Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

JEDLÁ SODA ŠKODÍ

 julie   12.3.2024 10:58

Můžu domácí bělení zubů používat i na umělý chrup - můstek?

Odpovědět

Odpověď

Re: jedlá soda škodí
 Kamča

Sodu můžete použít i na zubní protézu. Lepšího vysledku ale dosáhnete, když si necháte chrup vyčistit zubní hygienistkou pomocí ultrazvuku. Stojí to asi 500 Kč a zuby se tím krásně projasní.

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Domácí bělení zubů

 Jarmila

Zdravím všechny,bělila jsem si zuby doma White Pearl-modrým-v balení byly 2 bělící pasty a cena byla kolem 600,-Kč.Už je to asi 6 let a tak jsem chtěla bělost zubů zase trošku obnovit,koupila jsem tentokrát červené balení White Pearl(protože modré jsem nesehnala)a ejhle!oni se naučili,jak zákazníky "ošulit"protože místo dvou bělících past je tam jen jedna,pak tzv,startovací gel-což mi přijde jako obyčejná pasta a pak nějaký tzv.aktivační gel-což je obyčejný peroxid vodíku....to za stejnou cenu.Výsledný efekt je mnohem slabší-pochopitelně s polovičním množstvím,proto radím,když už- ptejte se po modrém balení a červené ať si narvou do špic!

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Bělení zubů savo

 Jarmila

Chtěla jsem s vámi podělit o zkušenosti s bělením zubů pomocí sava. Jsem už stará a mám kompletní zubní náhradu, která mi po čase používání zažloutla. Skusila jsem jedlou sodu, ale protézu mi to nevybělilo. Až když jsem pomocí kartáčku a sava zuby na protéze pěkně vyčistila, tak se úplně celá rozzářila. Po čištění protézy savem je nutné zuby opláchnout pod tekoucí vodou a vyčistit ještě jednou citronovou šťávou. Tím se zneutralizují zbytky sava na protéze a nedostane se tak nic do pusy.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Domácí bělení zubů diskuze

 Elen

Ahoj, no já jsem si vždycky bělila zuby i pomocí citronu a soli. Co se týče domácího bělení, hodně jsem experimentovala, ale trochu jsem si zničila zubní sklovinu. Teď jsem si nechala vybělit zuby od své lékařky www.schwarzdent.cz/n… A je to úplně něco jiného. Člověk si za to sice připlatí, ale zuby jsou bílé jako perličky.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Krémy na bělení kůže

 Lukáš

Dobrá den, chci se zeptat jestli je to opravdu odzkoušené a zda zuby něco neutrpí jako třeba drolení, vypadávání atd pří častém bělení, a za jak dlouho uvidím výsledky ? uvidím je opravdu hned po vybělení ? děkuji

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS