Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

KAPSLE NA ZLEPŠENÍ SLUCHU KŮRA ZE ŠVÝCARSKA

OBSAH

Mumio kapsle

Mumio kapsle je extra velké balení kapslí po 120 ks. V současné době se Mumio kapsle užívají zejména pro udržení zdravých kostí a kloubů. Známé jsou účinky na trávení, metabolismus sacharidů a lipidů. Shilajit podporuje imunitní systém a uplatňuje se jako antioxidant. Ovlivňuje reprodukční funkce a přispívá k udržení normálních mentálních a kognitivních funkcí. Doporučené dávkování je 1–2 tobolky 1x denně 20 minut před jídlem. Mumio kapsle neslouží jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.

Zdroj: Mumio

Diskuze

V diskuzi SLUCHADLO WIDEX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Soukupová.

Dobrý den,

Jsem starobní důchodce. V r.2012-jsem si na základě vyšetření ORL-foniatrické amb. obdržela sluchátko Widex na Pravé ucho.
Pojišťovna mi přispěla částkou cca 3000,-Kč,zbylou částku jsem si doplatila.
Nyní po 5 LETECH bylo nutností na zlepšení komfortu sluchu sluchátko
i na LEVÉ ucho- Dg.Percepční nedoslýchavost/sensorineurální/,ztráta sluchu oboustranná. Lékařem mi bylo řečeno/po konzultaci s fi.Widex/, že původní typ sluchadla model C2-CIC se již nevyrábí, takže jsem si objednala po doporučení lékařem jiný kompatibilní typ. Bylo mi ovšem oznámeno, že již NEMÁM- nárok
na přispění pojišťovny. Zaplatila jsem zálohu 1 000,-Kčs a při dodání sluchadla
WIDEX typ DREAM D2-CIC jsem doplatila v hotovosti zbytek částky 6 275,-Kč.

Otázka: Měla jsem nárok na přispění pojišťovny-při těchto skutečnostech
/nebyla to výměna, ale nutnost zlepšení sluchu + dodržení 5 let/
Jsem pojištěncem MV 211-má tato skutečnost vliv na obdržení příspěvku?

Děkuji za odpověď Soukupová Helena

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lenka.

Už mám 3naslouchátka vždy po 5ti letech s příspěvkem od pojištovny.Naslouchátka jsou od Widexu a trápí mě vždy stejný problém pískání,stačí nepatrný pohyb hlavy a naslouchátko nepříjemně píská.Posílám vždy do servisu na opravu/placenou/.Pár dní je klid ,potom začne znova pískání.Chci se zeptat jestli má někdo taky problém s pískáním.Bartošová

Zdroj: diskuze Sluchadlo Widex

Dávkování

1x denně 1 kapsle

Zdroj: Pygeum PRO

Diskuze

V diskuzi VAJÍČKOVÁ KÚRA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie horáčková.

vše o této léčbě vlasů

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lucie.

co to meles jaka vajickova kura ?

Zdroj: diskuze Vajíčková kúra

Nimba kapsle

Kapsle jsou vegetariánské, s dobře stravitelnou rostlinnou celulózou, neobsahují tedy hůře stravitelnou hovězí želatinu.

Použití: imunita a obranyschopnost, plísně, viry a bakterie, dýchací cesty, urogenitální systém, zažívání, střevní infekce, pokožka

Dávkování: 1 kapsle 2x denně před jídlem

Kapsle nejsou určené pro děti, těhotné a kojící ženy, snižují krevní tlak, přípravek snižuje hladinu krevního cukru v krvi.

Balení: 60 vegetariánských kapslí

Zde můžete vidět cenu přípravku Nimba kapsle.

Zdroj: Léčivá nimba

Výsledek studie

Asi 53 % účastníků mělo oboustrannou ztrátu sluchu. Ve 40,48 % (17 osob) případů byla omezena rotace doleva. Pohyb flexe a extenze byl omezen u 23,8 % (10 osob) a 30,95 % (13 osob) účastníků. Nebyl zjištěn žádný statisticky významný vztah mezi pohlavím a ztrátou sluchu, ale byla pozorována významná korelace mezi ztrátou sluchu u mužů a omezením rotace krční páteře doleva.

Zdroj: Zalehlé uši od krční páteře

Diskuze

V diskuzi DOPLATEK NA BETALOC ZOK 200 MG PROČ JSEM DOPLÁCEL se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdeněk Děkan.

Dcera mi vydzvedla na lékařský předpis léky na tlak ale na internetu jsem se dozvěděl,že tyto léky plně hradí pojištovna. Jak to tedy je. Jedná se o lék Betaloc ZOC 200 mg. Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vojtěch Kůra.

Jaký lék může být nahrazen za Betaloc ZOK 200mg. ale bez doplatku.
Dekuji za informaci Kůra.

Zdroj: diskuze Doplatek na Betaloc ZOK 200 mg proč jsem doplácel

Kapsle

Bylinné kapsle moringy olejodárné (Moringa oleifera) jsou určené pro pohodlné užívání. Jedná se o doplněk stravy.

Doporučené dávkování

Dospělí: 3 tobolky 2x denně, děti od tří let 1 tobolku 2x denně.

Složení

100% Moringa oleifera folium, 350 mg/tobolka. Obal kapsle HPMC (hypromelóza). Kapsle jsou rostlinného původu, vhodné i pro vegetariány či vegany.

Skladování

Uschovejte v suchu a temnu, mimo dosah dětí.

Balení

60 tobolek

Upozornění

Neslouží jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Cena produktu se pohybuje okolo 249 Kč.

Zdroj: Moringa olejodárná

Diskuze

V diskuzi KAPSLE CGA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karel Kahovec.

Díky všem za komentáře. Díky vám jsem ten produkt vyzkoušel a zhubl jsem 10 kil ani nevím jak. A to jsem ty kapsle bral jenom měsíc. Žádný sport ani dieta a stejnak jsem zhubnul.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kapsle CGA

Dubová kůra v těhotenství

Dubová kůra se v těhotenství používá zevně, kdy využíváme jejich svíravých a stahujících účinků – při křečových žilách, hemoroidech aj. Odvar je vhodný do koupelí a na obklady při nadměrném pocení a omrzlinách. Aplikace dubové kůry v těhotenství nepoškodí ani plod ani placentu. Může se používat po celou dobu těhotenství.

Zdroj: Dubová kůra

Diskuze

V diskuzi PRASKÁNÍ KMENŮ U ŠVESTEK A SLÍV se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ladislav.

Na dozrávajícím kmenu švestky a slívy mám popraskaný kmen mladého stromku jako když ho pořežu nožem.Prosím poraďte.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vláďa.

Dobrý den,prosím o radu.Koupil jsem slivoň Blue free v kontejneru.Po letošní zimě se na spodních větvičkách objevila popraskaná kůra. Děkuji Vláďa.
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Zdroj: diskuze Praskání kmenů u švestek a slív

Závěr studie

Podle této studie [1] byla pravděpodobnost ztráty sluchu vysoká u pacientů s omezením rotace krční páteře do levé strany a že výskyt ztráty sluchu po poranění krční páteře byl vyšší u mužů. Zdá se, že omezení rotace vlevo může být použito jako prediktor pro diagnostiku sluchového postižení po poranění krční páteře (zejména u mužů).

Zdroj: Zalehlé uši od krční páteře

Diskuze

V diskuzi TINNITUS STOP se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bohuslav.

Dobrý den ,objednal jsem si kapsle 60 ks Tinnitus stop ,kapsle jsem dostal ,ale nevím kolik jich mam brát za den .můžete mi to napsat na email .
Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Bohuslav.

Dobrý den, objednal jsem si kapsle Tinnitus stop , balíček jsem dostal ,ale nevím kolik jich mam brát za den ,můžete mi prosím odpovědět .
Děkuji Bohuslav

Zdroj: diskuze Tinnitus stop

Prodej

Na našem trhu jsou dostupné kapsle i prášek.

Zdroj: Moringa olejodárná

Je vhodná dubová kůra po porodu?

Dubová kůra je v šestinedělí vhodná při potížích s vyprazdňováním, respektive při ošetřování hemoroidů. Působí velmi hojivě, a to i v době po porodu, kdy se může použít k potírání poporodních poranění (raději vždy konzultujte s lékařem). Má stahující účinky, které jsou známy již od pradávna, působí protizánětlivě a pozitivně posiluje sliznice našeho těla. K dostání je buď gelový přípravek, nebo sušené rostlinky pro přípravu sedacích koupelí. Použít se samozřejmě může i čerstvá kůra dubu.

Zdroj: Dubová kůra

Poradna

V naší poradně s názvem PROČ SE KROUTÍ PLODY OKUREK HADOVEK VE SKLENÍKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vojtěch Kůra.

Proč se kroutí okurky hadovky jsem se nikde nedozvěděl - Kůra.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zahradník.

Na vině bývají nejčastěji problémy s opylováním. I když je ve vaší zahradě spousta opylovačů, podmínky nemusí být vhodné pro zajištění úplného opylení. Pokud nejsou květy okurek opyleny, plodí se z nich křivé okurky. Aby byl pyl potentní, vyžaduje polovlhké a teplé podmínky, a když je příliš sucho a horko nebo se během kvetení vyskytnou dlouhodobé deště, nemusí být vaječníky okurek plně opyleny. Chcete-li dosáhnout lepších výsledků opylení, můžete okurky opylovat ručně. Jak na ruční opylování a mnoho dalších odpovědí na to, proč se kroutí okurky hadovky naleznete zde: www.ceskenapady.cz/k…

Zdroj: diskuze Proč se kroutí plody okurek hadovek ve skleníku

OmegaMarine Forte+ čistý rybí olej v kapslích

Balení: celkem 120 kapslí (na 2 měsíce)

Dávkování:kapsle denně

První balení (60 kapslí) jen za cenu poštovného 1,95 €, pak každý druhý měsíc 60denní balení.

Produkt OmegaMarine Forte je určen mužům a ženám, ale i dětem od 3 let. Je pro všechny, kdo hledají ověřený a bezpečný výživový doplněk s vysokým obsahem omega mastných kyselin v příznivém poměru.

OmegaMarine Forte se prodává trochu jinak, než jste asi byli doposud zvyklí. Nekoupíte ho totiž v lékárně ani jiných e-shopech se zdravou výživou. První testovací balíček dostanete zdarma po vyplnění formuláře na internetu. Tedy ne zcela zdarma – za 60 kapslí zaplatíte dopravné a balné 49 Kč. Po měsíci k vám pak dorazí 60denní balení (120 kapslí) v rámci věrnostního programu za 549 Kč. Dopravné a balné je v tomto případě zdarma. A každý druhý měsíc další balení.

kapsle (při dvouměsíčním balení) vás vychází na 4,60 Kč, denní dávka tedy na 9,20 Kč a měsíční kúra na 274,50 Kč.

Pokud se rozhodnete, že už nechcete dále OmegaMarine Forte užívat a chcete zrušit členství ve věrnostním programu, je třeba kontaktovat společnost NaturMed a pravidelné zasílání produktů můžete kdykoli bezplatně přerušit nebo úplně zrušit. Doporučuji přečíst si před objednáním přípravku pečlivě obchodní podmínky na oficiální stránce OmegamarineForte.cz.

Zdroj: Rybí tuk z norského lososa

Diskuze

V diskuzi OČISTNÁ KŮRA Z BOBKOVÉHO LISTU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Stanislav Berkovec.

Dobrý den,
mám dotaz zda se oba postupy aplikují současně, nebo každý sanostatně?
Děkuji
Berkovec

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamila.

Každý samostatně.

Zdroj: diskuze Očistná kůra z bobkového listu

Mumio dávkování

Doporučené dávkování přípravku Mumio kapsle je 1–2 tobolky 1x denně 20 minut před jídlem. Jedná se o doplněk stravy.

Zdroj: Mumio

Krční páteř a zalehlé ucho

Existuje vědecká studie [1], která se zabývá vlivem změn krční páteře na sluch. Náhlá změna sluchu může být právě interpretována jako pocit zalehlého ucha. Z krční páteře vychází dva nervy ovlivňující ucho a při jejich útlaku může dojít k omezení nebo ztrátě sluchu. Krk se skládá ze sedmi obratlů a je po bederní oblasti nejnáchylnější k poranění páteře. Krční páteř je rozdělena na horní a dolní část. Horní krk se skládá z týlního hrbolu a prvního a druhého obratle a spodní krk se skládá z třetího až sedmého obratle. Předchozí studie ukázaly, že jakákoliv abnormalita krční páteře (zejména horní krční páteře) může ovlivnit tepny nebo nervy související s uchem a narušit jejich funkci různými mechanismy. Například 60 % pacientů s cervikální revmatoidní artritidou trpí poruchami sluchu. Sluchové postižení po onemocnění krční páteře (jako je osteoartritida, revmatoidní artritida, herniace ploténky v cervikálních horních segmentech, whiplash, atd.) se může projevit jako ztráta sluchu, vertigo a tinnitus. Léčba nebo rehabilitace stavu krční páteře obvykle ztrátu sluchu navrátí a včetně závratí a tinnitu. Čím kratší je doba postižení krční páteře, tím rychleji a příznivěji se symptomy onemocnění vyřeší.

Onemocnění krční páteře většinou bolí a pacienti se většinou vyhýbají pohybu a trpí omezením pohybu. Což situaci s útlakem nervů zhoršuje, protože zánětlivá povaha mnoha onemocnění může způsobit adhezi v měkké tkáni a snížit rozsah fyziologických pohybů krční páteře. Existují čtyři obecné kategorie fyziologických pohybů krční páteře: flexe, extenze, ohýbání a rotace. Omezený rozsah těchto pohybů může ukazovat na zvýšené riziko ztráty nebo omezení sluchu.

Všechny studie o výskytu ztráty sluchu u poranění a onemocnění krční páteře zkoumaly pouze přítomnost zranění a jeho účinky na sluchový systém (jako je ztráta sluchu a závratě). Hlavním cílem této pilotní studie [1] bylo určit, spojitost mezi cervikálním rozsahem pohybu (ROM) a úrovní ztráty sluchu. Jinými slovy, studie poskytuje manuál jak podle omezení pohyblivosti krční páteře po onemocněních krční páteře poznat pacienta s rizikem rozvoje ztráty sluchu.

Zdroj: Zalehlé uši od krční páteře

Princip olejové kúry po trvalé

Čtyřtýdenní kúra na vlasy, jejímž základem je horkým vlasový olej, se rovná zázračnému elixíru. S její pomocí dosáhnete úžasného efektu, který mnohonásobně převýší účinek běžného vlasového kondicionéru nebo masky na vlasy. Matné, drsné a cuchající se vlasy se promění ve vlasy lesklé, hladké, zdravé a na omak hedvábné, a to za pouhých 30 minut. Vlasová revitalizační maska z horkého oleje je určena především pro suché vlasy nebo vlasy chemicky ošetřené či poškozené tvarováním při vysoké teplotě (to jest fénováním, kulmováním, natáčením, žehlením a podobně). V takových případech může olejová regenerační kúra s hedvábím pomoci při napravování škod na vlasech, jež byly způsobeny uvedenými procesy.

Zdroj: Olejová kúra po trvalé

Cena dubové kůry

Zde můžete porovnat ceny dubové kůry.

Zdroj: Dubová kůra

Detoxikace a léky

Když člověk bere léky, tak je musí brát dál i během detoxikace, nesmějí být vysazeny! U diabetiků je to složitější. Každý diabetik má určenou dietu od svého diabetologa, kterou by měl dodržovat.
 

Zdroj: Jarní očistná kůra

Dubová kůra v gelu s alantoinem

Dnes dubovou kůru běžně najdeme například v přípravcích proti hemoroidům, velmi rozšířenému a nepříjemnému zdravotnímu problému. Oblíbený a osvědčený je především gel z dubové kůry, který si můžeme vzít všude s sebou a nemusíme trávit čas přípravou sedací koupele. Pomáhá i proti nadměrnému pocení nohou a mykózám nebo na drobnější popáleniny a lehčí spáleniny způsobené nadměrným sluněním. Kromě přírodního extraktu z dubové kůry obsahuje přípravek antimikrobiální přísadu a hřebíčkovou silici s antiseptickým účinkem.

Použití: 2–3x denně, přiměřené množství gelu naneste na postižená místa a vmasírujte.

Zdroj: Dubová kůra


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP