Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

KREMY VHODNE PO TETOVANI

OBSAH

Bělící krém na odstranění tetování

Jedním ze způsobů, jak lze zkusit tetování odstranit, je použít krémy k tomu určené. Jedná se v podstatě o bezbolestnou metodu, která ale není tak efektivní a má být znatelně levnější než odstranění tetování laserem. Tyto krémy se aplikují přímo na tetování. Příkladem je systém tří krémů ProFade, které mají odstranit všechna tetování bez ohledu na věk tetování, barvy a hloubku tetování. Dalšími krémy na kosmetickém trhu jsou TatBgone, Tattoo-off, tyto krémy se prodávají hlavně v Americe. Výrobci všech těchto krémů samozřejmě tvrdí, že krémy jsou účinné. Obvykle ale tyto krémy způsobí jen vyblednutí tetování, pokud se používají několik měsíců. Právě kvůli dlouhodobému používání těchto krémů, se může i tato metoda odstraňování pěkně prodražit.

Zdroj: Odstranění tetování

Diskuze

V diskuzi ODSTRANĚNÍ TETOVÁNÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel David.

Dobrý den no o těch krémemch slyším poprvé myslíte že by se daly někde objednat? Jen čistě ze zajímavosti tetování mám 4 a nechci si žádné nechat odstranit, spíš chci další. Ale pro ty co by si rádi nechali tetování odstranit tak by byla dobrá metoda třeba nejdřív zkusit ten krém a pak jít třeba na to odstranění lasrem to by mohlo mít dobrou efektivitu ale nevím nejsem odborník.Ale koukal jsem třeba tady že odstraňují tetování lesrem odstraneni-tetovani-… a ještě by mě zajímal názor jestli se jedná o plastickou operaci když se jde na odstranění tetování.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Odstranění tetování

Cena za odstranění tetování

Cena za odstranění tetování je závislá na spoustě jevů. Pokud zvolíme metodu odstranění krémem, je důležité si uvědomit, že tyto krémy stojí asi 1 300 – 1 500 Kč (obvykle je třeba si je nechat poslat, protože k dostání jsou hlavně v Americe) a tuba vydrží asi 2 měsíce (záleží na velikosti tetování). Obvykle je třeba krém používat zhruba rok. Takže se cena může vyšplhat na několik tisíc a přitom výsledek není zaručený.

U metody odstranění laserem je cena také vysoká, ale kvalita odstranění bývá o něco lepší. I zde je důležitý rozsah tetování, obvykle si salóny účtují za 1 cm2, cena je také závislá na tom, o kolikáté ošetření se jedná. První ošetření bývá nejdražší. Čím je tetování větší, tím je cena za ošetření nižší. Pokud je tetování velké do 10cm2 obvyklá cena za první ošetření je kolem 170 Kč, u dalších se cena postupně snižuje. Pokud je velké nad 40 cm2, cena se pohybuje kolem 110 Kč za první ošetření. Cena dalších ošetření se postupně může dostat až na půlku.

Zdroj: Odstranění tetování

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ KRÉMY PROTI VRÁSKÁM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Žílová.

Jé moc děkuju za doporučení. Našla jsem si na těch stránkách že ta kosmetika není testovaná na zvířatech, na to se hodně dívám tak odtud něco moc ráda vyzkouším

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Procházková.

Přes BioAromakosmetiku jsem si objednávala už několik produktů. Líbí se mi a moc, že když si nevím rady tak mi v eshopu vždycky poradí co by pro mě bylo vhodné. Můžu jenom doporučit

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Kalciová mast na tetování

Po aplikaci se doporučuje tetování potírat kalciovou mastí. Proces hojení u tetování trvá zhruba 3 týdny. Po tuto dobu je potřebná pravidelná aplikace kalciové masti.

Zdroj: Kalciová mast

Diskuze

V diskuzi KRÉMY NEPOMOHLY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lucka.

Já jsem zkoušela na žilky různé krémy, ale žádný mi nepomohl. Vyřešil to až zákrok laserem tady: www.medicomvip.cz/la…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Krémy nepomohly

Proč je tetování trvalé

Pokud se člověk pro tetování rozhodne, stojí před volbou, jestli si nechat udělat tetování dočasné nebo permanentní, tato tetování se liší druhem používaných pigmentů. Při tvorbě tetování tatér vstříkne pomocí ostrého nástroje barvu do části kůže, v níž jsou uloženy mízní cévky, nervová ukončení a vlasové kořínky. Dočasné tetování vydrží zhruba 5 let. Neznamená to ale, že po 5 letech zcela vymizí. Může se stát, že po něm zůstanou zbytky pigmentu, nebo dokonce i jizvy. Pokud si člověk zvolí trvalé tetování a pak si uvědomí, že se ho chce zbavit, nečeká ho nic příjemného, protože odstranit permanentní tetování opravdu není legrace. Jedná se o celkem bolestivou a finančně nákladnou akci, u níž není zaručený výsledek. Nejrůznější vlivy mohou způsobit, že se tetování nepovede zcela odstranit. Ovlivnit to může například barva, která je vstříknutá do kůže. Některé barvy se totiž odstraňují mnohem složitěji. Špatně se odstraňuje třeba žlutá a zelená barva. Výsledek může ovlivnit i barva kůže tetovaného, u člověka se světlou kůži mohou být vidět zbytky pigmentů. Vliv má i věk tetování, tetování mladší se odstraňuje hůře než tetování starší. V okamžiku, kdy člověk získá jistotu, že už tetování nechce, může si zvolit z několika různých způsobů odstraňování tetování.

Zdroj: Odstranění tetování

Diskuze

V diskuzi LASER se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Sabina.

Dobrý den, já sem zkoušela na stařecké skvrny různé krémy a vodičky a nakonec mi pomohl až laser: www.medicomvip.cz/la…
A krémy používám jako pevnci.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Laser

Odstranění tetování laserem

V dnešní době je metoda laserového odstranění nejoblíbenější. Klient by si měl ale uvědomit, že se nemusí setkat s úspěchem, a to zvláště tehdy, byla-li barva zavedena příliš hluboko pod kůži. Navíc se jedná o poměrně zdlouhavou a náročnou proceduru, která se musí absolvovat několikrát. Ani finanční stránka zákroku odstranění není zanedbatelná, což je fakt, který by si měli uvědomit i ti, kteří se pro tetování teprve rozhodují. Odstranění tetování laserem je asi nejmodernější a nejvíce efektivní metoda, přestože se nejedná o jednoduchou záležitost. Odstranění laserem nepatří k úplně bezbolestným metodám, bolest je v podstatě podobná té, kterou pacient cítil, když se nechal tetovat.

Tato metoda funguje tak, že laser vysílá impulzy světla pod kůži, které barvy v tetování rozbíjí na malé části, jež dokáže lidský imunitní systém vyloučit z těla během několika týdnů. Pokud si klient zvolí tento způsob odstranění tetování, měl by mít na paměti, že nemůže čekat zázraky. Jedna návštěva k úplnému odstranění tetování opravdu stačit nebude.

Než dojde k samotnému zákroku odstranění tetování, čeká klienta nejprve konzultace v salónu, při které ho seznámí s časovou a finanční náročností a proveditelností zákroku. Zároveň na kůži klienta provedou test účinnosti laseru a citlivosti laseru na kůži.

Ve většině salónů se na tetování před použitím laseru nanese lokální anestetický gel (alespoň u větších tetování). Výhodou laseru je, že nepůsobí na okolní tkáň tetování. Průběh zákroku je v podstatě při každém sezení stejný. Počet těchto sezení je individuální, ale měly by se opakovat v rozmezí 5 - 12 týdnů. Doba hojení se také nedá přesně určit, u každého jedince je to jinak, ovlivňuje to jeho imunitní systém. Počet sezení je dán i rozsahem tetování, většinou se jedná o 2 - 4 sezení. Navíc se může stát, že se po tomto zákroku na místě tetování objeví malé puchýřky, které by ale měly za pár dnů zmizet. Laser obvykle nezanechává jizvy, pokud se neobjeví alergická reakce. Po absolvování zákroku je třeba se vyhnout těsnému oblečení, koupání v bazénu a slunění. Je důležité místo tetování chránit opalovacím krémem s vysokým UV faktorem (faktor 50). Obvykle hned po zákroku je viditelné zesvětlení, ale před dalším zákrokem tetování zase částečně ztmavne.

Zdroj: Odstranění tetování

Diskuze

V diskuzi CELKOVÁ ANESTEZIE A UZIVANI LETROXU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Markéta.

Zdravim,za mesic me ceka operace zvetseni poprsi,chtela bych se timto zeptat,zda nejak vadi ze denne uzivam rano 1celou tabletu letroxu kvuli zvysene funkci stitne zlazy?Dekuji za odpoved

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jitka.

Dobrý den já bych měla tak trochu pod dotaz jak taková operace probiha? Jakože pod celkovou narkózou a nebo úmrtí jen část kterou je potřeba? Osobně jsem chtela jít na odstranění tetování lasrem a to už se taky považuje za plastickou operaci dělají ji třeba na tyhle klinice www.premier-clinic.c… a prý je to dost bolestivé tak by mě taky zajímalo jestli odstranění tetování dělají pod narkózou a jak je to bolestivé díky a promiňte za pod dotaz.

Zdroj: diskuze Celková anestezie a uzivani letroxu

Indulona univerzální

Indulona univerzální má obsah 100 ml. Hydratuje uspokojivě, o pokožku rukou pečuje uspokojivě. Typ emulze je olej ve vodě, textura je jemný krém, použitelnost po otevření – je uvedena minimální trvanlivost. Celkové hodnocení dle dTestu je uspokojivě (54 %).

Zde můžete vidět cenu krému na ruce Indulona univerzální.

Celkově nejlépe se o ruce dle hodnocení dTestu postará krém Nivea Hand SOS. Lehčím krémem, který se velmi rychle vstřebává a nezanechává pocit lepivosti je Atrix Intenzivní. Vynikající hydratační schopnosti, ovšem trochu pomalejší vstřebávání nabízejí krémy Eucerin 5 % Urea a Dove Intenzivní. Tyto krémy jsou vhodné především pro normální pokožku, na velmi suchou a rozpraskanou kůži rukou je vedle zmíněného krému Nivea výhodné používat krém Neutrogena. Je však třeba počítat s pocitem lepivosti po aplikaci tohoto koncentrovaného produktu a s množstvím krému oproti ostatním spíše šetřit.

Zdroj: Nejlepší krémy na ruce

Diskuze

V diskuzi AKNE A MASTNE VLASY - ŘEŠENÍ VNITŘNĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana Zelenková.

Krémy kosmetika atd. všechno na nic,když tělo nepracuje jak má. Zkusila jsem i Vichy, Biodermu a nic mi nevyřešilo moje potíže, až když jsem vyzkoušela detoxikaci (OK Alfa) a čistě přírodní OK Omega 3 comlete (má v sobě i brutnákový olej), definitivně se vyřešil můj problém s akne. Nepotřebuji žádné krémy, nic. Paráda. Problém se krémy prostě řešit opravdu nedá. Více na www.prirodnilecba.de…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Akne a mastne vlasy - řešení vnitřně

Kritéria hodnocení dTestu

  • velmi dobře: 100–80 %
  • dobře: 79–60 %
  • uspokojivě: 59–40 %
  • dostatečně: 39–20 %
  • nedostatečně: 19–0 %

Zdroj: Nejlepší pleťové krémy

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mery.

A to je na pleti opravdu tak poznat? Vždyť to nemůže být takový rozdíl.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vanessa.

Na krémy proti vráskám bych se zkusila podívat sem - www.naqed.cz/product… třeba něco seženeš. Kosmetika by měla být přírodní, ale dlouho jsem to nestudovala. Každopádně jinak mě napadá zkusit ještě něco z lékárny.

Zdroj: diskuze Nejlepší přírodní kosmetika diskuze

Kritéria hodnocení dTestu

  • velmi dobře: 100–80 %
  • dobře: 79–60 %
  • uspokojivě: 59–40 %
  • dostatečně: 39–20 %
  • nedostatečně: 19–0 %

Zdroj: Nejlepší krémy na opalování

Poradna

V naší poradně s názvem MODRÉ FLEKY NA RUCE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petra.

Napsala jsem: modré fleky na ruce.
Přečetla jsem si tohle, ale odpověď neznám.

Mám na ruce modrou tečku, a nevím co to je, nebo jestli to mam vůbec řešit.
Rodina mi řekla že je to normální, ale Já nevím Prosím odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Modré tečky nebo fleky na ruce můžou souviset s únikem krve z tenkých žilek. Krev se neodbourá a zůstane v podkoží, podobně jako tetování. Přesnou příčinu této anomálie vám řekne kožní lékař po důkladném vyšetření. Odstranění je obvykle možné pomocí lejzru.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Modré fleky na ruce

Kritéria hodnocení dTestu

  • velmi dobře: 100–80 %
  • dobře: 79–60 %
  • uspokojivě: 59–40 %
  • dostatečně: 39–20 %
  • nedostatečně: 19–0 %

Zdroj: Nejlepší krémy na ruce

Diskuze

V diskuzi DOPORUČUJI RYOR se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petruše.

Akné a zase jen akné.....drahé krémy( Vichy,Bioderma, Cutis help aj.), levné krémy( oleje levandulové, heřmánkové aj.), babské rady, čistící kůry, antikoncepce, pravidelná kosmetička a nebo také nic...už jsem nedoufala. Ale zkusila jsem značku Ryor na kterou jsem už dávno zapomněla.....zázrak. Široká škála krémů a věřím že pomůže i jiným.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Doporučuji RYOR

Schlecker Rilanja Care Q10 

dTest: hodnocení dobře (64 %)

Zdroj: Nejlepší krémy na vrásky kolem očí

Diskuze

V diskuzi NEJLEPŠÍ KOMBINACE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Šárka.

Nejlepší kombinací s krémy či séry obsahující kyselinu hyaluronovou je Skinroller, pro lepší zapracování do pokožky a tím i dosažení jejich lepšímu účinku. Informace najdete též na www.skinroller.cz

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Nejlepší kombinace

Rossmann Alterra Anti Age Orchidee Q10 

dTest: hodnocení dostatečně (38 %)

Zdroj: Nejlepší krémy na vrásky kolem očí

dm Balea / Face

dTest: hodnocení uspokojivě (44 %)

Zdroj: Nejlepší krémy na vrásky kolem očí

Nivea Visage Q10 Plus

dTest: hodnocení uspokojivě (58 %)

Zde se můžete podívat, jaká je cena očního krému Nivea Visage Q10 Plus.

Zdroj: Nejlepší krémy na vrásky kolem očí

Diadermine Falten Expert 3D

dTest: hodnocení dobře (68 %)

Zde se můžete podívat, jaká je cena očního krému Diadermine Falten Expert 3D.

Zdroj: Nejlepší krémy na vrásky kolem očí

Vichy Myokine Yeux

dTest: hodnocení dobře (68 %)

Zde se můžete podívat, jaká je cena očního krému Vichy Myokine Yeux.

Zdroj: Nejlepší krémy na vrásky kolem očí

Cien kosmetika v e-shopu

Cien kosmetika je dostupná na e-shopu Amazon.

Zde můžete vidět další hodnocení kosmetiky.

Zdroj: Krémy Cien


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jitka Konášová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP