Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

WWW RYOR CZ PRODEJNY

OBSAH

Stárnutí je proces, který se projevuje chátráním tělesné schránky a snižováním efektivity a účinnosti fungování organismu, hromaděním různých defektů v organismu a jeho klesající schopností tyto defekty opravovat a nahrazovat vadné či odumřelé buňky novými. Dochází k vyšší náchylnosti k různým nemocem. Může skončit smrtí, pokud daný jedinec nezemře z jiných důvodů dříve. Lidé nosí v každé buňce své vlastní biologické hodiny, jež se u každého jedince odlišují. To způsobuje, že každý z nás stárne jinou rychlostí, a proto někdo vypadá i v pokročilejším věku mladší a naopak. Na rychlejší stárnutí má samozřejmě vliv i rizikové chování, například kouření, obezita nebo nedostatek pohybu.

Zdroj: Faktory ovlivňující rychlost stárnutí

Diskuze

V diskuzi KOSMETIKA RYOR se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Václav Cetl.

Dobrý den , jsem uživatel warfarinu 1 denně ,začal jsem užívat 1 šálek denně čaje ryor lymfatický.Zlepšení od druhého dne , žádný otok,můžu čaj užívat každý den nebo jen těch 6 týdnů 2 x v roce na pročištění lym. systému ?můžu ho užívat i mimo kůru , pravidelně ?díky

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kosmetika Ryor

Kosmetika Ryor prodejny

Zde naleznete prodejny Ryor kosmetiky.

Zdroj: Kosmetika Ryor

Diskuze

V diskuzi DOPORUČUJI RYOR se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petruše.

Akné a zase jen akné.....drahé krémy( Vichy,Bioderma, Cutis help aj.), levné krémy( oleje levandulové, heřmánkové aj.), babské rady, čistící kůry, antikoncepce, pravidelná kosmetička a nebo také nic...už jsem nedoufala. Ale zkusila jsem značku Ryor na kterou jsem už dávno zapomněla.....zázrak. Široká škála krémů a věřím že pomůže i jiným.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Doporučuji RYOR

Ryor Arganový olej

Ryor Arganový olej dodává pokožce vláčnost, hebkost a mladistvý vzhled, zajišťuje hlubokou hydrataci, nedráždí, zklidňuje, promašťuje a zlepšuje stav citlivé, zarudlé a šupinaté pokožky, působí přímo na tvorbu kolagenu a elastinu, zlepšuje stav vrásek, dermatologicky testován.

Zdroj: Kosmetika Ryor

Diskuze

V diskuzi POPRASKANE ZILKY NA NOSE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miluše Václavíková.

Dobrý den, prosím o radu. Po návštěvě kosmetičky mě bylo zděleno, že mám začínající popraskané žilky na nose, bylo mě doporučeno od firmy Ryor sérum. Mohu poprosit o radu co si mám zakoupit. Děkuji za odpověd

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Popraskane zilky na nose

Značka Ryor

Kosmetická firma RYOR (RYOR je zkratka parfémové kompozice RYBÍZ-ORANŽ) nabízí ucelené řady ošetřujících, pěstících a zkrášlujících přípravků, které dodají každému typu pleti vše, co potřebuje – dobrou kondici, vitalitu a krásu. Kosmetické přípravky české firmy RYOR nejsou a ani nikdy v minulosti nebyly testovány na zvířatech. Výrobky jsou dermatologicky testovány na odborných dermatologických pracovištích, výhradně na dobrovolnících starších 18 let. V kosmetických přípravcích nejsou použity ingredience pocházející ze zabitých zvířat, nepoužívají se extrakty z ohrožených druhů rostlin. Při volbě ingrediencí do výrobků a při jejich výrobě je respektováno životní prostředí.

Zdroj: Kosmetika Ryor

Diskuze

V diskuzi KOSMETIKA RYOR se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Emilia.

Dobrý den, tahle kosmetika mě docela milé překvapila, nejen tím, že je česká, ale také svou účinnosti. Moje maminka ji používá už dlouhé roky a docela mě k ní také nahlodala. Takže si teď zjišťuji, jaké má liftingové účinky. Ta kyselina hyaluronová by mohla působit podobné jako liftingové zákroky prováděné na takových klinikách www.premier-clinic.cz/ Což bych ráda porovnal a vyzkoušela.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kosmetika Ryor

Ryor lifting s okamžitým účinkem

Přípravek Ryor lifting s okamžitým účinkem díky vysokému obsahu netradičních aktivních látek zvyšuje hydrataci pokožky a zároveň pleť vypne (lifting efekt). Dlouhodobé působení přípravku ovlivňuje tvorbu nejkvalitnějšího kolagenu. Výsledek aplikace je okamžitě viditelný.

Je určen pro věkovou kategorii 30+, zásadní aplikace hlavně ráno, vysoká koncentrace ASC III napomáhá vzniku nejkvalitnějšího vlastního kolagenu III v pleti, na liftingový přípravek se nanáší běžně používaný denní krém. Dermatologicky testován.

Zdroj: Kosmetika Ryor

Diskuze

V diskuzi VOLNĚ PRODEJNÝ LÉK NA ASTMA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdeňka Weberová.

Jsem astmatik,chtěla bych vědět, zdali je nějaký volně prodejný lék na astma. Děkuji!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Renáta.

Byla jsem od puberty astmatik alergik,dnes mi je šedesát, chodila pravidelně do poradny dýchací problém
neustupoval, záchvaty trvaly a zhorsovaly mi život .Letos včervnu jsem navštívila
Apoteka TCM vJjihlavě a dnes můžu ríci ,že jsem bez problémů.Pan/í magistr Tcm
hledá příčinu nemoci.Jsou super a já jsem jim vděčna. Další pobočka je v Pardubicích
Zdravím a přeji uzdravení, Renáta

Zdroj: diskuze Volně prodejný lék na astma

Modelační sérum pro obličej bez parabenů

Modelační sérum pro obličej bez parabenů je revitalizační sérum s extrémně vysokým obsahem kyseliny hyaluronové a arganovým olejem. Je určeno pro všechny věkové kategorie. Vzácný bio-arganový olej optimálně hydratuje pleť, kyselina hyaluronová vypíná vrásky a stahuje póry.

Zdroj: Kosmetika Ryor

Diskuze

V diskuzi VIŠŇOVSKÝ BALZÁM DR MAX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel.

je běžně prodejný nebo je na recept?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Magistra.

Višněvského balzám je volně prodejný v lékárnách. Prodávají ho asi za 130 Kč za 100 ml. Bohužel nejde poslat na dobírku, protože obsahuje látky vyloučené z balíkové přepravy.

Zdroj: diskuze Višňovský balzám dr max

Je Erdomed volně prodejný?

Erdomed v tabletách je dostupný pouze v kamenné lékárně na základě lékařského předpisu.

Erdomed granule k přípravě perorálního roztoku je volně prodejný bez lékařského předpisu.

Erdomed blistr 60 je na lékařský předpis a je plně hrazen ze zdravotního pojištění a pacient při jeho výdeji nic nedoplácí.

Zdroj: Erdomed na odkašlávání

Poradna

V naší poradně s názvem ARGINMAX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva.

Můžu se zeptat kde arginmax koupím? A je dolně prodejný, nebo na předpis?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

ArginMAX Forte pro ženy jde koupit tady: www.prozdravi.cz/arg…
Cena ArginMaxu pro ženy: 90 tobolek stojí 1130 Kč.

Zdroj: diskuze Arginmax

Je volně prodejný

Višněvského balzám je volně prodejný, a tak ho lidé často používají i na zanícená místa okolo nehtů, ale hodí se také na zánětlivé akné a boláky na kůži. Cena krabičky suspenze o hmotnosti 100 gramů vyjde zhruba na 120 korun. Má jej také lékárna Dr. Max. Kde koupit Višněvského balzám? K dostání je ve všech kamenných lékárnách nebo na internetu přes vyhledávač zboží.

Zdroj: Višněvského balzám

Algifen bez předpisu

Algifen není volně prodejný a jeho výdej je vázán na lékařský předpis, mohl by být totiž zneužit jako droga.

Z pohledu návykovosti je možné Algifen nahradit léky Nimed, Aulin nebo Nimesil (vše účinná látka nimesulid), které nejsou návykové a jsou účinnější i v menší dávce: 2-3 tablety denně. Co se týče volného prodeje, tak ani tyto léky proti bolesti nejde volně koupit a je třeba mít předpis od lékaře.

Zdroj: Je Algifen volně prodejný?

Poradna

V naší poradně s názvem PLYNY NEODCHÁZEJÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Wanda gurecká.

plyny neodcházejí, nejhorší je to po večerním jídle

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Vyzkoušejte volně prodejný Espumisan a omezte příjem bílkovin.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Plyny neodcházejí

Algifen a alkohol

Při užívání Algifenu se nedoporučuje konzumace alkoholu, jelikož Algifen sám o sobě vyvolává zhoršení pozornosti a bdělosti.

Zdroj: Je Algifen volně prodejný?

Poradna

V naší poradně s názvem PŘÍPRAVEK NA PLÍSEŇ V TŘÍSLECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kaspr76@seznam.cz.

Dobrý den.Potřebuji prosím poradit jaký volně prodejný přípravek použít na plísen v tříslech? Je to červeně ohraničený žlutý flek. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Čau, nejvhodnější volně prodejný přípravek na plíseň v tříslech je buď LAMISIL gel 15g 1% nebo pak roztok Canespor, což je širokospektré antimykotikum. Osobně si ale myslím, že to co Tě trápí není plíseň, ale spíše zapářka a na tu je njlepší tekutý pudr a vyvarovat se rozškrábání při svědění. Kdyby to přetrvávalo déle než dva týdny, tak doporučuji navštívit dermatovenorologa, aby to zrevidoval a určil vhodnou péči.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Přípravek na plíseň v tříslech

Cena

Višněvského balzám je ve většině případů dostupný v kamenných lékárnách. Například lékárna Dr. Max jej má volně prodejný. Cena se pohybuje okolo 140 Kč.

Zdroj: Višněvského mast

Ryor Aknestop

Ryor Aknestop je série přípravků, které působí a ovlivňují aknózní, problematickou pleť. Lze je využívat i při ošetřování pleti mastné. U tohoto typu pleti je nezbytné především pravidelné čištění, které je důležitým základem ošetřování pleti. V přípravcích jsou využity extrakty ze šalvěje, jalovce, tea tree, ale také extrakty z mořských řas a aktivní látka fytosfingosin, která má antibakteriální a protizánětlivé účinky.

Mezi tyto produkty patří:

Ryor Zklidňující sérum na rozšířené póry Aknestop 50 ml:

  • jedná se o vysoce zklidňující sérum s obsahem rostlinných extraktů, které stahují rozšířené póry, a extraktů z mořských řas snižujících tvorbu mazu.
  • je vhodné pro normální a smíšenou pleť všech věkových kategorií
  • extrakty z vysokohorských rostlin viditelně stahují rozšířené póry
  • aplikuje se ráno a večer pod denní či noční krém
  • dermatologicky i klinicky testováno
  • balení: 50 ml
  • cena: 133 Kč

Ryor Antiakné roll-on na problematickou pleť Aknestop 5 ml:

  • jedná se o přípravek s obsahem vybraných esenciálních olejů, které mají protizánětlivé účinky
  • nanáší se bodově několikrát denně již při prvních příznacích vznikajícího akné
  • cena: 73 Kč

Ryor Bylinné tonikum na problematickou pleť Aknestop 200 ml:

  • je určeno na čištění mastné, problematické pleti s projevy akné
  • extrakty ze šalvěje, jalovce a tea tree oil mají adstringentní a protizánětlivý účinek
  • cena: 84 Kč

Ryor Čisticí pěna s mořskými řasami na problematickou pleť Aknestop 150 ml:

  • je jemná čisticí pěna, obsahující extrakt z mořských řas
  • umožňuje důkladné čištění aknózní pleti
  • lehce odstraňuje běžné nečistoty a make-up
  • není určena pro čištění očních partií
  • účinné látky z mořských řas redukují a citlivě odstraňují přebytečný kožní maz, dlouhodobě udržují matný vzhled a vláčnost pleti
  • pěna je vhodná na mytí i jiných aknózních partií těla (záda, ramena, dekolt)
  • po použití pleť opláchněte vodou
  • neobsahuje mýdlo a zachovává přirozenou hodnotu pH pokožky
  • Cena: 103 Kč

Ryor Gelová maska slupovací Aknestop 100 ml:

  • je hloubkově čisticí gelová maska
  • obsahuje extrakt z aloe vera, přesličky a obilných klíčků
  • složení přípravku a aktivní látky napomáhají dokonale uvolňovat a čistit znečištěné póry
  • masku aplikujte jedenkrát týdně ve slabé vrstvě s vynecháním očních partií, po 20 minutách působení masku v celé ploše sloupněte směrem od brady nahoru
  • po aplikaci masky získá pleť sametově matný vzhled, je hladká, jemná a dostatečně hydratovaná
  • maska je určena nejen na mastnou a problematickou pleť obličeje, ale i na další místa na těle (záda, ramena)
  • cena: 84 Kč

Ryor Krém s fytosfingosinem na problematickou pleť Aknestop 50 ml:

  • krém obsahuje přírodní aktivní látku fytosfingosin, která má výrazné antimikrobiální a protizánětlivé účinky
  • při pravidelném používání se snižuje tvorba kožního mazu, výrazně se zlepšuje stav pleti a omezují se projevy akné
  • krém je určen na ošetření problematické aknózní pleti
  • nanášejte ráno a večer na vyčištěnou pleť
  • výraznějšího účinku dosáhnete používáním ostatních přípravků řady pro problematickou pleť
  • cena: 98 Kč

Ryor Ochranný krém na problematickou pleť Aknestop 50 ml:

  • je přípravek na ochranu aknózní a mastné pleti v zimním období, zejména v době mrazu
  • cena: 109 Kč

Zdroj: Kosmetika Ryor

Ryor Lymfodren

Ryor Lymfodren je čaj, jehož účinky se projeví nejen na zdraví, kvalitě pleti a vnitřním stavu organismu, ale také na zlepšení funkce lymfatického systému. Působení čaje Lymfodren je zaměřeno na dokonalé pročištění lymfatického systému, hlavně zlepšení funkce sleziny, která je řídicím orgánem tělesného imunitního systému. Kromě bylin určených na čištění a detoxikaci organismu je v čaji i květ ibišku a citronella, které působí i jako chuťové korigens a dodávají čaji vynikající lahodnou chuť.

Složení:

  • ibišek květ – čistí a detoxikuje celý organismus, působí jako antisklerotikum a celkově zlepšuje oběh krve a lymfy, chuťové korigens
  • pampeliška list – účinná při otocích lymfatických uzlin a zvětšeních sleziny
  • vřes květ – pomáhá při čištění krve a lymfy, zlepšuje činnost sleziny, odstraňuje otoky a zduření
  • měsíček květ – hojí vnitřní rány a záněty, pomáhá v prevenci rakoviny lymfatických uzlin
  • jetel luční květ – imunostimulans, účinný při otocích lymfatických uzlin
  • třapatka květ – imunostimulans, podporuje lymfatický systém
  • pýr oddenek – pročišťuje velice důkladně celý organismus (včetně lymfy)
  • citronella – chuťové korigens

Příprava: 1 čajovou lžičku čaje přelít 250 ml vroucí vody, přikrýt a nechat vyluhovat 15 minut. Čaj pít teplý 1–2x denně. Kúru provádět 2x ročně, vždy po dobu 6 týdnů.

Doporučení: Omezit příjem tučného mléka a mléčných výrobků s vyšším obsahem tuku. Jíst syrovou zeleninu, především celer, petržel, mrkev, kedlubny, zelí a jiné. Pravidelně konzumovat jablka (zlepšují stav krve a lymfy). Po dobu kúry omezit namáhavou fyzickou činnost (při velkém zatížení znečištění v uzlinách narůstá). Dbát na pravidelnou stolici, při potížích užívat vlákninu.

Zdroj: Kosmetika Ryor

Nimesil bez receptu

Lék Nimesil je pouze na lékařský předpis a volně prodejný není. Nimesil se vyrábí jako sáčky s drobnými granulemi, které se rozpouští ve sklenici vody. Užívá se obsah jednoho sáčku při obtížích, obvyklá dávka jsou dva sáčky denně.

Zdroj: Nimesil

Cena

ALGIFEN 500MG/5,25MG/0,1MG TBL NOB 20

Průměrná aktuální cena v lékárně je 107,33 Kč.

Průměrný aktuální doplatek pacienta je 65,24 Kč.

ALGIFEN NEO 500MG/ML+5MG/ML POR GTT SOL 1X50ML

Průměrná aktuální cena v lékárně je 127,90 Kč.

Průměrný aktuální doplatek pacienta je 19,46 Kč.

ALGIFEN NEO 500MG/ML+5MG/ML POR GTT SOL 1X25ML

Průměrná aktuální cena v lékárně je63,96 Kč.

Průměrný aktuální doplatek pacienta je 11,35 Kč.

Algifen není volně prodejný.

Zdroj: Je Algifen volně prodejný?


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP