Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

RE: PITYRIASIS VERSICOLOR

 Jitka V.  25.2.2024 20:51

Dobrý den, pomohl by roztok i na pityriazu lichenoides acuta? Mám strach, aby se nemoc nestala chronickou. Děkuji za odpověď.


Přiložený obrázek | Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Bílé skvrny na kůži

 Sofie

Dobry den,prosim vas muzete potvrdit,jestli ma byt skutecne roztok siry 20%?dekuji

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Plíseň kůže na zádech bílé skvrny

 Monika

Dobrý den, také se potýkám s pytyriasis versicolor..roztoky si nechám namíchat ale celostní medicína doporučuje změnu uvnitř těla, s tím souhlasím..máte někdo zkušenost, co je v těle špatně? Játra, střeva, ledviny, čím je vyčistit? Mám pocit, že se stravuji velmi zdravě, proto mně to překvapilo. Děkuji za jakoukoliv odpověd. Také se nemůžu dohledat, jak bílé skrny ztmavit, opalování ani solárko se nedoporučuje..neodvážím si dát raménkové triko nebo třeba šaty, nevím, co si obleču na dceřin ples. Esteticky velmi nepříjemné..

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Složení vodiček

 Karel

Zdravím, chci se zeptat, jestli ten THIOSÍRAN SODNÝ má opravdu být 20% in acqua a ne 2%, v lékárně se totiž divili, že to bude asi dost silný roztok, díky za odpověď.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Pityriasis versicolor

 sanyna

Dobrý den přeji, pokud si necháte zhotovit v lékárně tyto roztoky - pityriasis versicolor se zaručeně zbavíte. Mě dal tento recepis přítel z Itálie. Nechte si udělat 1. THIOSÍRAN SODNÝ 20% in acqua a 2. ACIDUM TARTARICUM 5% in acqua. Potřete si napadenou kůži první roztokem č. 1 a po cca hodině roztokem č. 2 a nechte působit přes noc. Ráno se umyjte a na noc znovu aplikujte roztok č. 1 a cca hodinu poté roztok č. 2. Budete dost cítit sírou, tak proto je nejlépe volit tuto léčbu na noc. Neboť v práci by to bylo dost cítit. Do týdne máte problémy pryč. Pokud máte nemoc rozvinutější tak do 14 dnů. Mě i mému otci to 100% pomohlo. Za oba roztoky v lékárně zaplatíte celkem cca 350 Kč. Opravdu tuto léčbu garantuji svým vyléčením!

Počet odpovědí: 3 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS