Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

DIOCHI PROBLEMY S VYPRAZDNENIM

OBSAH

Zkušenosti se zuby moudrosti

U většiny lidí nedojde k prořezání zubů moudrosti. Tyto zuby zůstávají zcela nebo částečně skryty pod sliznicí, mnohdy i v kosti dolní či horní čelisti. Většinou jsou nevýhodně skloněné a ohrožují svým růstem okolní zuby a kost.

Zdroj: Problémy se zuby

Poradna

V naší poradně s názvem INFORMACE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Matějka František.

Dobrý den.Chci se zeptat.21.7.2015 jsem prodělal operaci AC prostaty TxNOMO gr.1,GS Někdy se mě stane,že mám problém s vyprazdněním moči.Když si vezmu Algifenové kapky tak to pomuže.Ale musím hlídat unik moči.Škodí když si dám něco pálivého ostrého,česnek atd.Je možné pít pivo a jaké a když je oslava tak i nějakého panáčka.Děkují za radu.
S pozdravem
Matějka

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Po operaci prostaty je únik moči běžný a postupem času se postupně ztratí. Ostré, kořeněné a česnekové jídlo budete muset vyzkoušet a zjistit sám, jak na něj budete reagovat. Nemělo by to znamenat žádné problémy v souvislosti s prostatou. U alkoholu je to trochu horší, protože hrozí uvolnění močového svěrače a následný únik moči. Navíc alkohol významně ovlivňuje složení moči, která pak může působit dráždivě. Nemělo by vadit jedno až dvě piva a nebo jeden malý panáček. Berte ohledy na užívané léky. Některé mají zakázanou konzumaci alkoholu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze INFORMACE

Hypnox dávkování

Užívá se půl až 1 tableta přesně půl hodiny před spaním.

Zdroj: HypnoX léčí problémy se spánkem bez předpisu

Diskuze

V diskuzi PSÍ ALERGIE PŘÍZNAKY ČERVENÉ UŠÍ ,ŠKRABANÍ PO UŠÍCH A BŘÍCHU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Sehnalová Jana.

Jezdíme na veterínu už měsíc, dostali jsme tablety FAMOSAN aPREDNISON a mast FRUCIDIN, vše bez uspěchu ,pes se pořád škrabe .Fenka bišonek je po kastraci, má už 11roků a my si nevíme rady.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lucasice.

A zkoušeli jste vyměnit granulky? Měli jsme stejné problémy a dokud se nezměnilo krmivo tak problémy byli pořád dokola.

Zdroj: diskuze Psí alergie příznaky červené uší ,škrabaní po uších a bříchu

Kdy je Hypnox účinný

Užívání preparátu Hypnox® forte se doporučuje:

  • při nespavosti pro snadnější usínání,
  • pro zlepšení kvality spánku,
  • k podpoře spánkové hygieny,
  • při zvýšené stresové zátěži.

Zdroj: HypnoX léčí problémy se spánkem bez předpisu

Poradna

V naší poradně s názvem BOLAKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Iveta kuntošova.

Dobry den udelali se mi dva takove bolaky jeden na brade a druhy na tvari...nejdriv to bylo červene ted to mam hnede takove...nevite co to je na koznim mi rekli ze to je ekzem

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Zůstaňte nadále v péči kožního lékaře, který s vámi řeší vaše problémy. Důvěřujte mu a přesně postupujte podle jeho doporučení. Kožní problémy přes internet léčit nejdou, když nejsou vidět.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Bolaky

Snížená funkce štítné žlázy

Takzvaná hypotyreóza se obvykle u psů projevuje kožními problémy, zhoršenou kvalitou srsti, náhlým přibíráním bez zjevné příčiny, apatií. Hypotyreóza se u psa pozná z krevních testů. Tento zdravotní problém se dá léčit.

Zdroj: Nemoci starých psů

Diskuze

V diskuzi POCENÍ V PODPAŽÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Olina.

Delší dobu mám problémy s pocení v podpaží. A přes léto to bylo ještě horší. MAnžel měl problémy s pocením nohou. Koupili jsme mu Antipe a má po starosti. Já si objednala podpažní aplikátory a cítím se skvěle.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pocení v podpaží

Čaje na žlučník

Čaj na žlučníkové kameny: 50 g máty peprné (nať), 20 g jablečníku (nať), 20 g řepíku (kvetoucí nať), 10 g reveně. Pijeme teplý čaj půl hodiny před jídlem.

Čaj proti bolesti žlučníku: 50 g vlaštovičníku, 50 g máty peprné. Ráno a večer vypijte jeden šálek teplého čaje.

Zdroj: Žlučníkové problémy

Poradna

V naší poradně s názvem NA CO VŠE LZE POUŽÍVAT SMRKOVOU MAST? NA KTERÉ ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dana.

Zajímá mně na které zdravotní problémy, kromě mykozy nehtů je vhodná smrková mast

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pryskyřice ze smrku a mast z ní vyrobená má pouze protiplísňové účinky a může zahubit dermatofyty, což je společný název pro 3 druhy hub, které mají neblahý vliv na kůži, vlasy a nehty člověka a zvířat. Nejlepší čas na sběr pryskyřice je červen a červenec.
Jiné účinky má zase esenciální olej získaný ze smrku. Ten účinkuje podobně jako antibiotika při léčbě infekcí způsobených bakteriemi, jako jsou Salmonella enteritidis, Escherichia coli, Bacillus subtilis a Staphylococcus aureus.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Na co vše lze používat smrkovou mast? Na které zdravotní problémy?

Hypnox cena

Hypnox je možné koupit volně v lékárně bez předpisu. Na lék Hypnox nepřispívá zdravotní pojišťovna. Léky hypnox je možné také koupit v internetovém obchodě, kde je také vidět jeho aktuální nejnižší cena: Hypnox cena.

Zdroj: HypnoX léčí problémy se spánkem bez předpisu

Poradna

V naší poradně s názvem PLÍSEŇ NA KŮŽI NA ZÁDECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Romana.

Potřebuji poradit s plísní na zádech. Objevila se u u mého otce, který je nyní trvale na lůžku. Bojim se, aby se mu to nerozmokvalo a netrpěl.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

U ležících pacientů se tyto problémy řeší omytím mýdlem, důkladným osušením a závěrečným natřením krémem Clotrimazol AL. Při této léčbě by měly tyto problémy do tří dnů začít mizet. Je to velmi častý a obvyklý problém například u lidí po infarktu na JIP.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Plíseň na kůži na zádech


Autoři obsahu

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jitka Konášová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP