Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

SKOLABOVANI.S KŘEČEME NA PAR SEKUND

 Marcel  6.4.2024 12:32

dobry den,me mjeno je,,Marcel.Ferko.Nar.,,27.2.1990....a chtel bich se zeptatt na sve zdravi proto že si mislim že sem mjel asi EPILEPTICKY ZACHVAT...ale to nevim na 1000%% tak přet 6.až.7,,,tydnami sem bil na ceste z Usti Nad Labem domu do Dečna a ve Vlaku sem stratil kontrolu na svim tele co si pamatuji to je jenom že sem bil na podlaze ve Vlaku a muj kamarad videl co se semnou deje a on mi to řekl.....On mi rekl ze sem bil celej v KREČI asi tak 8sekund a že mi chtel chitit Jazyk a ja sem mu skousnul prsti..a pak kdis sem se probral tak sem oničem nevjedel i přesto kdiš mi to rekyli Policajti ČR.. po nekolikati tak sem tomu uz vjeřyl..tak ti 2policajti mi hnet zavolali PRVNI POMOC..tak vlak zastavil ve stanici...a šel sem z polici do Sanitkyy a tam mje vištřyli a vše sem mjel OK....podle nich ale ja sem se cejtil i takk nejak divne a druhej den mje boleli svali na nohou a rukou pateeř mje bolela kolena....a i hlava spiš Mozek..a ot ti doby sem nebil u Lekaře..Ale jinak DIKY PANU JEŽIŠKOVI MI JE FAJ......Ale i přesto se saam osebe bojimm .....taak vas moc prosim jestli mi poradite co mam delat jestli mam jit do nemocnice na ČETEČKO..A VEŠKERE VIŠETŘENI................DEKUJI... MARCEL.FERKO Nar.27.02.1990 Me Trvale Bydlište..V Šidlišti-381 BOLETICE-NAD-LABEM Okres..Děčin Dne..22.03.2014 Moje....E-mail.........www.marcel.ferko@seznam.cz Děkuji.....Přeju Hesky Den....NAVIDENOU

Odpovědět

Odpověď

Re: skolabovani.s křečeme na par sekund
 Cempírek

Marceli, je potřeba abyste zašel na neurologii a nechal se tam vyšetřit. To co popisujete může být příznak nejen epilepsie. Neurologovi řekněte svůj příběh tak, jak jste ho popsal zde. Neodkládejte to a jděte tam.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Jak mám zvládat epilepsii když žiju sama

 Lenka

Ve čtvrtek jsem se údajně měla epil.záchvat v oc.hostivař a byla mi zavolána RZ.Pamatuji s pak už si jen že jsem si šla něco koupit ,že jsem měloa strašnou žízeň.A pak jen RZ a cestu do nemocnice,kde mi bylo uděláno CT hlavy,které bylo v pořádku a po dokapání kapačky jsem byla poslána domů že se mám objednat na vyšetření EET do nemocnice.Objednali mě až na 14.2.Což je až za 3 týdny.Docela mám strach,žiji sama a co když se mi něco takového zopakuje doma.Jsem a žiji sama.Vzhledem k tomu že vůbec nevím že bych nějakou epilepsii měla mít,nevím jak je toto nebezpečné když je čloévěk sám.Docela mám strach.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Epilepsie příznaky

 Pavlína

Dobrý den,
chci se zeptat, nevím, zda šlo o epileptický záchvat, ale u přítele došlo ve spánku k nějakému záchvatu křeče,záškuby, výkřiky, ale hlavně nemohl mluvit apod., vlastně na mé dotazy nereagoval, nemohl promluvit. Po několika minutách vše odeznělo a ráno si nic nepamatoval. Mohlo jít o epileptický záchvat ? Nevím co v takovém případě dělat.
děkuji za odpověď.

Počet odpovědí: 3 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Noční buzení

 Lenka

Dobry den, píši sem, neboť už jsem zoufalá a nevim co dělat. Už to bude 2 týdny co mi dcera 5 let omdlela ve školce a byla v bezvědomí. Odvezla nás záchranka a po vyšetření EEG nám bylo řečeno, že měla slabý epileptický záchvat. Dostsly jsme léky, které nejdřív užívala na noc, pak rano i vecer a teď jen ráno. Jsem zoufalá tím, ze od doby v nemocnici se v noci malá budí tím, ze se vzbudí, sedne si, vykulenýna očima kouká kolem sebe ( oči vypadají jako rozkapane, velké zornice), nereaguje, trěse se a je ve stavu jako by se něčeho šíleně bála. Trvá to tak 15 vteřin a po utišení si lehne a spinká dal. To buzení je treba 10x za noc a už jsme vyřízené:( přeci není normální, aby tyto stavy úřad mela. Prosim můžete mi někdo poradit co to míůže být a jak jí toho zbavit? Děkuji moc Lenka T.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Paleni oci a epilepsie

 Maradkova

Dobrý den chtěla bych se zeptat někdy mně začnou pálit oči o točí se mi hlava léčím se na epilepsií a zároveň ! mám problém s krční páteří chtěla bych se zeptat čím to může být způsobeno,betsinoi zato bolest přichází ráno a zajímavé je že je to z kraje tydne

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS