Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

AVALIS TAKE PRO LIDI

OBSAH

Cizopasníci do těla nepatří, jejich exkrementy jsou velice toxické, ohrožují organismus na životě. Lidské tělo je stejně jako zvířecí živnou půdou pro viry, bakterie, houby, prvoky až po několikametrové červy (například tasemnice). Největší ohrožení lidského organismu červy a dalšími cizopasníky je u osob vlastnících domácí zvířecí mazlíčky nebo chovná zvířata a nedodržujících dostatečnou hygienu.

Zdroj: Wurm-Ex na odčervení lidského těla

Poradna

V naší poradně s názvem ALAVIS PRO LIDI. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martina.

Prosím je možné použít Alavis pro lidi ,u Bechtěrevovy choroby?Nebo doporučíte něco jiného?Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Glukosamin a chondroitin, které jsou obsaženy mimo jiné i v Alavisu, jsou vhodné pro každého, protože stravovací návyky v mnoha případech nepřinášejí lidskému tělu tyto potřebné látky v potřebném množství. Budou tedy prospěšné i pro pacienta s Bechtěrevovou chorobou, ale nijak zvlášť ji nevyléčí. Běchtěrevova choroba, respektive její léčba, vyžaduje cílený a soustavný pohyb protahováním a rehabilitačním cvičením.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Alavis pro lidi.

Je Iveremectin pro lidi bezbečný?

Léčba Ivermectinem představuje v současnosti (tj. ke dni 22.2.2021) experimentální léčbu bez dostatečného množství důkazů získaných metodami medicíny založené na důkazech a nelze ji považovat za součást náležitě odborné péče v léčbě pacientů s covidem-19.

Zdroj: Ivermectin pro lidi - vyjádření lékaře

Poradna

V naší poradně s názvem IVERMEKTIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Renata Červená.

Kde koupit tento lék

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Ivermectin je jed, je tedy nebezpečné, aby byl volně k dispozici. Přístup k tomuto léku je možný jen prostřednictvím předpisu od veterináře a nebo kožního lékaře pro lidi. Nově je Ivermectin k dispozici jako experimentální léčba onemocnění COVID-19 i pro lidi. Lék s obsahem Ivermectinu pro lidi distribuuje Nemocnice u sv. Anny v Brně pro celou ČR.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Ivermektin

Je svrab u psa nakažlivý pro lidi

Svrab se výjimečně může vyskytnout i u člověka při blízkém kontaktu s postiženým zvířetem. Může způsobit lokální kožní reakci, která však vymizí po přerušení kontaktu s nemocným zvířetem.

Zdroj: Prašivina u lidí

Poradna

V naší poradně s názvem RECENZE NA ALAVIS BARNY'S se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Monika.

Dobrý den ,
chci si u vás objednat BARNY' TRIPLE EXSTRA SILNÝ ALAVIS PRO LIDI a hledám kde je formulář na Internetu na objednávku a vidím , že je tu jen pro koně , kočky, psi, ale pro LIDI , nejde si Alavis objednat.
Můžete mi poradit, jak si ALAVIS pro LIDI objedna ?
Děkuji .
J.B.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Alavis pro lidi můžete objednat v tomto internetovém obchodě za nejlepší cenu. Zde je odkaz do obchodu: www.prozdravi.cz/ala…

Zdroj: diskuze Recenze na Alavis Barny's

Vyrážka

Organismus na napadení zákožkou reaguje alergickou reakcí. Mohou vám zduřit mízní uzliny, na kůži se objeví pupínky a uzlíky, odlupuje se kůže, u osob s oslabenou imunitou a u starých lidí se vytvářejí strupy, které nesvědí, ale jsou plné parazitů. Škrábáním si můžete do kůže nanést další infekci, kůže hnisá, bolí.

Zdroj: Svrab kožní onemocnění u lidí

Diskuze

V diskuzi IVERMECTIN PRO LIDI - VYJÁDŘENÍ LÉKAŘE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel Pavel.

Dobrý den, jaké je dávkování pro lidi tohoto léku ivermectin 3mg, děkuji za odpověd.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lucie.

Dobry den,
Chci se zeptat, ktery lekar muze Ivermektin predepsat? Muze praktik, internista... nebo ktery?
Dekuji L.P.

Zdroj: diskuze Ivermectin pro lidi - vyjádření lékaře

Lék na roupy bez předpisu

Lék na roupy bez předpisu je Wurm-Ex. Vermox je přípravek na předpis.

Zdroj: Roupy u dospělých lidí

Diskuze

V diskuzi JAK ZNIČIT AKNÉ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Chudák z Veselí.

Hm tak teda díky za radu, ale moc jsi mi nepomohl.Nevím co se ti zdá normálního na tom,mít obličej jak struhadlo,je to nepříjemné a trápí to spoustu lidí.Věřím že spoustu lidí je na tom hůř než já a vůbec to neřeší,ale já proosila o radu.Ingrid

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana.

Ahoj, na akné můžu doporučit kosmetiku Christina,mám osobní zkušenost a jsem moc spokojená,není to jen na akné,ale na všecny druhy pletí. Doporučuji

Zdroj: diskuze Jak zničit akné

Jak se svrab přenáší

Svrab nejčastěji postihuje lidi se sníženou imunitou a děti, které si toto onemocnění na sebe přenáší při dětských hrách. Problém může být, pokud svrab postihne člověka s těžkými nemocemi typu AIDS, protože u takového člověka může vyvolat extrémní zrohovatění kůže. Často tímto onemocněním trpí také lidé bez domova a lidé žijící ve větších komunitách, ve společných prostorách (léčebny, nemocnice). Většina lidí ani netuší, že svrab se přenáší i při pohlavním styku. Dříve se věřilo, že svrab je důsledkem špatné hygieny, prý se neobjevuje u „mytých“ lidí, ve skutečnosti to ale není pravda. Špatná hygiena svrab nezpůsobuje, ale může stav zhoršovat. I přehnaná hygiena může onemocnění komplikovat, hlavně v diagnostice onemocnění. Inkubační doba tohoto onemocnění je měsíc – měsíc a půl.

Zdroj: Svrab u lidí

Diskuze

V diskuzi PODVODNÍK POZOR KOUKNETE NA POŘAD REPORTÉŘI ZE DNE 18.6 2018 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Simi.

Tahá z lidi statisíce a nikdy nikoho nevylecil ve Švýcarsku má jen zaplacenou schránku poštovní schovává se ze je tam institut!!obral nemocné bezbranné lidi o statisíce!!!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mefisto.

Tady je odkaz na ono video Reportéři ČT: www.ceskatelevize.cz…
V tom pořadu ale není MUDr. Jan Šula představen jako podvodník. Nikde tam není řečeno, že jeho metoda neléčí. Celý pořad se zabývá převážně tím, že Šula inkasuje velké částky za svou léčbu. A proč to dělá? Šula postavil svou léčbu na prastarém přísloví "Víra tvá tě uzdraví", a proto aby pacient dostatečně silně uvěřil, tak mu tento lékař dává možnost koupit si drahou léčbu, které prostě musí důvěřovat, když za ní zaplatil tolik peněz. Podobnou strategii léčby má například Wobenzym. Je to hra s pacientem, kde se síla peněz používá k podpoře důvěry v léčbu, což může nastartovat samoozdravný efekt.

Zdroj: diskuze Mudr jan šula kontakt

Odčervení lidí bylinkami

Protiparazitní čaj: Smíchejte ve stejném poměru nať pelyňku pravého, lékořice, zeměžluč, saturejku, kopřivu, vratič a vyloupaná dýňová jádra. Asi patnáct jadérek rozdrťte a nechte ve vodě povařit. Přidejte polévkovou lžíci ostatní směsi, chvíli povařte, odstavte, nechte pět minut louhovat a pak nápoj sceďte. Polovinu neslazeného čaje vypijte večer před spaním, druhou polovinu si nechte na ráno nalačno.

Zdroj: Odčervení lidí

Diskuze

V diskuzi STŘEVNÍ PARAZITI U LIDÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Patricie.

Já wurm-ex taky preventivně užívám. Super věc :)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva.

A jak často do roka ho užíváte? Děkuji.

Zdroj: diskuze Střevní paraziti u lidí

Kde koupit Ivermectin?

Rozhodnutí o podání neregistrovaného léčivého přípravku obsahující Ivermectin záleží na klinickém uvážení lékaře.

Zdroj: Ivermectin pro lidi - vyjádření lékaře

Diskuze

V diskuzi ČIVAVA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Štěpánka Sýkorová.

Mám 2letiu čivavu dlouhosrstou. Poslední dobou se změnilo její chování, začala se všeho bát, lidi, psů, každého zvuku. S jídlem problém nemá, sní vše a ráda. Nechápu proč. Od mala byla družna s ostatními psiky i lidi měla ráda. Poradí mi někdo?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Čivava

Inkubační doba svrabu

Inkubační doba svrabu je měsíc až měsíc a půl. Období nakažlivosti končí po řádně ukončené léčebné (antiskabiesní) kúře, kterou řídí dermatolog, a po provedení všech příslušných hygienických opatření.

Zdroj: Prašivina u lidí

Poradna

V naší poradně s názvem IVERMECTIN PRO LIDI - VYJÁDŘENÍ LÉKAŘE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lucie.

Dobry den,
Chci se zeptat, ktery lekar muze Ivermektin predepsat? Muze praktik, internista... nebo ktery?
Dekuji L.P.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Ivermectin pro kožní použití v masti Soolantra může předepsat kterýkoliv lékař.
Pro ústní podání se Ivermectin nepředepisuje, protože se v orání léčbě lidí běžně nepoužívá. Pouze v ojedinělých případech může být Ivermectin podán pacientovi přímo ošetřujícím lékařem při léčbě onemocnění COVID-19.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Ivermectin pro lidi - vyjádření lékaře

Svrab na genitáliích

Svrab se může vyskytnout kdekoli, tudíž i na genitáliích. Zde můžete vidět, jak vypadá svrab nejen na intimních místech.

Zdroj: Svrab u lidí

Diskuze

V diskuzi DISKUZE LIDI O CGA 800 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Radkacervena.

Opravdu se hubne po pripravku CGA800 nebo je to zase nejaka kachna.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdenka nikrmajerova.

škodí cga800

Zdroj: diskuze Diskuze lidi o cga 800

Jak se přenáší

Parazit útočí tam, kde se pohybuje více lidí a kde jsou horší hygienické podmínky. Odborníci vidí problém zejména v častějším cestování a v horšících se sociálních podmínkách pro některé skupiny obyvatel. Inkubační doba je 4–6 týdnů, nemoc se přenáší kožním kontaktem i pohlavním stykem s nakaženým. Svrab je pohlavně přenosné onemocnění, doporučuje se proto nebýt v bezprostředním styku s nakaženou osobou. Nejlepší prevencí je pak dbát o správnou hygienu, čistotu domova a hlavně nezapomínat pravidelně vyměňovat ložní prádlo. Povinnost hlásit toto onemocnění hygienické stanici má každý lékař, který nemoc diagnostikoval.

Zdroj: Prašivina u lidí

Existuje svrab, který nesvědí

Existuje těžká forma svrabu, která se vyskytuje hlavně u pacientů s oslabeným imunitním systémem nebo s neurologickým onemocněním. Tito pacienti mohou mít na kůži nesvědivé šupiny způsobené obrovským množstvím zákožky.

Kromě toho existují ještě sezónní nebo podzimní svraby, jejichž původci žijí hlavně na rostlinách. Jak ukazuje název, je tento typ přenášen pouze na podzim nebo za sezónních prací. Existují rovněž kožní infekce způsobené roztoči přenesenými ze zvířat na lidi. Roztoči mohou žít v kůži králíků, zajíců, koček, psů nebo ptáků. Svrab je u těchto zvířat nazýván prašivina.

Zdroj: Svrab u lidí

Lékaři vyjadřující se k Ivermectinu

prof. MUDr. Vladimír Černý, Ph.D., FCCM,
předseda výboru ČSARIM

prof. MUDr. Vladimír Šrámek, Ph.D., EDIC,
předseda výboru ČSIM

MUDr. Pavel Dlouhý,
předseda výboru SIL

prof. MUDr. Martina Vašáková, Ph.D.,
předsedkyně výboru ČPFS

MUDr. Petr Šonka,
předseda SPL

Zdroj: Ivermectin pro lidi - vyjádření lékaře


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Jitka Konášová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP