Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

STŘIH PODKOVA FOTO ZEZADU

OBSAH

Mikádo, to je klasika. Mezi lidmi je velmi oblíbené zřejmě proto, že jde o jednoduchý (avšak nikoli konzervativní) a krátký (avšak stále variabilní) střih. V současnosti je mikádo nemyslitelné bez výrazně zešikmených postranních vlasů.

Zdroj: Jak se ostříhat na mikádo

Diskuze

V diskuzi JAK NA ČERVOTOČE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Paolo.

Mám menší skříňku, napadenou červotočem. Vzal jsem ji na dvě hodiny do sauny a vypádá to, že bude od těch potvor klid.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdenka.

Pořídila jsem si dřevěnou komodu z tmavého dubu, a zjistila jsem že je zezadu napadena červotočem . prosím o radu jak postupovat ,a čím.

Zdroj: diskuze Jak na červotoče

Účesy podkova zezadu

Pomocí různých délek mikáda a střihů ofiny je možné docílit odlišného vzhledu, takže se v tomto střihu může každá žena cítit dobře a přirozeně. Z pohledu mužů může tento typ účesu působit sexy. Zepředu delší vlasy, vzadu odhalená šíje. Ale pozor! Vystříhané temeno slečny nebo velmi mladé ženy je půvabné a třeba i svádí k políbení. Horším dojmem na okolí však působí odhalený tučný zátylek vystupující z korpulentnějšího těla nebo z kulatých zad.

Takto vypadá účes podkova zezadu.

Zdroj: Účes podkova

Diskuze

V diskuzi ŽVÝKAČKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jiří.

Dobrý den, děkuji za článek co se týče žvýkaček bez aspartamu a bez cukru. Souhlasím, je dobré vědět, že existují i takové žvýkačky, které nám spíše prospívají. Ale není to jen o těchto 2 ingrediencích. Žvýkačku, která je zdravá chce trochu hledat. Díval se na obal zezadu a pročíst a vyhledat si složení. Hezky se o tom píše zde: zdravezvykacky.cz/. Najdete zde hodně o žvýkačkách a zdravém žvýkání. Ať vás žvýkání provází :)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Žvýkačka

Mikádo do podkovy zezadu

Mikádo do podkovy zezadu je stále in! Asymetricky střižené mikádo ve stylu podkovy je stále žádaný a moderní účes. O proslavení tohoto střihu se postaraly zejména dvě celebrity, a to Victoria Beckham a Rihanna. Obě nosily svého času toto mikádo střižené tak, že vlasy rámující tvář byly delší než ty na krku. A i přesto, že obě krásky již tento styl opustily a nechaly se ostříhat nakrátko, podkova je stále oblíbeným a slušivým účesem. Z pohledu mužů působí mikádo sexy. Zepředu delší vlasy, vzadu odhalená šíje. Vystříhat je můžete kratší či delší, chcete-li si zanechat ženskost. Mikádo do podkovy se vyznačuje delší přední stranou a velmi krátkými vlasy v zátylku. Tento typ účesu je ideální pro zeštíhlení kulatého nebo hranatého obličeje.

Zdroj: Mikádo

Diskuze

V diskuzi BARVA TŮJÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel JAROSLAV.

Dobrý den,potřebuji poradit,na tůjích se mě místy udělali takové šedé nepěkné místa.Prostě tůje strácí barvu.Myslím si jestli to není molovkou tůjovou.Ze předu kde svítí slunce to tam je a zezadu kde je stín je plot krásně zelený.Má stím někdo zkušenost a poradí?Děkuji za odpověd.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Barva tůjí

Mikádo podkova

O proslavení střihu mikáda ve tvaru podkovy se postaraly dvě celebrity, a to Victoria Beckham a Rihanna. Obě nosily svého času toto mikádo střižené tak, že vlasy rámující tvář byly delší než ty na krku. Přestože obě krásky již tento styl opustily a nechaly se ostříhat nakrátko, podkova je stále oblíbeným a slušivým účesem. Z pohledu mužů působí mikádo sexy. Vzadu odhalená šíje je pro muže erotogenním signálem.

Zdroj: Francouzské mikádo

Diskuze

V diskuzi POSTŘIKY VINNÉ RÉVY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

Kdy je třeba stříkat vinnou révu a jaké přípravky doporučujete?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří.

Prosím o radu, jak poznam dvouleté dřevo u vinné révy.

Zdroj: diskuze Postřiky vinné révy

Účes podkova pro vlnité vlasy

Kdysi bylo zakořeněno, že vlnitý účes střižený do podkovy naprosto odporuje pojmu mikádo. Ale dnes se s rozvlněnými účesy doslova roztrhl pytel a člověk si tak nějak na ně zvykl. Navíc vypadají dobře. Často je tento střih pro vlnité vlasy dokonce lepší jako rozvlněný než násilně vyrovnávaný žehličkou. Nyní je módní především s ofinou, kterou je v kontrastu k rozvlněným délkám lepší nechat hezky rovnou. I když právě u přirozeně vlnitých vlasů to může být trochu problém. Pro vlnité vlasy je vhodný asymetrický střih, který patří mezi velice moderní a crazy vlasové střihy. Extravagantní vzhled určitě není pro každého, ale pokud vám sedí, určitě se díky asymetrickému střihu stanete nepřehlédnutelnou. Možností je obrovské množství, stačí jen najít netradiční střih, který vás bude vystihovat. Velice populární je třeba odlišná délka vlasů na každé straně hlavy nebo výrazné geometrické tvary ofin. V kombinaci s přirozenými vlnami budete opravdu originální.

Postup: Nebojte se větších kontrastů délek, střih tak na kudrnatých vlasech lépe vynikne. Většinou platí, že u obličeje a svrchu necháváme vlasy dlouhé (plné střihy). Vlasy nikdy klasicky nefoukejte, ale nechte je volně uschnout. Můžete použít i difuzér s vhodným přípravkem, například Twin Curl z řady Osis. Velmi důležitý je správně vybraný šampon a následná péče. Vhodná je hydratační řada Moisture či nové produkty na kudrnaté vlasy. Curl Bounce od Schwarzkopf krásně uhladí povrch vlasu a zároveň je zachován původní tvar vln.

Takto vypadá účes podkova pro vlnité vlasy.

Zdroj: Účes podkova

Poradna

V naší poradně s názvem SMIL ITALSKÝ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ema.

Dobrý den, Smil italský pěstuji asi tři roky, je bezvadný čerstvý i sušený do mnoha jídel, nahrazuje kupované Maggi. Keřík je už dost velký, máte někdo zkušenost se stříháním-úpravou keře? Radili mi na jaře ho úplně setřihnout, že znovu obrazí.Prosím, poraďte. děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zahradník.

Helichrysum italicum je skutečně úžasná rostlina. Když je umístěna na místě, kde může přijímat sluneční svit alespoň 6 hodin denně, tak bujně roste a může dorůst až 60 cm na výšku a šířka keře může dosáhnout až 90 cm. Nezřídka může tato rostlina přerůst původní očekávání a je třeba ji trochu prostříhat. Střih proveďte před sezónou podle libosti. Rostlina obrazí s novými výhony.

Zdroj: diskuze Smil italský

Účes podkova pro kulatý obličej

Na tomto střihu určitě oceníte snadnou úpravu vlasů, lehkost hlavy a v létě samozřejmě nezakrytý krk. S určitými úpravami se hodí ke všem typům obličeje. Majitelka kulatého obličeje by měla mít přední vlasy přesahující bradu, srdcovitý obličej by měl podkovu doplnit v předu vzdušnou patkou, ženy s delším obličejem by zase měly rovnou ofinou zakrýt čelo a hranatý obličej by se měl snažit linie zmírnit rozverným zvlněním předních vlasů. Krátké vlasy vzadu je možné lehce nagelovat, zatímco přední vlasy je dobré uhladit žehličkou nebo mírně zvlnit. Pro tento typ účesu je vhodný vrstvený střihy ve tvaru podkovy. Většinou se nosí v polodlouhé délce lehce pod bradu. Potěší vás větším objemem vlasů a šmrncovním vzhledem. Nosí se převážně ležérně střapatý s konečky vytočenými směrem ven. Majitelky kulatého obličeje opět volí polodlouhé vrstvené délky.

Takto vypadá účes podkova pro kulatý obličej.

Zdroj: Účes podkova

Poradna

V naší poradně s názvem OLEANDR PO ODKVĚTU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana Mikulková Skalická.

Dobrý den! Nikde nemohu nejít odpověď na dotaz, co s lusky (plody) po odkvětu oleandru. Stříhat? Asi ano, ale hlavně kdy?
Děkuji, Hanka

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zahradník.

Jednoduše nic. Oleandr ocení, když ho necháte na plném slunci normálně růst a večer, až zapadne, tak ho celý pokropíte vodou a to je vše. Pro tento keř je důležité přijímat vodu přes listy a subatrát mít spíš sušší a kamenitý, aby se v něm nedržela voda. Když bude mít pocit, že usychá, tak pokvete jako blázen. Se stříháním si taky nelamte hlavu. Ostříhejte keř jak potřebujete. Když je oleandr na plném slunci, tak snese jakýkoliv střih.

Zdroj: diskuze Oleandr po odkvětu

Účesy pro krátký střih vlasů – foto

Zde jsou vidět fotografie s účesy vhodnými pro krátké vlasy.

Zdroj: Účesy pro krátké vlasy

Diskuze

V diskuzi KAKI TOMEL se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Olda.

Nejdříve je třeba zjistit, který z tomelů máte. Pokud by to byl nejoblíbenější tomel japonský, tak ten se v našich podmínkách dá pěstovat venku, jen když je naroubován na podnož tomelu viržinského nebo tomelu obecného. Jinak tomel japonský není schopen přežít teplotu klesající pod nulu. Takže, jestli nemáte tomel viržinský, někdy nazýván jako tomel americký, tak budete muset zůstat stále ve skleníku. Strom můžete upravit střihem, aby se vám tam vešel. Střih se provádí jako u jabloní během vegetačního klidu. V příloze je obrázek, na kterém je vidět, jak vypadají stromy po sestřihu.
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdenek Rosa.

Nejprve dekuji za odpoved.Moc tomuto ovoci s moji pani fandime.Tak chci jeste jednu radu.Kde mohu koupit stromek,abych ho mohl pestovat venku na podnozi Tomelu Obecneho nebo podnozi Virzinia.Dekuji.

Zdroj: diskuze Kaki Tomel

Historie účesu do podkovy

Když se účes střižený do podoby podkovy před několika lety poprvé objevil, působil opravdu překvapivě. Ale protože jej nejprve předváděly mladé a krásné modelky upravované týmy odborníků, vypadala „podkova“ svěže, šik, zajímavě, a tak trochu „rebelsky“. Tak zajímavě, šik a rebelsky, že se do podkovy nechaly stříhat mnohé osoby známé ze světa show byznysu. Jak účesu přibývalo, přestal být odvážný a postupně se přesunul do všedních každodenních ulic.

Podkovu proslavily zvláště dvě celebrity – Victoria Beckham a Rihanna. Obě nosily svého času toto mikádo střižené tak, že vlasy rámující tvář byly delší než ty na krku. A i přesto, že obě krásky již tento styl opustily a nechaly se ostříhat nakrátko, podkova je stále oblíbeným a slušivým účesem.

Victoria Beckham je uznávanou ikonou módního světa a její účesy ovlivnily celosvětově mnoho lidí.

Rihanna není známá jen jako skvělá zpěvačka, ale také jako žena, která ráda experimentuje se svými vlasy. Ve svých 20 letech již stihla vyzkoušet opravdu mnoho typů účesů.

Zdroj: Účes podkova

Raglánový rukáv střih

Střih raglán díky posunutí švů na rukávech usnadňuje propojení designu rukávu s ramenní částí oděvu. Tento střih rukávu umožňuje dokonalou volnost pohybu.

Zdroj: Raglánový rukáv

Fotogalerie

Jak již bylo řečeno, střih účesu je velmi důležitý pro kulatý obličej. A jaký účes sluší kulatému obličeji, můžete vidět názorně zde.

Zdroj: Nejlepší účesy pro kulatý obličej


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP