Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

ZARUDLÉ PÁNSKÉ PŘIROZENÍ

OBSAH

Jak oholit pánské přirození video

Tady je několik různých video návodů na holení pánského přirození.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Diskuze

V diskuzi HOLENÍ PÁNSKÉHO PŘIROZENÍ VIDEO NÁVOD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Josef Petrů.

Jak dokonale oholit pánské přirození i s varlaty.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tomáš.

ctěl bych vědeět jak se správně oholit

Zdroj: diskuze Holení pánského přirození video návod

Holení dámského přirození

Zdroj: Holení dámského přirození

Poradna

V naší poradně s názvem EKZÉM NA PŘIROZENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel JAN KREJCI.

DOBRY DEN NA PŘIROZENI SE MI UDELALY DROBNE PUPÍNKY JAK DRUHY DEN PO SPALENI O PLOTNU TREBA. NEJSOU ZARUDLE NESVEDÍ NEZVĚTSUJI SE NEDELAJÍ NIC ZAPORNEHO NEJDOU POMALU ANI VIDET POKUD TO NEVÍTE JSOU VELIKOSTNE JAK ANTIPERLE MAM TO UŽ MESÍC A JESTE SE TO NESTRATILO ZENY NESTRÍDAM FURT JSEM JEN S JEDNOU A MAM DOMA VELKE DYLEMA MUZETE MI PORADITDEKUJI MOC.S POZDRAVEM JAN.KREJCI

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Takhle podle popisu to nejde poznat o co jde. Ve vašem zájmu doporučuji navštívit kožní oddělení, kde váš stav zhodnotí a určí přesnou diagnózu. Prosím nepodceňujte tuto prohlídku, neboť penis máte jen jeden, stejně jako své zdraví. Před lékařem se nestyďte, nevnímá váš penis jako sexuální nástroj, ale jako součást vašeho těla, třeba jako ruku.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Ekzém na přirození

Pánské účesy – foto

Zde je několik fotografií, na kterých je možné vidět pánské účesy.

Zdroj: Pánské účesy

Poradna

V naší poradně s názvem ZARUDLÉ TVÁŘE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dobrikova Zuzana.

po poziti alkoholu mam cervenu plet.
zacina ju mi cerveniet lica a potom cela tvar a trva mi to dost dlho kysm to pominie.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Zarudlé a červené tváře po alkoholu je jasná alargie na alkohol. Zkuste ho přestat pít a místo něj používejte třeba šíšu - vodní dýmku.

Zdroj: diskuze Zarudlé tváře

Pánské účesy na bokách sestříhané

Zde jsou fotografie, na kterých jsou vidět módní účesy: pánské účesy na bokách sestříhané foto.

Zdroj: Pánské účesy

Diskuze

V diskuzi ZARUDLÉ FLEKY NA TĚLE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karel.

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, po teplejší sprše mám na sobě zarudlé fleky, myslíte, že to mám řešit s odborníkem, nebo je to normální.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Zarudlé fleky na těle

Fotografie dámského přirození

Zde se můžete podívat na fotografie dámského přirození.

Zdroj: Chlupaté dámské přirození je fetišem pro mnoho mužů

Poradna

V naší poradně s názvem SVĚDĚNÍ A PÁLENÍ V TŘÍSLECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milan.

Je to už tři roky, po odoperování prostaty. Od té doby používám pánské vložky na únik moči. Někdy mne trápí silné svědění v oblasti třísel. To bych se někdy rozškrábal, jak to svědí. Vložka ani spodní prádlo do těchto míst nezasahují a i přesto to svědí. Dokážete mi někdo poradit, co mne těchto potíží zbaví. Děkuji Milan

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pomůže vám na to Clotrimazol AL 1% krém. Je volně prodejný v lékárně a stačí namazat ráno a večer a za dva dny máte klid napořád.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Svědění a pálení v tříslech

Obvyklé české názvy pro dětská přirození

  • pinek
  • pipinka
  • šulínek
  • kačenka
  • buchtička
  • julinka
  • frantík
  • zvoneček
  • jiné...

Zdroj: Přirození u dětí

Poradna

V naší poradně s názvem ZÁNĚT V TLAMĚ PSA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslav ladman.

Pes bigl špatně žere a má zarudlé dásně. Díky za radu. Jar Ladman

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Zarudlé dásně signalizují topické podráždění (například při žvýkání nové hračky), zánět dásní a / nebo infekci. Dásně psa bolí a proto nechce přijímat potravu. Bude potřeba podrobnější vyšetření, aby se našla příčina onemocnění dásní, a mohla se stanovit účinná léčba.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Zánět v tlamě psa

Krátké účesy po padesátce pro muže

Muži v každém věku se chtějí líbit a i ve vyšším věku mohou být pánové atraktivní a sexy. Dnešní doba přeje upraveným mužům, kteří o sebe dbají. Velmi moderní a trendy jsou pánské účesy sestříhané na bocích a na temeni delší, zvlněné či vyfoukané do hladka směrem dozadu. Takto upravený účes ještě zvýrazní jejich sexy šediny. K doladění stylu si muži velice často nechávají dorůst vousy, které jsou pečlivě zastřižené do požadovaného tvaru. Pánské účesy na bokách sestříhané dají vyniknout sexy šedinám.

Zdroj: Krátké vlasy po padesátce

Poradna

V naší poradně s názvem JAK NEPŘEHLÉDNOUT RAKOVINU KŮŽE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martin.

Dobrý den, na krku jsem objevil zarudlé znaménko popřiblížemí má zvlášní tvar.Posílám fotku co by to mohlo být? Děkuji za odpověď.
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Musíte ke kožnímu lékaři. Ten má ve své ambulanci dermatoscop, kterým díky zvětšení může přesně zjistit, jestli je to nebezpečné. Případné odstranění není nijak bolestivé a i hojení probíhá rychle. Nejlepší doba na odstranění je podzim, protože je třeba ránu chránit před sluncem po dobu dvou měsíců.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Jak nepřehlédnout rakovinu kůže

Příčiny tmavé kůže na přirození

Velmi častou příčinou tmavé kůže na přirození je plísňová infekce. Tmavá kůže na přirození se objevuje zejména u lidí žijících v tropickém podnebném pásu, protože je často vystavována potu. Také těsné oblečení a neprodyšné látky mají za následek infekci a po určité době může dojít i k tmavnutí kůže na přirození. Další příčinou může být alergická reakce. Alergie se vyvíjejí v důsledku špatné hygieny, nadměrného pocení a používání kosmetických produktů (krémů). Kontinuální svědění v oblasti přirození vede ke škrábání, což má za následek tmavnutí a jizvení kůže na přirození. Nošení těsného oblečení a spodního prádla může být rovněž příčinou tmavé kůže. Kůže v genitální oblasti je velmi citlivá, proto i menší tření způsobuje její zbarvení a zjizvení. Nejčastěji dochází k tmavnutí kůže ve stydké oblasti kvůli holení ochlupení. Je ale normální, že je přirození o něco tmavší než zbytek kůže na těle.

Zdroj: Tmavá kůže na přirození

Jak na pánské pohlaví?

U mužů je otázka holení v těchto oblastech stále více probírána, většinou se vyholeným vytýká zženštilost či sklony k homosexualitě. V dnešní době už je ovšem normální minimálně zastřihávání ochlupení v okolí mužství. Nechejme ale polemik a podívejme se na dostupné metody.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Poradna

V naší poradně s názvem HORKÉ ZARUDLÉ RUCE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Skála Vladimír.

Mám bolesti v kloubech na rukou pocit pálení. Podezření mám na limskou bureliozu v létě jsem měl klíště i skvrnu okolo vánoc mám potíže různého charaktreru podle lékaře testy na lb.neg.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Vladimíre, klidně to může být i reuma. Doporučuji zajít k ortopédovi, aby zjistil příčinu vaší bolesti v kloubech.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Horké zarudlé ruce

Prenatální vývoj přirození

Zde nabízíme odkaz na interaktivní videoprezentace, které ukazují možnosti, jak zjistit vývoj zevního genitálu u dětí před narozením.

Zdroj: Přirození u dětí

Poradna

V naší poradně s názvem ŠTÍPNUTÍ,NEBO ROZSKRÁBLÝ NEŽID? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr Ludvík.

Objevil se mi na hýždi červený flek,mám za to,že jsem si rozškrábl pupínek ,ale nikdo nikdy neví. Nemohli by jste odhadnout?? Je to ,citlivé,zarudlé,.. Děkuji
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Na fotografii je vidět alergická reakce po štípnutí hmyzem, na kterou pomůže namazání Fenistilem. Je zde však další možnost, že v místě centrálního pupínku bylo přisáté klíště, které jste mohl nevědomě při škrábání vyrýpnout. Klíště může přenášet bakterie způsobující onemocnění zvané borelióza a rizika z neléčené boreliózy jsou opravdu nebezpečná. V případě, že borelióza není léčena včas, může přejít do stadií s rozvinutím dlouhodobých následků. Mezi nejčastější patří chronický zánět kolenního kloubu, poruchy periferních nervů a lícního nervu. Dále dochází k poruchám rytmu srdeční činnosti a následkům z postižení centrálního nervového systému projevující se zejména poruchami paměti, nebo až jejími výpadky, zmenšením schopnosti koncentrace a udržení pozornosti, změnami nálad a v neposlední řadě také změnami spánku.
Doporučuji zajít na kožní a nechat si svůj červený flek na kůži vyšetřit.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Foto po štípnutí hmyzem na boreliozu

Normální vývoj přirození u dětí

Tady jsou fotografie, na kterých je možné vidět fáze zdravého vývoje zevních genitálů u dětí.

Zdroj: Přirození u dětí

Módní pánské účesy

Účes podle Jakea Gyllenhaala

Ať udělá cokoli, neměl by zakrývat své krásné oči. Jake Gyllenhaal má všechny vlasy sestříhané stupňovitě a s pomocí malého množství vosku si je češe na stranu. Kolem uší má vlasy kratší (sestřižené rovněž strojkem).

Fotografie tohoto účesu jsou zde.

Účes jako Jim Carrey

Komik Jim Carrey nemá ve zvyku brát věci příliš vážně, zejména ne sám sebe. Právě proto má odvahu nosit toto stupňovitě sestříhané mikádo s pěšinkou na straně. Jeho účes je odvážný stejně jako módní.

Zde je možné vidět účes Jima Carreyho.

Účes podle Justina Timberlaka

Extrémně krátký sestřih Justina Timberlaka dokonale ladí s jeho intelektuálskými brýlemi. Tento účes je ideální pro muže s přirozeně vlnitými vlasy.

Tady je možné vidět účes Justina Timberlaka.

Hugh Grant a jeho účes

Hugh Grant nám předvádí své psí oči a účes ve stylu „vstanu a jdu“. Na své vlasy ležérně upravené směrem nahoru je patřičně hrdý. Pro tento styl byste neměli mít vlasy příliš krátké a namísto gelu byste měli používat stylingový krém, abyste si na hlavě nakonec nevytvořili ostny jako dikobraz.

Zde je možné vidět účes Hugha Granta.

Zdroj: Pánské účesy

Postup holení

Při holení pomocí klasického holicího strojku je důležité pokožku chránit pomocí holicího gelu či pěny. Gel změkčí ochlupení a do určité míry chrání pokožku před poškozením. Pokud máte chlupy delší než centimetr, raději je nejdříve zkraťte nůžkami. Teprve nyní použijte pěnu či gel, a můžete začít. U holení je nejlepší si sednout, třeba na vnitřní okraj vany. Jednou rukou přidržujte své přirození, napínejte kůži a druhou provádějte holení. Pokud budete holit proti směru růstu chloupků, tedy zespoda nahoru, oholení bude dokonalejší, ale riskujete, že vám chloupky budou časem zarůstat a způsobovat nevzhledné, zanícené pupínky. Doporučuje se proto holení po směru růstu. Při holení varlat si opět pomáhejte druhou rukou tak, že budete napínat a roztahovat jinak volnou kůži. Předejdete tím škrábancům. Po holení použijte kvalitní balzám. U někoho se mohou objevit zarudlé tečky nebo pálení. Po druhém a třetím oholení to bývá mnohem lepší, nevzdávejte to. Jde o normální jev.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Pánské účesy pro krátké vlasy

Existuje mnoho účesů, které mají slavné celebrity a spousta mužů je chce mít také. Není to nic neobvyklého, a navíc lze tyto účesy snadno vytvořit. Zde je v několika krocích zachycen postup, jak na jeden z nich:

  • Vyfénujte si vlasy (nejlépe) zprava do leva.
  • Vezměte si trochu (opravdu jenom trochu, aby vlasy nebyly mastné) vosku a rozetřete ho stejnoměrně do dlaní.
  • Stylem „mačkání“ naneste do vlasů.
  • Vytvarujete nejprve vlasy na vrchu hlavy a poté dlaní uhlaďte ofinu nahoru.
  • (nemusí se) Vezměte mezi prsty malinko gelu nebo laku na dodání lesku a naneste ho na konečky vlasů.
  • Nakonec přestříkejte lakem na vlasy, aby účes déle vydržel.

Gelování vlasů

Spousta mužů chce vypadat dobře, někdo je hezký od narození, někdo tomu musí trošku pomoci. Pomoci tomu může například různou úpravou vlasů, jako je jiný střih, barvení či gelování vlasů. Gelovat se nejlépe dají kratší vlasy. Gel je totiž docela těžký a delší vlasy ho neudrží. Gelujeme vždy tak, že si z tubičky vymáčkneme do dlaní trošku gelu, rozetřeme ho mezi dlaněmi a nanášíme do vlasů. Po nanesení gelu do vlasů začneme vlasy tvarovat podle potřeby. Na dokončení stylingu se doporučuje použít lak ve spreji, který dodá vlasům pevnost.

Zdroj: Pánské účesy

Neurčité pohlaví – foto

Zde je několik fotografií, na nichž jsou zobrazeny děti s neurčitým pohlavím.

Zdroj: Přirození u dětí

Co jsou krevní puchýře?

  • Krevní puchýře vznikají v důsledku poškození cév, kdy dojde ke krvácení do kožní tkáně.
  • Krevní puchýře jsou způsobené třením pokožky či náhlým nárazem.
  • S krevními puchýři by se mělo zacházet jako s normálními puchýři, ale berte na vědomí, že se jedná o hlubší poškození, které je velmi bolestivé a náchylné k infekci.

Zdroj: Zarudlé puchýře na nohou


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP