Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

BELICI KREM NA OBLICEJ A TELO

OBSAH

BB krém jako bělidlo

Bělící účinek BB krému má za účel zakrývat jizvy, tmavé skvrny nebo nesrovnalosti. Bělidla mohou zesvětlit pokožku a v zásadě to dělají i některé netradiční denní krémy. V asijských zemích je rovnoměrná bledá pokožka považována za ideál krásy. Asijské ženy používají BB krém, aby se jejich pokožka neopálila, díky čemuž je BB krém používán jako každodenní krém. Bělící produkty útočí na kůži, proto by měly být používány jen s opatrností.

Zdroj: BB krém pro pevnou a bílou pleť

Poradna

V naší poradně s názvem NEJLEPŠÍ KRÉM NA ROZŠÍŘENÉ ŽILKY OBLIČEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel IRČA.

Můžete mi doporučit nějaký dobrý krém na opalování při rozšířených žilkách na obličej? Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Krém na opalování závisí na tvém fototypu a intenzitě slunce. Když jsi světlý fototyp a snadno se spálíš, tak je při jasném počasí vhodný krém 50 a výše. Když reaguješ na slunce zhnědnutím, tak stačí 16 a více. Žilky při výběru krému na opalování nehrají důležitou roli. Spíše se lépe zamaskují při opálené pleti.

Zdroj: diskuze Nejlepší krém na rozšířené žilky obličej

Použití BB krému

BB krém je ideální věc pro perfektní pleť. BB krém zpevňuje pleť velmi rychle. Ale asi jako u každého multifunkčního kosmetického produktu, tak i BB krém má svá rizika, protože se mohou navzájem použité léky rušit. BB krém také přináší mnoho jiných dobrých věcí, například pro cestování je ideální, jelikož rychle zpevňuje pokožku a tvoří podobné krytí jako make up.

Zdroj: BB krém pro pevnou a bílou pleť

Poradna

V naší poradně s názvem NEJLEPŠÍ KRÉM NA ROZŠÍŘENÉ ŽILKY OBLIČEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel IRČA.

Děkuji. Jsem typ 4 a používám krém bioderma +50, ale dělají se mi po něm na tváři bílé pupínky, takže nevím, kde je chyba.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Tak zkuste jinou bázi opalováku. Některé nosiče ochranného faktoru můžou ucpávat póry a pak se dělají bílé pupínky. Zkuste místo krému třeba olejovou formu nebo jiný druh krému. Také je třeba rozlišit, jestli bílé pupínky nejsou třeba mílie. Mílie jsou takové bílé kuličky pod kůží a krémy nezpůsobují jejich tvorbu.

Zdroj: diskuze Nejlepší krém na rozšířené žilky obličej

Bělící krém – cena

Zde jsou uvedeny nejnižší ceny bělicích krémů.

Zdroj: Bělení řitního otvoru

Diskuze

V diskuzi BĚLÍCÍ PÁSKY DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Žána.

Opravdu ty bělící pásky na zuby fungují?abych zas nekoupila něco marně:-(

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mirda.

Já zkoušel ty bělící pásky na zuby a hele nic moc! Pak jsem byl u hygienistky a ta mi teprve pomohla zuby pořádně vybělit. Za bělení zubů jsem zaplatil 500 Kč, trvalo to půl hodky a teď mám zuby jak když mi právě vyrostly. Zvaž to, jestli použít neúčinné bělící pásky anebo jít rovnou tam, kde bělení zubů fakt funguje.

Zdroj: diskuze Bělící pásky diskuze

Můžete si nechat vybělit konečník u nás?

V některých zemích je bělení konečníku dokonce zákonem zakázáno, protože kromě firem vyrábějících bělicí krém poctivě jsou na trhu i nepoctivci, kteří si příliš nelámou hlavu s tím, zda jejich prostředek je možné použít na pokožku, zda nepůsobí dráždivě či alergenně a zda není karcinogenní. Proto si například konečník nemůžete nechat vybělit ve Francii ani v Británii. V Česku zákon o bělení konečníku nemáme, a je tedy možné tuto proceduru provozovat, ovšem to, zda ji kosmetické salony a salony estetické chirurgie dělají, je věc druhá.

Zdroj: Bělení řitního otvoru

Názor

Existuje velké množství argumentů, proč zvolit přírodní bělicí produkty, ale tím zásadním je, že nezatěžují ani váš organismus, ani životní prostředí. Jediným negativem je potřeba určitého času na jejich přípravu. Naštěstí mohou být dávky vyrobeny dopředu a využívány i více dní (lze je uchovávat v chladničce).

Zdroj: Čím vybělit pihy

Babské rady

Večer si umyjte obličej, vezměte si sírové mýdlo, které trochu pokropte vodou, a namažte si jím tváře, čelo a nos, nechte působit přes noc a ráno si obličej omyjte teplou vodou a pak použijte krém na růžovku Rozex.

Růžovka souvisí i se životním stylem. Změňte stravovací návyky, omezte sůl a koření. Doporučuje se pít čaje na pročištění a úplně vyřadit bílou mouku v jakékoli podobě i sladkosti.

Dále zkuste:

  • gel z aloe vera;
  • čaje roibos s citronem;
  • mýdla se sírou;
  • masti s ichtamolem.

Zdroj: Babské rady na červený nos

Poradna

V naší poradně s názvem NEJLEPŠÍ KRÉM NA ROZŠÍŘENÉ ŽILKY OBLIČEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Tak zkuste jinou bázi opalováku. Některé nosiče ochranného faktoru můžou ucpávat póry a pak se dělají bílé pupínky. Zkuste místo krému třeba olejovou formu nebo jiný druh krému. Také je třeba rozlišit, jestli bílé pupínky nejsou třeba mílie. Mílie jsou takové bílé kuličky pod kůží a krémy nezpůsobují jejich tvorbu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel IRČA.

Děkuji za radu. Milie to určitě nejsou. Spíš to chce lehčí bázi opalovacího prostředku. Vyzkouším jinou formu.

Zdroj: diskuze Nejlepší krém na rozšířené žilky obličej

Matující měsíčkový krém cena

Zde můžete vidět cenu Matujícího měsíčkového krému.

Zdroj: Matující vyrovnávací krém s měsíčkem

Diskuze

V diskuzi MIXA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kateřina.

Já jsem ještě velmi spokojená s komestikou mixa. :) Jak na tělo tak na obličej odlíčení atd. :) objednávám již delší dobu z notina

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Mixa

Argumenty pro výběr chemických bělících produktů

  • Jsou pohodlné.
  • Dají se nalézt ve většině lékáren a na internetu.
  • Profesionální chemické bělicí produkty mohou mít rychlejší výsledky.

Zdroj: Čím vybělit pihy

Diskuze

V diskuzi MÁTE NEKDO ZKUŠENOSTI Z BĚLÍCÍ PÁSKAMI? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Renata Králová.

Našla jsem prodávat bělící pásky na stránkach www.bilychrup.cz a zajímá mě jestli má někdo s podobnou procedůrou zkušenosti.. Zdá se mi to jako dobrá nabídka.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Máte nekdo zkušenosti z bělící páskami?

Krém nebo olej na opalování

Výběr opalovacího přípravku by měl probíhat s ohledem na jeho aplikaci. Na trhu jsou různé druhy (mléka, spreje, gely, oleje) a různá balení. Pro dosažení odpovídající ochrany je třeba v každém případě aplikovat přípravek v dostatečné míře a je jedno, zda olej nebo krém; na celé tělo dospělého člověka je to 36 gramů, tedy přibližně 6 čajových lžiček. Je třeba mít na paměti, že snížení výše uvedeného doporučeného množství výrazně snižuje ochranu (při polovičním množství se ochranný účinek snižuje o dvě třetiny).

Výběr druhu opalovacího přípravku z hlediska typu emulze a způsobu dávkování je individuální, kvalitní přípravky lze nalézt napříč nabídkou bez ohledu na druh. Pozor si však dejte na aplikaci opalovacího přípravku ve formě spreje s obsahem nanočástic přímo na obličej. Existují teorie, které tvrdí, že vdechnutí těchto částic může mít negativní účinky na lidský organismus.

Výrobky zakoupené v lékárnách neposkytují z hlediska kvality větší ochranu než výrobky z drogerií či parfumerií. Nákup v lékárně tak nemusí být zárukou koupě kvalitního výrobku.

Zdroj: Opalovací krém

Poradna

V naší poradně s názvem KRÉM HEPAROID PROTI MODŘINÁM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva.

Prosím, chci se zeptat jestli je možné natřít obličej masti heparoid. Mám velkou modřínu. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Krém Heparoid je možné aplikovat i na pokožku obličeje, pokud netrpíte poruchami krevní srážlivosti (jako je hemoragická diatéza, různé formy purpur, trombocytopenie, hemofilie, různé celkové stavy s tendencí ke krvácení). Aplikaci proveďte tak, že nanesete vrstvu krému na obličej a vmasírujete. Při tom dbejte, aby se krém nedostal na rty, no dosu a do očí.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Heparoid mast

Tvarohový krém s máslem

Ingredience: 1 máslo, 1 tvaroh a cukr podle chuti

Postup: Máslo ušleháme do pěny a postupně přidáváme moučkový cukr a tvaroh. Krém je lehký a zdobit s ním jde také.

Zdroj: Tvarohový krém do dortu

Diskuze

V diskuzi PROTI RUSTU CHLOUPKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena.

Dobrý den
schanim naky krem proti rustu chloupku na oblicej dekuji a zda se da i koupit v lekarne ci drogerie dekuji pro pripad mi napis te adresu praha dekuji moc s pozdravem.alena kastratova

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marek.

ACTIZYM KRÉM - Ajurvédský krém s rostlinnými enzymy k odstranění nežádoucích chloupků (přírodní metoda, účinnější alternativy laseru).

eshop.tarani.cz/acti…

KONTAKTY
Prodejna TARANI
Kollárova 528/1
Kroměříž 767 01

ESHOP a Oddělení péče o koncové zákazníky TARANI (přízemí)
mob.: + 420 775 272 929
email: tarani@tarani.cz

Fakturační adresa
MAX TRADING s.r.o.
Podolská 103/126
147 00 Praha 4 – Podolí

Zdroj: diskuze Proti rustu chloupku

Tvarohový krém na zdobení

Ingredience: 250 g měkkého tvarohu, 1/2 kelímku šlehačky, ztužovač, 90 g moučkového cukru, 30 g másla, potravinářské barvivo dle potřeby, kakao na vaření

Postup: Máslo s cukrem vyšlehejte a poté postupně přidávejte tvaroh. Jestli chcete mít barevný krém, přidejte barvivo nebo kakao.

Zdroj: Tvarohový krém do dortu

Bělicí techniky

Pokud máte zájem o zesvětlení kůže v oblasti řitního otvoru, zde jsou tři doporučované metody:

  • Můžete požádat o pomoc kosmetického chirurga nebo dermatologa. Lékař vám předepíše lokální léčbu. Některé procedury jsou prováděny pod dohledem lékaře, zatímco jiné se mohou provádět v klidu domova. Tyto bělicí krémy jsou na stejné bázi jako krémy proti akné. Zároveň jsou předepisované pro onemocnění známé jako melasma.
  • Další a velmi účinnou technikou je použití volně prodejných krémů určených pro zesvětlení pleti. Vynikající formou jsou krémy určené pro světlou pokožku. Krém by měl obsahovat 2 % hydrochinonu. Tyto krémy se používají k minimalizaci skvrn, které se vyskytují v důsledku slunečního záření, věku nebo používání antikoncepčních pilulek. Pokud chcete efektivně vybělit řitní oblast, měli byste tyto krémy aplikovat minimálně dvakrát denně. Výsledky působení jsou viditelné rychle. Pokud při používání krému trpíte nepohodlím, okamžitě jej přestaňte používat.
  • Dalším způsobem, jak zabránit vzniku análních skvrn, je pomocí vlhkého stírání po každé stolici. Tím bude zajištěno, že plocha zůstane čistá a skvrna zmizí. Používání vlhčených ubrousků je zvláště důležité. Pozor: Dětské ubrousky nesplachujte do záchodu, protože by mohlo dojít k jeho ucpání, což není zrovna ideální.

Zdroj: Bělení řitního otvoru

Tvarohový krém se zakysanou smetanou

Suroviny:

  • 500 g tvarohu
  • 250 g zakysané smetany
  • 50 g moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr

Postup přípravy:

Do mísy si dáme tvaroh, kysanou smetanu, vanilkový cukr a moučkový cukr, vše společně smícháme a vytřeme do hladkého krému. Takto máme krém hotov.

Zdroj: Tvarohový krém

Tvarohový krém do dortu

Suroviny:

  • 500 g tvarohu
  • 250 g másla
  • 150 g moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr

Postup přípravy:

Máslo vyšleháme do pěny společně s moučkovým cukrem. Poté postupně přidáváme tvaroh a vyšleháme v hladký krém. Pokud chceme, můžeme si část krému oddělit a přichutit kakaem, strouhanou čokoládou, kokosem nebo tím, na co máme zrovna chuť. Umíchaný krém dáme vychladit a ztuhnout do lednice. Množství krému vám vystačí na celý dort.

Zdroj: Tvarohový krém

Tvarohový krém Míša

Suroviny:

  • 250 g tvarohu
  • 1 pomazánkové máslo
  • 4 lžíce moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 lžíce rumu

Postup přípravy:

Do mísy si dáme tvaroh, pomazánkové máslo, vanilkový cukr, moučkový cukr a lžíci rumu. Vše společně smícháme a vytřeme do hladkého krému. Takto je krém hotov a můžeme jej začít používat na dorty nebo zákusky.

Zdroj: Tvarohový krém

Fotogalerie

Jak již bylo řečeno, střih účesu je velmi důležitý pro kulatý obličej. A jaký účes sluší kulatému obličeji, můžete vidět názorně zde.

Zdroj: Nejlepší účesy pro kulatý obličej


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová

Gabriela Štummerová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP