Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Diskuze

BOLEST, CO ZMIZELA

 Vlasta Dobrá  9.2.2024 7:50

Má dcera začala před 3 týdny užívat přípravek Senzycol na zánět v těle. Zmiňuji to, protože během těchto 3 týdnů měla také mestruaci, ale tentokrát jinou. Ona byla úplně v pohodě nechápala z čeho by to mohlo být a já také ne. Vždy totiž trpěla příšernými bolestmi, zvracela a měla migrénu. Vůbec nevím, po kom tohle zdědila po mě určitě ne. No, ale tentkrát fakt nic byla úplně v pohodě a jediné, co nás nakonec napadlo tak právě Senzycol. Myslíme si, že to musí být zásluha totoho doplňku stravy. Uvidíme při další menstruaci, ale snad máme pravdu a má dcera konečně budu v pohodě i když to zrovna bude mít.

Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Bolesti pri menzes

 Jitka

moje dcera mela kazdy mesic takove bolesti,ze nemohla ani do skoly,po navsteve gynekologa ji byly doporuceny hormonalni-antokoncepcni leky.Byli jsme s toho celkem nestastni,aby holka,ktera ma tak malo let,aby brala tyto narocne leky.Po dlouhe debate s ruznyma gynekologama,jsme tohle riskli a dcera uz nekolik let bere antikoncepcni leky.Bolesti ji celkem zmizeli,ale zase ji vznikly jine problemy....objevilo se ji akne na obliceji a s toho je celkem nestastna,takze se leci u dermatologa.Kazdy den pred odchodem si musi davat makeup,bez ktereho nepujde ven.Nema to zase tak hrozne,ale ji se to nelibi.Ona,ale uz nechce zazit tyto straslive bolesti.
Myslim,ze,kdo trpi takovyma bolestima, asi nic jineho nezbyva,ale zase kazda holka musi si vyzkouset ty jeji antic.leky co ji budou sedet,nekdo ma z nich taky ruzne problemy
Kdyz po asi 4 letech brani techto leku jsme chteli jaterni test u gynekolozky,tak nas poslala k obvodni lekarce,pry ze delaji krevni odbery jen tehotnym,obvodacka nam zase rekla,ze to ma delat gynekolozka,ze pry delaji mladym kontrolu krve jen kdyz je podezreni na anemii,takze mame s tim pekny horror.Nakonec dcera,protoze se narodila v cizine,tak jede na tuto kontrolu pryc ze statu,kde asi na nas kaslou....
Preji vsem bolavym a nemocnym hodne stesti a at jim radeji pomuze buh,kdyz ne lekari....

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

M.b.

 very

Velmi skvela stranka dekuji za rady krasne rozepsane :)

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Menstruační bolesti

 Tereza B.

Moje mladší sestra trpěla na menstruační bolesti přímo hororově. První tři dny si úplně protrpěla. Bolesti, zvracení, teplota.. skákaly ji snad všechny hodnoty. Často měla i migrény. Koupila jsem ji na Vánoce Senzycol. Hodně jsem o něm četla a i tady v komentářích vidím, že zabírá, tak doufám, že i mé sestře zabere. Pokud bude v pořádku a nebude trpět takovýma bolestma, tak ty peníze za to stály.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS