi MYTI VLASU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ondra.

jak mam umejit hlavu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ondra.

jak sem připravit na miti vlasu co ajak

Zdroj: diskuze Myti vlasu

TIP:

Prodloužené vlasy si můžete pořídit levněji na Zbozi-vlasy.cz.

Více informací ke kvalitě vlasů najdete na portálu www.vlasy.cz:

Zdroj: Prodlužování vlasů levně

Poradna

V naší poradně s názvem LECITIN A JEHO ÚČINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka Čapková.

Dobrý den, chci se zeptat, zda můžu mamince koupit Lecitin na zlepšení paměti a koncentrace pokud užívá Stacyl?
Pokud ne, existuje něco na posílení paměti pro seniory?
Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Stacyl obsahuje kyselinu acetylsalicylovou a té lecitin nijak nevadí. Na posílení paměti je dobrý i pyridoxin (vitamín B6), který rovněž nijak nevadí při užívání Stacylu. Další pomocníci na posílení paměti jako ginkgo biloba a ženšen bohužel ve spojení se Stacylem mohou způsobit krvácení. Na posílení paměti existují i pomocníci bez léků a to cvičení paměti. Tady přikládám seznam videí, kde je předvedena technika posílení paměti: www.youtube.com/resu…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Lecitin

Nioxin 2

Sada Nioxin 2 osahuje šampon, revitalizér a očištění pokožky. Čisticí šampon Systém 2 má obsah 300 ml. Šampon čistí mazem ucpané folikuly, mastné kyseliny a zbavuje vlasovou pokožku přebytečných nečistot. Čistí a vlasy zároveň získávají silnější vzhled. Revitalizér Systém 2 s obsahem 300 ml je odlehčený kondicionér, který pomáhá získat pružnost a dodává vyváženou hydrataci výrazně řídnoucím vlasům. Ošetření pokožky Systém 2 s obsahem 100 ml je tvořen nesplachující péčí, která obsahuje důležité antioxidanty, rostlinné výtažky a methylnikotinát, který obnovuje okolí pokožky. Obsahuje UV ochranu, která chrání pokožku výrazně řídnoucích vlasů.

Zdroj: Nioxin na posílení hustoty vlasů

Diskuze

V diskuzi VYPADÁVÁNÍ VLASŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dana.

Dobrý.den chtěla bych poradit.Pálí mě pokožka na hlavě jak kdybyhc měla. Nějaké vředy ale nic nemám mam jenom zarudlou kuží hodně mi vypadávají vlasy i z kořínky. přišla sem ho hodně vlasů. Moje sestra je na tom stejně. Prosím. O radu děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Alabud.

Dobrý den, určitě bych zvážila změnu šamponu, nějakou přírodnější variantu - kopřivový nebo konopný šampon. To by vám mohlo pomoci. Spousta šamponů obsahuje spoustu parabenů a silikonů - je možné, že na to můžete mít alergii. Takže určitě změna kosmetiky. A co se týče vypadávání - může to být v důsledku stresu, případně i špatnou pokožkou, jak píšete. Vyzkoušela bych doplňky stravy na podporu kvality vlasů - to se mi osvědčila vždycky dobře kyselina hyaluronová a k posílení vlasových folikul - asi bych zkusila vlasovou vodičku do vlasů, kterou vmasírujete vždy. Ta vlasová vodička posiluje folikuly, takže vlasy nevypadávají, vysvětleno zde: www.reparexshop.cz/b… . Jinak pokud to máte v nějaké akutní fázi, určitě bych okamžitě navštívila odborníka, který vám pomůže.

Zdroj: diskuze Vypadávání vlasů

Posílení imunity

Posílení imunity patří mezi často diskutovaná témata dneška. Obzvláště v zimních a časně jarních obdobích, kdy je vyšší frekvence výskytu nejrůznějších infekčních onemocnění dýchacích cest. Ke zvýšené nemocnosti přispívá hlavně počasí, teploty kolem nuly a jistě též snížená konzumace čerstvých potravin (zejména ovoce a zeleniny). Ve snaze předcházet infekcím hledají lidé různé způsoby, jak svoji imunitu posílit. Co je to vlastně imunitní system a jak funguje?

Zdroj: Názor lékaře na posílení imunity

Poradna

V naší poradně s názvem UŽÍVÁNÍ VARFARINU A ACUTILU PRO POSÍLENÍ PAMĚTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jarmila.

Dobrý den,chtěla bych Vás poprosit o radu,zda mohu užívat varfarin a Acutil pro posílení paměti.Na dotaz v lékárně se odpovědi různí.Děkuji a přeji příjemný den

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Acutil působí pozitivně na mozek díky svému složení, které zejména podporuje průtok krve vlásečnicemi. Když k tomu ještě užíváte Warfarin, tak Vaše krev může být tak řídká, že bude docházet k prosakování krve a ke vzniku výronů a modřin v celém těle. To může být nebezpečný stav, který je potřeba sledovat a nechat si pravidelně měřit hustotu krve a její srážlivost během společného užívání Warfarinu a Acutilu. Informujte proto svého ošetřujícího lékaře o společném užívání těchto dvou přípravků, aby u Vás mohl zahájit pravidelné krevní testy.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Užívání varfarinu a acutilu pro posílení paměti

Jak Nioxin působí

Nioxin patří mezi nejoblíbenější produkty proti řídnutí vlasů, je doporučovaný předními kadeřníky v Americe. Kompletní řada produktů dokáže dodat vlasům znatelně silnější a plnější vzhled. Více než 70 % lidí, kteří Nioxin použili, zaznamenalo pozitivní výsledky již v prvních 4 týdnech. Nioxin využívá vyspělých technologií, díky kterým vlasy získají silnější, plnější a hustější vzhled. Nioxin zásobuje náš organismus biotinem, vitamínem B12 a hlavně bílkovinami, a to je to, co naše vlasy potřebují. Nioxin využívá tři kroky systému, a to čistit, optimalizovat a pečovat. Kombinace těchto kroků tvoří kompletní péči, která optimalizuje okolí vlasové pokožky a posiluje vlasy. Sada 3fázového systému Nioxin je uzpůsobena tak, aby uspokojila různé potřeby vlasů a pokožky. Produkty Nioxin jsou určeny pro každodenní péči o řídnoucí a oslabené vlasy. Kompletní systém Nioxin tvoří čisticí šampon, revitalizér a ošetření pokožky.

Zdroj: Nioxin na posílení hustoty vlasů

Diskuze

V diskuzi PRODLOUŽENÍ VLASŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Paula.

Zkoušela jsem různé metody prodlužování vlasů nejvíce mě vyhovuje clip in.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Evženie.

Na www.vlasy-levne.cz mají více metod prodlužování. Pro mě jsou clip in nejlepší.

Zdroj: diskuze Prodloužení vlasů

Cena za prodloužení vlasů

Zde je uveden seznam cen prodlužování vlasů.

Zdroj: Prodloužení vlasů

Diskuze

V diskuzi PRODLOUŽENÍ VLASŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Leona.

Pro mě je důležité u koho nakupuji materiál k prodloužení vlasů. A to splňují www.vlasy-levne.cz.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Paula.

Na stránky jsem koukala, pro mě je důležité, že materiál k prodloužení je z pravých lidských vlasů. Dobře se pak udržuje.

Zdroj: diskuze Prodloužení vlasů

Posílení slabé zubní skloviny

Posílení zubní skloviny je možné pomocí remineralizace, která napomůže, zejména díky své velmi reaktivní povaze, při lokální aplikaci fluoridu na zuby. Zvýšené množství fluoridu ukládajícího se na částečně rozpuštěné krystality skloviny může významně zvýšit odolnost vůči kazu. Bylo také prokázáno, že fluorid má bakteriostatické účinky, čímž může ovlivnit i bakterie v biofilmu.

Zdroj: Zubní sklovina

Rady a tipy

Používání kvalitních barev na vlasy nebo trvalá ondulace nemají žádný vliv na vypadávání vlasů. Ale příliš horké sušení a kartáčování vlasů může na vlasové kořínky působit nepříznivě, takže se tomu raději vyhněte. Doporučuje se pečlivé mytí vlasů. Nedoporučuje se příliš agresivní sušení vlasů, ale jen jemné mačkání rukama. Obzvláště se nedoporučuje vázání copánků, dredy a Rasta účesy.

Zdroj: Vypadávání vlasů u žen

Řídnutí vlasů u žen – foto

Zde jsou fotografie, na kterých je vidět řídnutí a vypadávání vlasů u žen.

Zdroj: Padání vlasů u žen

Shrnutí

Hlavní metodou posílení imunity u dětí, dospělých a starších osob je jednoznačně zdravá životospráva s dostatkem živin, vitamínů, minerálů, stopových prvků a esenciálních mastných kyselin. Nejrůznější doplňky stravy jsou až podpůrným opatřením a je vždy nutné je aplikovat s rozvahou a ideálně po poradě s lékařem. Je třeba mít na paměti, že zdravý člověk posilovat imunitu nepotřebuje a pokud člověk zdravý není, je předně nutné najít příčinu potíží a ne jen bezhlavě podávat nejrůznější produkty.

Zdroj: Názor lékaře na posílení imunity

Extra TIP:

Pečující kosmetiku pro krásnou barvu vlasů seženete v kadeřnických salonech anebo v internetových prodejnách.

Redken Color Extend - péče o barvené vlasy Kérastase - péče o barvené vlasy

Redken Color Extend - pro péči o barvené vlasy

Kérastase Chroma Riche - pro barvené vlasy, brilantní lesk a ochranu vlasů před poškozením.

Doporučujeme e-shop s nejširší nabídkou na trhu: www.zbozi-vlasy.cz anebo jeho slovenskou verzi www.vlasy.com.

Více se o barvení vlasů můžete dozvědět na Vlasy.cz.

Zdroj: Barvení vlasů - kam pro novou barvu vlasů?

Řídnutí vlasů u žen při špatné dietě

Mnoho žen si rádo naordinuje diety na rychlé hubnutí, při kterých omezí vyváženou stravu. Při špatném stravování potom může dojít k nedostatku proteinů přijímaných stravou. Proteiny (bílkoviny) jsou základním stavebním kamenem pro tvorbu vlasů. Z toho vyplývá, že špatná strava = málo vlasů.

Zdroj: Padání vlasů u žen


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

MUDr. Martin Beránek

Mgr. Jana Fábryová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP