Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

VYPNUTÍ PLETI DISKUZE

OBSAH

Barevné kontaktní čočky podle pleti

Správná barva kontaktních čoček záleží také na barvě vlasů a pleti. S barevnými kontaktními čočkami je to podobné, jako u obrouček brýlí, aby vám co nejlépe seděli a ladili s vámi.
 

Zdroj: Jakou barvu kontaktních čoček zvolit

Diskuze

V diskuzi DOMACI PLETOVA MASKA PRO OKAMZITE VYPNUTI PLETI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

Kdo mi poradí pleťovou masku doma vyrobenou pro vypnutí pleti . Díky za radu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Helena.

Já používám na okamžité vypnutí pleti a vyhlazení vrásek masku z vaječného bílku, citrónu a špetky soli. Připravuju si ji tak, že oddělím vaječný bílek z jednoho vajíčka do misky, k němu přes sítko naleju lžičku citrónové šťávy, přidám špetku soli a dobře rozmíchám. Pak si to prsty nanesu na obličej a nechám působit. Tím, jak to postupně působí, tak to schne a na kůži se z toho tvoří stahující se tenký film, který kůži dokonale vypne a vyhladí.

Zdroj: diskuze Domaci pletova maska pro okamzite vypnuti pleti

Křečové žíly

Ocet je velmi vhodný při léčbě křečových žil, protože snižuje a zmírňuje výskyt a bolestivost otoků.

Zdroj: Ocet na čištění pleti

Závěr k exfoliaci pleti

Celá pětinásobná procedura v dnešních cenách vyjde na 5000 Kč. Obvykle bývá exfoliace pleti doplněna ještě injekcemi botulotoxinu, aby se prodloužil efekt vyrovnané pleti. Je-li exfoliace pleti provedena správně a dostatečně intenzivně, tak pak výsledky v některých případech bývají skutečně překvapivé. Lze zde dosáhnout vizuálního omlazení pleti až o několik let.

Zdroj: Co je exfoliace pleti?

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mery.

A to je na pleti opravdu tak poznat? Vždyť to nemůže být takový rozdíl.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Veronika.

Samozřejmě to jde poznat, chemie neudělá s pletí to co příroda. A co si budeme je to pro pleť přírozenější přírodní produkty.

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Co je exfoliace pleti?

Exfoliace pleti je chemický pleťový peeling. Jeho působení spočívá v nanášení kyseliny glykolové na ošetřovanou pokožku. Tím, jak kyselina glykolová působí, dochází k tak zvané exfoliaci pleti - odstraní se povrchové buňky kůže a to téměř až na živou tkáň!!! Pak následuje proces hojení, kdy se odstraněné buňky přirozeně nahradí novými. Proces přestavby pleti se na venek projevuje zčervenáním, které vybledne do 2 dnů po aplikaci kyseliny glykolové. Během této doby se mohou na ošetřených místech objevit také drobné puchýřky, stroupky, šupinatění nebo jemné olupování pokožky. Všechny tyto projevy většinou vymizí do 5 dnů.

Zdroj: Co je exfoliace pleti?

Diskuze

V diskuzi CHI VLASOVÁ KOSMETIKA DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jitka cermakova.

A znáte sérum s kaviárem na profesionální ošetření pleti? Má to výživné a regenerační účinky! Více na zapakatel.cz

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Chi vlasová kosmetika diskuze

Účinky exfoliace pleti

Pleť má po zhojení viditelně lepší srukturu a dochází k postupnému vyhlazení vrásek. Pleť je vyrovnaná, jemnější, hydratovaná a odstraňují se i předchozí projevy akné a některých pigmentových skvrn. Domácí exfoliace pleti kyselinou glykolovou nebo i kyselinou mandlovou nemohu doporučit, protože při nesprávné aplikaci může dojít k neodstranitelnému popálení pokožky a vzniku rozsáhlých svráštělých jizev. Určitě chemický peeling svěřte do rukou odborníků v některém z kosmetických salonů. Obvykle se chemický peeling provádí pět krát po sobě. Mezi jednotlivými aplikacemi je přestávka jeden týden na zhojení pleti.

Zdroj: Co je exfoliace pleti?

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Veronika.

Samozřejmě to jde poznat, chemie neudělá s pletí to co příroda. A co si budeme je to pro pleť přírozenější přírodní produkty.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Omlazovač pleti

Smíchejte šťávu z cibule a ocet a potřete jí stařecké skvrny. Výsledky se dostaví za několik týdnů. Tato směs má stejné účinky jako komerční produkty. Zároveň se doporučuje namáčet si do octové vody ruce, chcete-li je mít jemné a nevysušené. Ocet se používá i k čištění kůže, protože má neutrální pH. Zároveň je vhodný pro oplachování obličeje, ale jen ředěný. Nalijte asi ⅛ šálku do vody v umyvadle a opláchněte si obličej, neutírejte se ručníkem, raději nechte vodu s octem zaschnout.

Zdroj: Ocet na čištění pleti

Čisté póry ve třech snadných krocích

  1. Prvním krokem při čištění pleti je použití mírného čistícího prostředku pro konkrétní typ pleti. K omývání pak použijte teplou vodu, ne horkou.
  2. Použijte páru k relaxaci své pleti. Můžete buď použít páru ve sprchovém koutu, nebo svůj obličej naklonit na hrnec s horkou pářící vodou. Toto napařování obličeje provádějte po dobu několika minut.
  3. Kromě pravidelného čištění oblíbeným pleťovým čističem, můžete také zkusit jednoduchou masku pro domácí čištění pórů. Tyto domácí čistící masky jsou obvykle vyrobeny ze surovin, které máte v kuchyni, a můžou být překvapivě efektivní. 

 

Zdroj: Ošetřující péče na velké póry a na akné

Diskuze

V diskuzi DOMACI PLETOVA MASKA PRO OKAMZITE VYPNUTI PLETI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

Kdo mi poradí pleťovou masku doma vyrobenou pro vypnutí pleti . Díky za radu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Linda.

Dobré je také mužské sperma. Funguje ještě silněji než vaječný bílek. Musíš ale svého milence hodně vzrušit, aby ho měl hodně a pěkně husté a bílé. Nejlepší je na to masáž penisu a až se udělá, tak pak proveď odběr semene, které si rozetři po obličeji. Ale pozor, nesmíš si sperma dát do očí. Mužské semeno v očích způsobuje silnou reakci a oko po něm zčervená. Na spermatem zasažené oko je jediná pomoc vydržet to. Tady je nějaké video, kde je vidět masáž penisu: www.pornhub.com/view…

Zdroj: diskuze Domaci pletova maska pro okamzite vypnuti pleti

Péče o nehty

Ocet slouží k čištění nehtů a napomáhá k hladšímu vzhledu laku a jeho déletrvajícímu efektu.

Zdroj: Ocet na čištění pleti

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka.

Já jsem objevila luxusní, 100% přírodní rakouskou kosmetiku RINGANA. Mohu jen doporučit. Vše se dozvíte na www.rakouskezdravi.com.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana.

Kosmetiku Ringana můžu jen doporučit - věnuji se složení kosmetiky i fungování pleti a tato certifikovaná přírodní kosmetika má skvělé výsledky.
www.janafucikova.cz/…

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Čistič brýlí

Ocet je skvělým čističem brýlí. Zejména směs z bílého octa a vody, tuto směs můžete mít stále u sebe, když si ji přelijete do lahvičky s rozprašovačem.

Zdroj: Ocet na čištění pleti

Poradna

V naší poradně s názvem KOSMETYKA UPLNE VYBELENI PLETI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Olga .

mam zajem o vas pridukt na vybeleni pleti jak si je mam objednat. dekuji P horvathova

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Bělící krémy se dají objednat tady: www.krasa.cz/pigment…

Zdroj: diskuze Kosmetyka uplne vybeleni pleti

Vitamín E

Vitamín E stimuluje regeneraci buněk a buněčných membrán. Obsahuje velké množství volných radikálů, které zabraňují poškození kůže vlivy životního prostředí, a regeneruje poškození pleti. Vitamín E je obsažen v olejích, ořeších, listové zelenině a avokádu. Velmi účinnou výživnou pleťovou masku, která vyhladí vaši pokožku, si můžete připravit z avokáda. Rozmačkejte ¼ avokáda tak, aby vznikla hustá kaše, tu pak naneste na obličej a nechejte působit po dobu 20 minut, poté ji opláchněte teplou vodou.

Zdroj: Vitamíny pro nápravu pleti

Poradna

V naší poradně s názvem PEČENÍ CHLEBA V ELEKTR.PEKÁRNĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vladimir Kalina.

Mám problém.Když mě chléb v pekárně krásně vykyne a zahájím pečení,vždy po vypnutí pekárny se chléb ve středu propadne a je z toho neforemný kus upečeného chleba.Dík azdraví Vladimír

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Zkuste jiný recept na pečení. Tady je podrobně vysvětlen netradiční recept z kvásku: www.ceskenapady.cz/d…

Zdroj: diskuze Pečení v pekárně

Odstraňovač vší

Ocet je velmi účinným prostředkem proti vším. Nejlepší je používat teplý ocet a aplikovat ho přímo na vlasy. Dalším způsobem je rozčesávání vlasů hřebenem namáčeným v octu. Ocet pomáhá i s odstraněním hnid.

Zdroj: Ocet na čištění pleti

Hydratace suché pleti

Nemusíte platit velké částky za předražené hydratační krémy. Určitě je lepší přečíst si složení krému, a zjistit v něm látky, které můžou být užitečné pro suchou pleť.

Ceramidy

Ceramidy pomáhají pleti zadržovat vodu a zklidňují suchou pokožku. Syntetické ceramidy mohou napodobovat přirozené látky na vnější vrstvě kůže, která pomáhá udržovat vlhkost v kůži.

Dimethicone a glycerin

Dimethicone je silikonový polymer. Tyto látky pracují na bázi odpuzovačů vody, které udržují vodu v kůži.

Kyselina hyaluronová

Kyselina hyaluronová je podobná jako ceramidy, které zadržují vodu v kůži a je také prospěšná pro suchou pleť.

Lanolin, minerální oleje a vazelína

Tyto látky pomáhají pleti udržet si absorpci vody během koupání.

Zdroj: Péče o suchou pleť

Mozoly a kuří oka

Ocet se používá na léčbu mozolů a kuřích ok. Stačí namočit kousek tvrdého chleba do octa a přiložit jej na mozol nebo kuří oko. Chléb v octu se přikládá pouze na noc.

Zdroj: Ocet na čištění pleti

Repelent proti hmyzu

Přidejte lžíci jablečného octa do litru pitné vody. Jako nápoj pomáhá s řešením stresu a zároveň odpuzuje komáry.

Zdroj: Ocet na čištění pleti

Vitamín A

Vitamín A reguluje tvorbu kožního mazu, který má za úkol řídit rovnováhu vlhkosti pokožky. Nadměrný přísun mazu způsobuje akné, ucpává póry, stárnoucí a suché pokožce však prospívá. Vitamín A najdete v těchto potravinách: maso, špenát, mrkev, sladké brambory a banány. Abyste dodali své pleti vitamín A takzvaně přímo, doporučujeme banánovou masku. Vytvořte kaši z ¼ banánu a naneste ji na obličej. Banánovou masku nechte působit po dobu 15 minut a následně ji smyjte studenou vodou.

Zdroj: Vitamíny pro nápravu pleti

Co je bělení kůže?

Bělení kůže je kosmetické ošetření potlačující kožní zbarvení a vyrovnávající barevný tón pleti. Bělicí krémy jsou k dispozici na předpis nebo jsou volně prodejné. Někteří lidé chtějí zesvětlení celého těla a změnu typu pleti, ale to může být velmi riskantní. Účinnou látkou v některých bělicích produktech je totiž rtuť, toxická látka způsobující vážné psychiatrické, neurologické a ledvinové problémy. Používají-li kožní zesvětlovače s obsahem rtuti těhotné ženy, mohou poškodit své nenarozené dítě.

Zdroj: Zesvětlení kůže


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP