Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

JAK DLOUHO UŽÍVAT AVAMYS

OBSAH

Alternativní léčba

Pokud chcete aplikovat alternativní léčbu – výše neuvedenou, tak se neobejdete bez změny myšlení a životosprávy. Pomáhá také jóga. Pokud se do této alternativní léčby vrhnete, tak je v první řadě potřeba významně v potravě omezit cukry(člověk se až diví, kde všude je bílý cukr). To samé platí s bílou moukou a mléčnými výrobky , které zahleňují. Omezit je třeba také vepřové maso. Naopak ve své potravě přidejte hodně zeleniny, celozrnné pečivo (ne to obarvené na tmavo) a místo čokolády použijte cereální nápoj Caro. Dále používejte doplněk stravy Vironal a jednou krát denně Avamys. Asi po 3 týdnech zaznamenáte značné zlepšení. Po Vironalu budete mít 3 týdny “volno“. Dávkování Vironalu je pro dospělé 2 – 7 kapek 1 – 3 x denně, pro děti od 12 let 7 kapek za den a pro malé děti od 3 let 2 kapky za den. Před použitím Vironalu je třeba jeho důkladné protřepání (21 x). Tím dojde k dynamizaci informačních složek a účinnost přípravku se zvýší. Vironal užívejte půl hodiny před jídlem nebo po něm, nejlépe ředěný vodou, případně nakapejte na lžičku a užívejte přímo. Pro podporu účinků je vhodné zvýšit příjem tekutin. Po 3 týdnech užívání Vironalu udělejte vždy 1 týden pauzu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Další možností je léčba pomocí gelu aloe vera. Dávkování aloe vera gelu většinou závisí na výrobci. Jelikož se jedná o přírodní produkt, nehrozí žádné vedlejší účinky na vaše zdraví. Obvykle se doporučuje 3 až 5 polévkových lžic ve 2 až 3 porcích denně.

Pro odstranění nosních polypů je možné použít homeopatikum HomSet DETOX a Thuya occidentalis 15CH, kterým se navíc organismus také detoxikuje. U nosních polypů doporučujeme navštívit homeopata, který určí homeopatickou konstituční léčbu individuálně, aby mohla tento problém pomoci odstranit.

Zdroj: Nosní polypy a alternativní léčba

Diskuze

V diskuzi JAK DLOUHO LZE UŽÍVAT WOBENZYM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Josef.

1/Dobrý den, prosím o odpověď jak dlouho lze užívat Wobenzym při zánětlivém dlouhodobém onemomocnění páteře?

2/Jak dlouho lze užívat Wobenzym na imunitu - angina, a podobné choroby

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marie.

Wobenzym lze užívat dlouhodobě a vlastně pořád. Manžel jako lékař má přístup k tomuto léku za výhodnější ceny a užívá jej již 20 let bez přerušení.

Zdroj: diskuze Jak dlouho lze užívat wobenzym

Jak dlouho působí antibiotika na antikoncepci

Při užívání antibiotik dochází ke sníženému vstřebávání antikoncepce ve střevě. Proto může být účinek antikoncepce během užívání antibiotik nižší, což může způsobit nepravidelnosti cyklu (nepravidelné krvácení) a také snížit antikoncepční účinek. Proto je taky vhodné v daném menstruačním cyklu používat při sexuálním styku ještě jinou formu antikoncepce (například kondom). Po dobrání antibiotik není ve většině případů nutné používat jinou metodu kontracepce, účinek antibiotik na antikoncepci by neměl být snížen.

Zdroj: Jak dlouho působí antibiotika po dobrání

Diskuze

V diskuzi JAK DLOUHO UŽÍVAT ŠVÉDSKÉ KAPKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dáša Vratilova.

Mám dotaz,jak dlouho mužů používat kapky? Bolí mě ramena.Dekuji Dáša

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Jak dlouho užívat švédské kapky

Otok zmizel, jak dlouho potom užívat Furon

Rozmezí mezi jednotlivými dávkami musí činit 6–8 hodin. O tom, kdy smíte nebo nesmíte užívat tablety Furon, by měl rozhodnout v první řadě ošetřující lékař.

Zdroj: Jak dlouho užívat lék Furon

Poradna

V naší poradně s názvem JAK DLOUHO SE MAJÍ TYTO TABLETY UŽÍVAT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kopecká Naďa.

zdravím,chtěla bych vědět,jak dlouho se mají tablety na odvodnění užívat.Jestli musí být mezi jednotlivými dávkami nějaká prodleva a jak je vhodné tyto tablety dlouho užívat.
Děkuji Kopecká N.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Světluše Vinšová.

Dobrý den,
Doporučené dávkování jsou 2 tobolky během dne, nejlépe ráno a odpoledne, vždy po jídle. Užívejte nejpozději 4 hodiny před spaním! Není určeno dětem a těhotným ženám. Jedná se o přírodní potravinový doplněk stravy. Jako všechny tyto produkty nejsou určeny pro stálé užívání.

Zdroj: diskuze Jak dlouho se mají tyto tablety užívat

Jak dlouho užívat Rowatinex

Přesnou dobu léčby přípravkem Rovatinex vždy určí ošetřující lékař. Obvyklá doba léčby je v řádech měsíců.

Zdroj: Rowatinex

Diskuze

V diskuzi JAK DLOUHO SE MAJÍ TYTO TABLETY UŽÍVAT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka Vaňková.

A jak dlouho se teda můžou brát??

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana.

Tuto informaci výrobce neuvádí.

Zdroj: diskuze Jak dlouho se mají tyto tablety užívat

Otok nezmizel, jak dlouho užívat Furon

Při vyšších dávkách se denní dávka rozdělí do dvou nebo více dávek. Rozmezí mezi jednotlivými dávkami musí činit 6 až 8 hodin. Pokud otok nemizí, je třeba Furon užívat dlouhodobě. Při dlouhodobé léčbě je někdy vhodné užívání přerušovat každý druhý nebo třetí den. Půl až celé dvě tablety, to je denní dávka, kterou vám předepíše lékař, pokud jde o stav spojený s otoky. Při léčení hypertenze (vysokého krevního tlaku) je maximem jedna tableta denně, ale obvykle se lék Furon kombinuje i s dalšími různými léčivy.

Zdroj: Jak dlouho užívat lék Furon

Poradna

V naší poradně s názvem JAK DLOUHO UŽÍVAT TEBOKAN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Tebokan využívá léčivou sílu stromu ginkgo biloba, česky jinan dvoulaločný. Nejužitečnějšími složkami ginkga jsou flavonoidy, které mají silné antioxidační účinky, a terpenoidy, které zase pomáhají zlepšit cirkulaci krve dilatací cév a snížením „lepivosti“ krevních destiček. Není stanoveno žádné maximální množství a ani délka léčby. Není výjimkou, že se extrakt z ginkga užívá roky nepřetržitě každý den, například při podpůrné léčbě Alzheimerovy choroby. Je zde ale riziko, o kterém byste měla vědět. Produkty s ginkgo v některých případech způsobují krvácení, a jejich užívání s jinými léky, které mohou také způsobit krvácení, jako je Stacyl, může toto riziko zvýšit. Možná budete potřebovat úpravu dávky Stacylu nebo častější sledování lékařem, abyste mohla bezpečně používat oba léky. Měla byste okamžitě vyhledat lékařskou pomoc, pokud se u vás vyskytne neobvyklé krvácení nebo modřiny nebo pokud máte jiné příznaky krvácení, jako jsou závratě, nebo máte červenou nebo černou dehtovou stolici a nebo když vykašláváte nebo zvracíte čerstvou nebo sraženou krev, která vypadá jako mletá káva, a nebo když cítíte silnou bolest hlavy a slabost. Je důležité vždy informovat lékaře o všech lécích, které užíváte, včetně vitaminů a bylin.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dagmar.

Děkuji

Zdroj: diskuze Jak dlouho užívat tebokan

Kombinace Lexaurin a alkohol

Lexaurin nesmí být užíván společně s alkoholem a jinými léky s tlumivým účinkem, jako jsou například některé typy léků na alergii, na bolest či antidepresiva, dále s léky na uklidnění a léky na spaní. Lexaurin nesmí užívat těhotné ani kojící ženy.

Zdroj: Za jak dlouho účinkuje Lexaurin

Diskuze

V diskuzi DNA CO JÍST OMEGA 3 ??? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jindřiška Vozková.

Dobré ráno, prosím o sdělení, zda se může při dně užívat potravinový doplněk OMEGA 3. Ja nabízen mému manželovi a nejsem si jistá, zda mu podávání neublíží. Děkuji Vám za radu.J.Vozková.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hudečková Jana.

....dostala jsem na to Colchium dispert a celebrex. Dokou pila rybí olej a Caltrate.
Bolesti mám stále. A velké.

Dále užívám :


Ráno: trittico 150mg
Flector EP Rapid 50mg
Vesicare 5mg
Pirabene 1200 mg
Caltrate
Avamys


Odpoledne: Magnoslov


Večer: Protamin 25mg
XYZAL – na alergie na léky
Lenzetto spray 2krát, Ovestin mast ( hormony)



Podle potřeby: Degan, Elenium, Indometacin 100 čípky,
VERAL gel, brufen, Aulin, Nimesil, Paralen 2ks


Prosím , které léky se asi nesnášejí?

Děkuji. Hudečková Jana

Zdroj: diskuze Dna co jíst Omega 3 ???

Za jak dlouho se projeví první účinky

Furon se užívá obvykle při stavech spojených s otoky. Úvodní dávka je 1/2 až 2 tablety denně v jedné dávce, při vyšších dávkách se denní dávka rozdělí do dvou nebo více dávek, ale rozmezí mezi jednotlivými dávkami musí činit 6–8 hodin. Při dlouhodobé léčbě je někdy vhodné užívání přerušovat každý druhý nebo třetí den.

Při léčbě vysokého krevního tlaku užívají dospělí obvykle 1/2 až 1 tabletu samostatně nebo v kombinaci s dalšími léčivy podle doporučení lékaře.

Účinek léku Furon nastupuje za 30–60 minut a trvá asi 6 hodin.

Zdroj: Jak dlouho užívat lék Furon

Diskuze

V diskuzi UŽÍVÁNÍ OMEGA 3-6-9 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Irena Křivanová.

Mohu užívat Omega 3-6-9 když užíván už dlouho Godasal? Děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vera Chlupackova.

Kolik tobolek omegaMarine mužů užívat když užívám godasal a léky na tlak Betalog,prestarium.Dekuji za odpoved

Zdroj: diskuze OmegaMarine Forte+vitamín D3

Léčba intoxikace

Léčba je pouze podpůrná a spočívá v náhradě tekutin a elektrolytových ztrát. Často musí být kontrolována hladina sérových elektrolytů, acidobazická rovnováha a krevní tlak. Rovněž musí být zajištěna adekvátní drenáž močového měchýře u pacientů s retencí moči u hypertrofie prostaty.

Hemodialýza neurychluje vylučování Furonu. Specifické antidotum k léčbě předávkování Furonem neexistuje.

Zdroj: Jak dlouho užívat lék Furon

Diskuze

V diskuzi REISHI ČESKÁ VÝROBA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marcela.

Dobrý večer,

mohu REISHI užívat zároveň s jinými potravinovými doplňky popř. s bylinkovou kůrou? Jak dlouho je vhodné kapsle užívat (2x denně 1 tbl.)?

Děkuji a zdravím Vás Marcela

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Reishi česká výroba

Za jak dlouho Fortrans působí

Účinek roztoku se dostaví během 1 hodiny.

Zdroj: Fortrans před kolonoskopií

Diskuze

V diskuzi JAK DLOUHO VAŘÍME VÁCLAVKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tonda.

jak dlouho vařit guláš z václavek ??

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Jak dlouho vaříme václavky

Jak dlouho nejíst

Otázka, kdy můžu jíst po plombě, je opravdu důležitá, protože nedodržení stanovené doby může vést k nevratnému poškození výplně a nutnosti jejího předělání. To se týká především tmavých výplní z amalgámu.

Tmavá plomba

U amalgámové výplně se nesmí nic kousat po dobu minimálně 2 hodin od jejího dokončení.

Bílá plomba

U fotokompozitní bílé plomby se může kousat ihned po jejím dokončení.

Zdroj: Bílá plomba - jak dlouho nejíst

Diskuze

V diskuzi ČESNEKOVÁ TINKTURA A JEJÍ ZDRAVOTNÍ ÚČINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Blanka.

D. den, jak dlouho kolik dní se ma tinktura užívat? děkuji B.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Česneková tinktura a její zdravotní účinky

Za jak dlouho působí Šaratica

Projímavé účinky Šaratice se projeví do dvou hodin od vypití první dávky.

Zdroj: Šaratice voda

Předávkování

Excitabilita byla zaznamenána po požití vysokých dávek dětmi. Ve studiích sebevražd tří izolovaných případů se předpokládá, že příčinou smrti bylo požití tolperisonu.

Zdroj: Za jak dlouho zabere Mydocalm

Za jak dlouho zabere lék Mydocalm

Účinná látka tolperison obsažená v léku Mydocalm je centrálně působící svalový relaxant, který působí na retikulární formaci v mozkovém kmeni blokováním napěťově řízených sodíkových a vápníkových kanálů.

Tolperison se téměř úplně vstřebává ze střeva a své maximální koncentrace v krevní plazmě dosahuje po 1,5 hodině po podání. Je rozsáhle metabolizován v játrech a ledvinách. Látka se vylučuje ledvinami ve dvou fázích; první s poločasem dvě hodiny a druhá s poločasem 12 hodin.

Zdroj: Za jak dlouho zabere Mydocalm

Jak dlouho trvá úpal

Délka trvání příznaků úpalu je vždy individuální. Vždy musí nejprve dojít ke stabilizaci teploty postiženého.

Zdroj: Úpal

Jak dlouho se má ostropestřec užívat

Užívání ostropestřce mariánského je velmi bezpečné a má mimo jiné pozitivní vliv na játra. Detoxikační kúru za pomoci ostropestřce lze podstoupit i vícekrát do roka, a to na základě individuálních potřeb. Četnost opakování se volí podle stavu organismu, přetrvávajících nebo opakujících se onemocnění jater, predispozic k onemocněním jater, užívání velkého množství léků nebo sklonů sklouznout k nesprávné životosprávě a podobně. Mezi jednotlivými kúrami se doporučuje udělat přestávku, která by měla trvat 2 až 4 týdny.

Při užívání ostropestřce mariánského se nedoporučuje pít alkohol a mléko a konzumovat hůře stravitelná a dráždivá jídla (minimálně do 60 minut po užití). Užívání doporučených větších dávek ostropestřce nezpůsobuje žádné zdravotní problémy (s výjimkou osob, kterým se jeho užívání vysloveně nedoporučuje).

Ostropestřec mariánský by neměly užívat děti mladší 5 let, těhotné a kojící ženy a lidé se závažnými onemocněními srdce a s vysokým krevním tlakem. V případě alergií (zejména na ořechy, semena a jiné potraviny) se o užívání ostropestřce poraďte se svým lékařem.

Zdroj: Ostropestřec na hubnutí

Pití alkoholu po dobrání antibiotik

Po dobrání antibiotik už alkohol můžete. Alkohol by se neměl požívat během doby užívání antibiotik.

Zdroj: Jak dlouho působí antibiotika po dobrání


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP